پیشنهاد مطالعه
-
دوستان عزیز نظام قدیم، من برنامه ریزی درسی انجام دادم و برای شیمی پیش فقط زمان خوندن دو فصل رو دارم ، میخواستم نظرتون رو بدونم که کدوم دو فصل برای یه کنکوری متوسط پیشنهاد میدین ؟
-
دوستان عزیز نظام قدیم، من برنامه ریزی درسی انجام دادم و برای شیمی پیش فقط زمان خوندن دو فصل رو دارم ، میخواستم نظرتون رو بدونم که کدوم دو فصل برای یه کنکوری متوسط پیشنهاد میدین ؟
@shakiba-foroq در پیشنهاد مطالعه گفته است:
سلام
از الآن تا کنکور وقت زیاده
باید همه رو بخونید چون ممکنه اون فصلایی که حزف کردید سوال راحت بیاد و اون فصلایی که خوندید سوال سخت بیاد
و سوالات ترکیبی هستش ... -
سلام
از الآن تا کنکور وقت زیاده
باید همه رو بخونید چون ممکنه اون فصلایی که حزف کردید سوال راحت بیاد و اون فصلایی که خوندید سوال سخت بیاد
و سوالات ترکیبی هستش ...@miladsaeedi دوست عزیز، من بعد از چندین سال مجدد میخوام کنکور بدم، و این حجم رو یکباره خوندن برای من و شرایط زندگیم خیلی سخت میشه، و به جرات میگم شاید اصلا مطالعه همه باعث بشه خوندنم کیفیت مطلوبی نداشته باشه، ممنون از پاسختون
-
شیمی تست ترکیبی زیاد داره آخه:|
-
@miladsaeedi دوست عزیز، من بعد از چندین سال مجدد میخوام کنکور بدم، و این حجم رو یکباره خوندن برای من و شرایط زندگیم خیلی سخت میشه، و به جرات میگم شاید اصلا مطالعه همه باعث بشه خوندنم کیفیت مطلوبی نداشته باشه، ممنون از پاسختون
@miladsaeedi دوست عزیز، من بعد از چندین سال مجدد میخوام کنکور بدم، و این حجم رو یکباره خوندن برای من و شرایط زندگیم خیلی سخت میشه، و به جرات میگم شاید اصلا مطالعه همه باعث بشه خوندنم کیفیت مطلوبی نداشته باشه، ممنون از پاسختون
بسیار خوب
من شرایط شما را نمیدانستم
پس اول از شیمی پایه شیمی دوم بعد سوم را کامل بخوانید ... -
بسیار خوب
من شرایط شما را نمیدانستم
پس اول از شیمی پایه شیمی دوم بعد سوم را کامل بخوانید ...@miladsaeedi سعی خودم هم همین هست که دوم و سوم رو کامل بخونم، برای پیش فصل های پیشنهادیتون چی هست
-
@miladsaeedi سعی خودم هم همین هست که دوم و سوم رو کامل بخونم، برای پیش فصل های پیشنهادیتون چی هست
@miladsaeedi سعی خودم هم همین هست که دوم و سوم رو کامل بخونم، برای پیش فصل های پیشنهادیتون چی هست
اسید باز رو حتما بخون
-
شیمی تست ترکیبی زیاد داره آخه:|
@_azar_ مباحث ترکیبی مثل واکنش ها، نام عناصر و ترکیب هاو... رو سعی میکنم پوشش بدم، فصلهای پیشنهادی شما برای شیمی پیش کدوم هست
-
آقای آقاجانی میگن اگه قبلا یه نفر ازم میپرسید سی درصد میخوام چی بخونم میگفتم شیمی 2
ولی الان نمیتونم اینو بکم:/
شاید شما دور بودین از درس نمیدونین چطوریه
یه تستایی داریم شمارشی که چند جمله صحیحه یا غلط
هر کدومشم از یه وری!
مسئله میده نکته اولیه ش از شبمی 2 عه مثلا ولی روش حلش شیمی 3
اصن یه وضی:|
پیشنهاد میکنم پیش یه مشاور برید -
آقای آقاجانی میگن اگه قبلا یه نفر ازم میپرسید سی درصد میخوام چی بخونم میگفتم شیمی 2
ولی الان نمیتونم اینو بکم:/
شاید شما دور بودین از درس نمیدونین چطوریه
یه تستایی داریم شمارشی که چند جمله صحیحه یا غلط
هر کدومشم از یه وری!
مسئله میده نکته اولیه ش از شبمی 2 عه مثلا ولی روش حلش شیمی 3
اصن یه وضی:|
پیشنهاد میکنم پیش یه مشاور برید@_azar_ ممنون از پاسخگوییتون
-
-
@shakiba-foroq تعادل و اسید و باز