ساختار لايه مخاطي
-
من امسال پایه دهمم و داداشم کنکوری ولی بخاطر چاپ متفاوت کتاب های نظام جدید و قدیم کل کل میکنیم و به نتیجه نمی رسیم .
لطفاً بگید در لایه مخاطی بافت پیوندی سست هست ؟؟؟اگه هست یعنی رگ هم در لایه مخاطی هست؟؟؟ -
در ضمن میخواستم بدونم چطور میتونم یه ارتباطی با آقای موقاری داشته باشم واقعا نیاز دارم با ایشون صحبت کنم!!!
-
البته منظورم یک راههههه ارتباطی بود
-
-
لایه ی مخاطی تشکیل شده از موسین و اب است چیزی جز این نیست و منظور برادرتون اینه غشای موکوزی غشای موکوزی شامل غشای پایه بافت پوششی و لایه ی مخاطی است رگ در لایه ی مخاطی نداریم ولی در غشای موکوزی داریم
البته جواب من در حیطه ی کتاب درسی است و از کتابا و مقاله های علمی دانشگاهی اطلاع ندارم انچه ک در کتاب درسی گفته اینه -
ولی کتاب درسی من تاکید کرده لایه ی مخاطی بافت پیوندی داره
-
ولی کتاب درسی من تاکید کرده لایه ی مخاطی بافت پیوندی داره
-
باسلام ببین توهر4لایه لوله گوارش مابافت پیوندی سست داریم ودرون این بافت پیوندی سست هم رگ خونی هستش به غیرازاون خودسلولهای مخاط ازکجا تغذیه میکنن پس حتما باید رگ خونی باشه
-
دمتون گرم واقعا بالاخره داداشم قانع شددددد(+_+)
-
mammad بله در لوله گوارش لایه ی مخاطی از بافت پوششی با استر پیوندی هست ک رگ خونی هم داره
واینو بالایه ی مخاطی موجود در شش و دستگاه تناسل نباید اشتباه بگیری توضیح دادم در موردش در پست بالاترoooooooo در ساختار لايه مخاطي گفته است:
mammad بله در لوله گوارش لایه ی مخاطی از بافت پوششی با استر پیوندی هست ک رگ خونی هم داره
واینو بالایه ی مخاطی موجود در شش و دستگاه تناسل نباید اشتباه بگیری توضیح دادم در موردش در پست بالاترعصب هم وجود داره
هرجا عصب دیدی رگ خونی هم کنارشه (رجوع کنین به شکل چشم در زیست سوم)
-
oooooooo در ساختار لايه مخاطي گفته است:
واینو بالایه ی مخاطی موجود در شش و دستگاه تناسل نباید اشتباه بگیری توضیح دادم در موردش در پست بالاترعصب هم وجود داره
هرجا عصب دیدی رگ خونی هم کنارشه (رجوع کنین به شکل چشم در زیست سوم)
-
@amir-m79 در ساختار لايه مخاطي گفته است:
masoud عصب در همه لایه ها نداریم اشتباه نکن
لایه ها نه ، لایه ی مخاطی (زیر مخاطم میشه یکی از لایه های مخاطی دیگه )
درواقع در هر دومتن بالا کسی چیزی از جمع بستن ارائه نداد
همش بصورت اول شخص بود
موفق باشین