تجربی های نظام قدیم بیان بالا
-
تنها نیستی
-
این شرایط برا منم هست....
-
@hasan4779 در تجربی های نظام قدیم بیان بالا گفته است:
من دوباره میخوام واسه کنکور بخونم اما احساس میکنم خیلی تنهام
اول بشین به این فکر کن که هدفت چیه واقعا میخوای موفق شی وبه هدفت برسی
اونوقت اگه جوابت مثبت بود باید سختیاشم تا زمانی که موفق شی قبول کنیو تمام تلاشتو بکنی
واشتباهاتو دوباره تکرار نکنی .....
-
@hasan4779 در تجربی های نظام قدیم بیان بالا گفته است:
من دوباره میخوام واسه کنکور بخونم اما احساس میکنم خیلی تنهام
اول بشین به این فکر کن که هدفت چیه واقعا میخوای موفق شی وبه هدفت برسی
اونوقت اگه جوابت مثبت بود باید سختیاشم تا زمانی که موفق شی قبول کنیو تمام تلاشتو بکنی
واشتباهاتو دوباره تکرار نکنی .....
-
@hasan4779 به خودت بگو مگه من چی از دوستام کم دارم که نتونم قبول شم اشکال نداره هنوز یه فرصت بهت داده شده سعی کن این یه سالی که میمونی تمام تلاشتو بکنی اول از همه باید روحیشو هم داشته باشی این سختیا طبیعیه
@اف-اس نه از توی دوستانم کسی قبول نشد اما من یه چیزیایی می اوردم که انتخاب رشته نکردم ببین مثلا دیروز یکیشونو دیدم بچه پولداره و داشت میتابید چندتادیگه زنگ زدن بیا تو ویلا خوش باشیم و چندتاشون دارن ازدواج میکنن اونوقت من وسط اینا باید درس بخونم باور کن من شرایطم خاصه
-
برعکس من نه تقریبا نصف کلاسمون وایستادن برای98
-
@اف-اس نه از توی دوستانم کسی قبول نشد اما من یه چیزیایی می اوردم که انتخاب رشته نکردم ببین مثلا دیروز یکیشونو دیدم بچه پولداره و داشت میتابید چندتادیگه زنگ زدن بیا تو ویلا خوش باشیم و چندتاشون دارن ازدواج میکنن اونوقت من وسط اینا باید درس بخونم باور کن من شرایطم خاصه
@hasan4779 @hasan4779
به نظرم یه مدت با دوستات در ارتباط نباش:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ببین مهم ترین چیز اینکه بشینی با خودت فکر کنی هدفت چیه میخوای موفق شی یا نع یه برنامه درستم داشته باشی میدونی یه ادم موفق از خیلی چیزا میگذره ولی حسرتشونو نمیخوره یه سال سختی بکشی بهتر از یه عمر هس اینقدرم ذهنتو به چیزای بیخودی مشغول نکن اینکه شرایطم خاصه و... اگه از شرایطت راضی نیستی سعی کن بهترش کنی
-
@hasan4779 @hasan4779
به نظرم یه مدت با دوستات در ارتباط نباش:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ببین مهم ترین چیز اینکه بشینی با خودت فکر کنی هدفت چیه میخوای موفق شی یا نع یه برنامه درستم داشته باشی میدونی یه ادم موفق از خیلی چیزا میگذره ولی حسرتشونو نمیخوره یه سال سختی بکشی بهتر از یه عمر هس اینقدرم ذهنتو به چیزای بیخودی مشغول نکن اینکه شرایطم خاصه و... اگه از شرایطت راضی نیستی سعی کن بهترش کنی
@اف-اس واقعا ممنون
-
@اف-اس واقعا ممنون