معنیِ و مفهوم اشعار
-
یه چیزی فقط به ذهنم رسید، فک کنم بی ربطه
اول میگه بلبل از اینکه شبنم رو برگه و خودنمایی میکنه ناراحته، ولی نمیدونه که این خودنمایی چندان طول نمیکشه و شبنم از بین میره
بعد میگه مسکینی که به دیوار تکیه داده و مامنی برای خودش پیدا کرده، از اینکه دیوار سوراخه و میتونه رو سرش خراب شه خبر نداره
اسلوب معادله داره دیگه? -
اول میگه بلبل از اینکه شبنم رو برگه و خودنمایی میکنه ناراحته، ولی نمیدونه که این خودنمایی چندان طول نمیکشه و شبنم از بین میره
بعد میگه مسکینی که به دیوار تکیه داده و مامنی برای خودش پیدا کرده، از اینکه دیوار سوراخه و میتونه رو سرش خراب شه خبر نداره
اسلوب معادله داره دیگه? -
بلبل عاشق گل هستش بعد شبنم هم همچون یه معشوقه برای گل در نظر گرفته شده که باهاش بازی میکنه و بلبل از این قضیه ناراحت فقط این رسید به ذهنم
-
بلبل عاشق گل هستش بعد شبنم هم همچون یه معشوقه برای گل در نظر گرفته شده که باهاش بازی میکنه و بلبل از این قضیه ناراحت فقط این رسید به ذهنم
-
اسلوب معادله داره دیگه?@A-K در معنیِ و مفهوم اشعار گفته است
اسلوب معادله داره دیگه?
نه من فک نمیکنم اسلوب معادله داشته باشه بیشتر خبر میده که بیچاره خبر نداره داره عشقشو پای کسی میریزه که عاشق یکی دیگس
-
-
کلا منظورش اینه آدم مسکینی به دنبال یه چیز دیگست با رخنه دیوار و اینا کاری نداره !!!
اخه اگ اسلوب باشه،مصراع اولش معنیش کامل نی،اینطور میشه یعنی؛بلبل« شکایت میکنه» از نظربازی شبنم...همونطور که مسکین با رخنه دیوار «کار نداره»
-
از یه نفر که رشته ش ادبیاته پرسیدم گفت:رخنه ی دیوار یه داستان قدیمی داره...یه نفر از رخنه دیوار یه چیزی پیدا میکنه و به نوایی میرسه...
-
SenatOr خب معلومه دیگه
پس وقتی یه مسکین دنبال یه چیز دیگه باشه (حالا هرچیزی معشوقی چیزی )
با رخنه دیوار برای پیدا کردن چیز دیگه ای کاری نداره -
SenatOr
این نباید همگام با مفهوم این باشه حال دل هر کسیو مثلع خودش میفهمه فقط؟هر کسی نمیتونع درد کسیو بفهمه تا زمانی که خودش اونو چشیده باشع دیه ی همچین چیزایی باید ازش برداشت بشع /: -
SenatOr
این نباید همگام با مفهوم این باشه حال دل هر کسیو مثلع خودش میفهمه فقط؟هر کسی نمیتونع درد کسیو بفهمه تا زمانی که خودش اونو چشیده باشع دیه ی همچین چیزایی باید ازش برداشت بشع /: -
SenatOr عاخه همگام با بیت قبلیش اومدع دقیقا
-
SenatOr عاخه همگام با بیت قبلیش اومدع دقیقا
-
SenatOr عاخه میگه بلبل از اینکار شبنم گله منده
بعد میگع این اصن درد اینو ندارع چطوری میخواد بفهمه /:
بنظرم باید همچین چیزی باشع /: