-
سلام
این جمله درسته یا غلط!
برای مشخص کردن ادرس یک زیرلایه به دو عدد کوانتومی و برای مشخص کردن مکان یک الکترون، به هر چهار عدد کوانتومی نیا استnsrin79
بنظر غلطه
مکان الکترون اوربیتاله پس دیگه با عدد اسپین و جهت الکترون کاری نداریم پس سه تا عدد لازمه -
یه سوال داشتم تو ذهنم خودم ولی اصلا به درس مربوط نیست
ولی پرسیدنش بهتره
با اجازه:میگیم انتروپی جهان در حال زیاد شدنه و عملا هر لحظه که میگذره انتروپی یا همون بی نظمی تو جهان بیشتر میشه.
سوال اینه: انتروپی بیشتر میشه و خواص همه چی قاعدتا باید به همراه اون تغییر کنن خب؟
پس چرا ما دنبال قانون هایی هستیم که خواص رو برای ما ثابت نگه میدارن؟
مثلا حالا میخوام از قوانین نیوتون بگم یا خواص خود ماده ها. اگه انتروپی در حال افزایشه و خواص همه چی در حال تغییر چرا متر بندی های ما(یعنی همون قوانین که ما داریم هر روز بیان میکنیم) ثابت ان ؟ مثلا بحث عمل و عکس العمل رو در نظر بگیرین. ممکنه که توی یه مدت زمان زیاد این تعریف به خاطر تغییر خواص قابل تعریف نباشه؟ مثلا بگیم که عمل بدون عکس العمل و این چیزا؟ مثلا دانشمندا میان یه چیز جدید یه بعضی خواص جدید کشف میکنن و میگن با نظریه های قبلی نمیشه اثباتشون کرد پس نظریات قبلی پر!این یه سوال بود برام همینطوری داشت تو ذهنم میچرخید گفتم بپرسم بلکه به ایده ای رسیدم
-
23 گرم گاز با چگالی 2/05 گرم بر لیتر در شرایط STP , چهل و چهار گرم کربن دی اکسید و 27g اب تولید میکند
فرمول ساختاری گاز را رسم کنید
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء