سلام آلایی های عزیز
تو این تاپیک تصمیم دارم هرکس که علاقه مند هست قرآن رو ختم کنیم به اینصورت که هر روز ۳ صفحه قرآن بخونیم حالا هر کسی که خواست میتونه اون ۳ صفحه رو تو یه تایم بخونه و یا مثلا یه صفحه اول صبح یه صفحه بعد از ظهر و یه صفحه تو شب
اگر آقایونی هستن که علاقه مندن تلاوت کنن اون ۳ صفحه رو تو همون روز که قراره صفحات مربوط رو میخوام بزارم تلاوت کنه و شب یا بعد از ظهر بارگزاری کنه قرار نیست حتما صوتی باشه همینکه بتونین روان و سلیس بخونین کافیه
دوستانی که قرآن خوندن براشون سخته میتونن از اپلیکیشن هایی مثل ایران صدا کمک بگیرن
دانش آموزانی که علاقه مندن این چالش رو شرکت کنن اعلام حضور کنن ولی واقعا به قولی مرد عمل باشن
من نخواستم هر روز یه جز باشه چون ممکنه دانش آموزی کاری یا کلاسی داشته باشه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود اگر انشالله آماده بودین میتونیم انشالله تا ۶ماه یه دور قرآن رو بخونیم
من سعی میکنم انشالله صبح عکس اون سه صفحه رو بارگزاری کنم و یا اون صفحاتی که قراره قرائت بشه اعلام کنم
khetabehaye-delneshin.jpeg.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
با عرض سلام خدمت همه شما بزرگواران
ان شاء الله همیشه زیر سایه پدر و مادرتون سلامت وسربلند باشید.🌹
ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🌷
جانم به فدای چارگوش حرمت🌷
بیایید اینجا با مولا امیر المومنین علی علیه
السلام حرف بزنیم بهشون سلام بدیم.
به فرموده پیامبر پدرمان هستند.
پدر خیلی دلسوزه. ❤️
ان شاء الله فرموده هایی از حضرت
و از ویژگی ها و صفاتی از ایشان رو اینجا می تونیم قرار دهیم. 🌷
Screenshot_۲۰۲۴۰۵۰۵_۱۳۲۲۴۰.jpg
اي كه گفتي فمَن يَمُت يَرَني جان فداي كلام دلجويت❤️
كاش روزي هزار مرتبه من مُردمي تا ببينمي رويت❤️
Screenshot_۲۰۲۴۰۵۰۵_۱۳۴۰۵۶.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام دوستان عزیز الایی
امیدوارم حالتون عالی باشه
نماز روزه هاتونم قبول باشه💚
این تاپیک رو زدم تا هرشب قبل خواب بیایم اینجا درحد ۲ دقیقه فوقش ۵ دقیقه وقت بذاریم و بخاطر اتفاقای اونروز شکرگزاری کنیم
برای هرچیزی ممکنه تو یه روز براتون هیچ اتفاق مثبتی از دید خودتون نیوفتاده باشه براتون ولی همیشه چیزایی هست که واسش شکرگزار باشیم...
شکرگزاری توی تمام ادیان مطرح شده برای وسیله ای جهت رسیدن به سعادت و آرامش 🌱
اگر دوست ندارین واضح اتفاقات رو بنویسین اینجا میتونین کد بذارین برای خودتون
مثلا یک اتفاقی رو با کد ۴ مشخص میکنید
یا هرکدی که تو ذهن خودتونه
و شب میگین خدایا بخاطر کد ۴ ازت ممنونم😂
مهم شکرگزاریه
اینکه گفتم اینجا بگیمم برای اینه که یادمون بمونه
امیدوارم موفق و سلامت باشین💚🌱
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا
دوستاتون رو منشن کنید
سلام دوستان
فکر کردم شاید جای یه همچین تاپیکی خالی باشه،اینجا هرکس که به سیدالشهدا ارادت داره میتونه عکس بذاره🤗
بهتره قبل از هرچیزی چندتا نکته رو برای شما دوست عزیز متذکر بشم:
1️⃣اینجا جای بحث و جدل نیست،بحث در مورد اختلافات دینی مذهبیتون رو بذارید برای پیوی هاتون
2️⃣این تاپیک تسلی برای دل های غمگین و شکسته ی خیلی هاست که روی زمین جز اباعبدالله پناه دیگه ای ندارند💔
3️⃣ میوه ی دل بانوی دوعالم همیشه پذیرای میهمانان خودش بوده،مهم نیست که چقدر ازش فاصله داری..همین اینکه الان اینجایی یعنی عشقش رو تو دلت داری
گر در یمنى چو با منى پیش منى ور پیش منى چو بى منى در یمنى
4️⃣از بی احترامی و توهین به عقاید هرشخصی به شدت خودداری کنید که در این صورت به @ادمین گزارش داده میشه
5️⃣اسپم آزاد
و در آخر،ما هرچقدر هم که بد باشیم و نقص و ایراد داشته باشیم اباعبدالله ما رو میپذیرند و اشتباهاتمون رو اصلاح میکنند...پس ناامید نباش⚘
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
خب سلام به همگی
همونطور که میدونید همون قدر که یه موزیک خوب میتونه آرامش بخش باشه که مضمون اون بتونه روح ما رو تسکین بده و چه مضمونی بهتر از توسل به اعمه و معصومین اما متاسفانه تو انجمن جا واسه یه همچین تاپیکی خالی بود و گفتم شاید بتونم با زدن یه همچین تاپیکی فرهنگی ایرانی اسلامی همراه با توسل به اعمه رو توی این فضای درسی رونق بدیم تا شاید کنی بتونیم به این فضا رنگ و بوی معنویت بیشتری ببخشیم
با تشکر از همه ی دوستان الایی من🙏🙏🌷🌷
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود)
اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم 🌹
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan💞
@N-n-good 🌷
زهرا بنده خدا 🌺
مهشید حسن زاده 0 🌼
مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا😑 💓
بِسمِ رَبِّالشُهَداءِوَالصِدّیقین
سلام به سرور و سالار همه شهدا امام حسین علیهالسلام و یاران باوفاشون و سلام به سردار پرافتخار امت اسلام حاج قاسم عزیز...
سلام ✋🏻😃
راستش حس کردم جای شهدا تو زندگیامون داره کم رنگ میشه بارا همین😉این تاپیک زدم به یادشون باشیم🌷و سععییی کنیم خودمون بهشون نزدیک کنیم و حتی یه ذره هم که شده از معرفت و ایمانشون درس بگیریم🌹
انشاءالله اون دنیا جلوشون سرافکنده نباشیم😢
اینجا میتونید عکس و متن و خاطره و خلاصه هرچیزی راجعبه شهدا بزارید و از رفقای شهیدتون و کمکهایی که تو زندگی بهتون کردن بگید🙂
سلام بر آنهایی که
رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند💐
و تا ابد به آنانکه پلاکشان را از گردن خویش درآوردند😢
تا مانند مادرشان گمنام و بی مزار بمانند مدیونیم😔
🌷شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم🌷
عکس-نوشته-شهدا-برای-پروفایل-10.jpg
img_20200213_203012_806.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
با سلام خدمت دوستان آلایی ✋. 🌹🌹🌹
این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان هر مطلب زیبایی در رابطه با حاج قاسم دارند به مناسبت سالگرد شهادت ایشون در اینجا قرار بدن.
دوستان لطفاً توجه داشته باشند اینجا فضایی برای چت دو طرفه نیست و باید به قوانین آلا احترام گذاشت.
از همین حالا تصاویر ، متن های زیبا و ... درباره سردار پرافتخار رو در اینجا قرار بدید.
با تشکر
سلام
وقت همگی بخیر🌹
ان شاء الله زیر سایه لطف و رحمت خداوند و کتاب نورانی قرآن کریم و درسلامت باشید🌷
عذر میخوام که وقتتون رو می گیرم
خواهش میکنم مطالب که درادامه هست برسی کنید 🙏🏻
اگر که خداوند توفیق بدهد قرار است اینجا هر روز تفسیر 1 ایه از ایات قرآن رو گوش بدیم
و بهتر بگم هم گوش بدیم و هم ببینم
که به این صورت است که جلسات تفسیر حجت الاسلام قرائتی رو دنبال می کنیم.
که به صورت تصویری است در اپارات.
که لینکش قرار میگرد و مدت زمان ان به همراه ایه و معنی ان ایه ای که قرار هست اون روز تفسیرش رو دنبال کنیم.🌸
در مقدمه تفسیر المیزان آمده است:
روایت هایی از پیامبر(ص) و ائمّه اهل بیت(ع) در این خصوص، وارد شده است، مانند این فرمایش آنان که: «قرآن، ظاهری دارد و باطنی، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن» یا «تا هفتاد باطن».🌸
🌷وقال النبی(ص): «إنَّ لِلقُرآنِ ظَهراً وبَطناً، ولِبَطنِهِ بَطنٌ إلی سَبعَةِ أبطُنٍ» و ورد «سَبعینَ» و «سَبعَ مِائَةٍ» و «سَبعینَ ألفٍ» و غَیرُ ذلک.[۶]
پیامبر(ص) فرمود: «قرآن ظاهر و باطنی دارد، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن». و «هفتاد باطن» و «هفتصد باطن» و «هفتاد هزار باطن» و جز اینها روایت شده است.
(جامع الأسرار ومنبع الأنوار، ص ۵۳۰.)
🌹
امام على عليه السلام :
إنَّ أحسَنَ القَصصِ و أبلَغَ المَوعِظَةِ و أنفَعَ التَّذكُّرِ كتابُ اللّه ِ جلَّ و عَزَّ .
بهترين داستان و رساترين اندرز و سودمندترين پند، كتاب خداوند عزّ و جلّ است.🌷
( الكافي : ۸/۱۷۵/۱۹۴)
🌷
اميرمومنان علي(ع) مي فرمايد:
«و هذا القرآن انما هو خط مسطور بين الدفتين، لاينطق بلسان و لابدمن ترجمان و انما ينطق عنه الرجال...»
🌸اين قرآن نوشته ها و سطرهايي است كه بين دو جلد قرار دارد. با زبان سخن نمي گويد بلكه بايد افرادي نوشته ها و آياتش را معنا كنند.🌷
سپس براي تفسير و ترجمان قرآن مي فرمايد:
«فنحن احق الناس به.» (5)
ما براي تفسير و ترجمه قرآن سزاوارترين مردم هستيم.🌹
«قال علي (ع): انا القرآن الناطق.» (6)
حضرت علي(ع) فرمود: من قرآن ناطق هستم.🌹
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء
هرکس امکانش رو دارد همراهی کند که هر روز تفسیر 1 ایه رو و جلسه تفسیرش رو ببینم
🙏🏻
درپناه حق 🌷
سلام رفقای گل
چطورین؟ حالتون خوبه؟
روبراهین؟
خب میخام یه پیشنهادی بدم
امروز تا محرم 40 روز مونده
هر کی موافقه و دوست داره وارد چله شه و به مدت چهل روز زیارت عاشورا بخونیم.
صوتشم گوش بدین کافیه
Your browser does not support the audio element.
nody-دانلود-زیارت-عاشورا-صوتی-فرهمند-1629226946.jpg
خب هر کی پایس یاعلی
و اینکه خواهشا هر روز که خوندید یه تیک اینجا بزنید که خوندید
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء تجربی @انسانیا ریاضی فیزیک @ریاضیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام
تولد داریم چ تولدی! 🙂
سه روز مونده تا شروع هفته وحدت ! این تاپیک برای جشن تولد خاتم انبیا پیامبر مهربانی ها حضرت محمد (صلی علیه آله) ایجاد شد ... 🙂
از تمامی دوستان آلایی دعوت میکنم تا اینجا بتونن گوشه ای از شادی خودشون رو ابراز کنند و با متون،اشعار،عکس نوشته !و... بامن همکاری کنند تا ی جشن تولد هرچند کوچیک اما بزرگ برای سید انبیا بگیریم 🙂
🎂 🎂 🎂 🎂 💓 ♥ 💝 ❤ 💖 💕
Happy Birthday
Joyeux anniversaire
Ad günün mübarək
Alles Gute zum Geburtstag
تولدت مبارک ....
عيد ميلاد سعيد
יום הולדת שמח
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@انسانیا
M.an
sohrab
romisa
@ریاضیا
@R-Nil-par
🌸 سلام خدمته همهی دوستان عزیز
این تاپیک زده شده برای مطالبی که همهمون میدونیمش و نیاز به تلنگر داریم.
هر جمعه سعی میکنم؛ متن کوتاهی رو قرار بدم و از دوستای عزیزم خواهش میکنم فقط دقایق کوتاهی رو به خوندش اختصاص بدن.
مطالبی که پتانسیل رسیدن به یه عشق🌹 قشنگ رو برای همهمون به ارمغان میاره.
من حاضرم همه جوره تضمین کنم که این مطالب آتش زیر خاکستر وجدانمون رو بیدار میکنه و شاید فرجی شد و ماهم شدیم جز یاران آقا(البته که همهی شما بزرگواران از بهتریناید برای آقا و من خودم رو میگم).
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@ادمین
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@المپیادیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
سلام دوستان عزیزم
به مناسبت بزرگترین عید مسلمانان از همتون میخوام بیاید و حتی شده یک مرتبه صلوات خاصهی امام علی(ع) رو بخونیم و ثوابش رو هدیه کنیم یه ظهور فرزندشون.
این صلوات به گفتهی خود امام علی(ع) ثوابی همپایه نماز داره.
هر عزیزی که خوندش به هر تعدادی اعلام کنه تا در آخرش جمعش بزنیم.
ممنون از حضورتون🌸 🌸 🌸
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طالِبٍ أَخِي نَبِيِّكَ وَ وَلِيِّهِ وَ صَفِيِّهِ وَ وَزِيرِهِ، وَ مُسْتَوْدَعِ عِلْمِهِ، وَ مَوْضِعِ سِرِّهِ، وَ بابِ حِكْمَتِهِ، وَ النَّاطِقِ بِحُجَّتِهِ، وَ الدَّاعِي إِلَىٰ شَرِيعَتِهِ، وَ خَلِيفَتِهِ فِي أُمَّتِهِ، وَ مُفَرِّجِ الْكَُرَْبِ عَنْ وَجْهِهِ، قاصِمِ الْكَفَرَةِ، وَ مُرْغِمِ الْفَجَرَةِ، الَّذِي جَعَلْتَهُ مِنْ نَبِيِّكَ بِمَنْزِلَةِ هَارُونَ مِنْ مُوسَىٰ. اللّٰهُمَّ وَ الِ مَنْ والاهُ، وَ عادِ مَنْ عاداهُ، وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ، وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ، وَ الْعَنْ مَنْ نَصَبَ لَهُ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ، وَ صَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ أَوْصِياءِ أَنْبِيائِكَ يَا رَبَّ الْعالَمِينَ.
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@ادمین
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@المپیادیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
درود دوستان... 😊
بعد از گذشت حدود ده سال افتخار زیارت حرم امام رضای عزیزم نصیبم شده ...
خیلی شوق دیدنش رو دارم ... با اینکه بچه بودم و رفتم اما خاطراتش هنوز که هنوزه یادمه و فراموشم نمیشه ...
از شکلات گرفتن از خادمای امام رضا گرفته تا یروز گم شدن توی حرم 😂💔
از سرو کله مردم میرفتم تا به زری برسم 🙂
خودمو سفت میچسبوندم و میگفتم امام رضا جونم منم اسمم رضاست من مثل بچتم به حرفام خوب گوش بده :))
خوشحالم که هنوزم منو دوست داره و به حرفم گوش میده 🥺❤️
https://forum.alaatv.com/post/3074170
خب عزیزان اگه با امام رضاتون حرفی درد و دلی چیزی دارید میتونید یه متن بنویسید و من اونجا متنتون رو بلند جلوی حرم میخونم و اگه بتونم صدامو ضبط میکنم و براتون قرار میدم 😊 اگه هم دوست داشتید خودتون اینکارو کنید من اونجا وویستون رو پخش میکنم ... لطفا مخاطب تون آقا امام رضا باشه ❤️✨
@تجربیا
معجزه ی قرآن
-
آيا انسان مي پندارد كه هرگز استخوانهاي(پوسيده) اوراجمع نمي كنيم؟!
آري !
ما حتي قادريم كه (خطوط) سرانگشتان او راهم بازسازي كنيم . قیامت/4-3
قیامت نزدیک است
عكس جديدي از منطقهء ربع الخالي در شبه جزيرهء عربستان كه توسط ماهواره ها گرفته شده است و وجود درياچه اي بزرگ و مجموعه اي از رودها رانشان مي دهد كه هزاران سال پيش، شن ها آن را پوشانده اند. دانشمندان در ناسا ( آژانس فضايي آمريكا) تلاش مي كنند تا آيندهء اين منطقه راپيش بيني كنند و تحقيقات علمي نشان مي دهد كه در سالهاي آينده – همچنان كه در گذشته بوده است – رودها و مرغزارها به آن باز خواهد گشت.
حديث عجيبي داريم كه معجزه اي از نبي اكرم (ص) است و درآن بيان مي كند كه صحراي عربستان پر از رود و علف بوده است؛ این حدیث مي فرماید: (قيامت بر پا نمي شود، مگر وقتي كه علفزارها و رودها به عربستان بازگردد.)
تحقيقات علمي مي گويد كه جريان آب و هوايي (اقليمي) از منطقه اي به منطقهء ديگر جا به جا مي شود و پس از مدتي معين، ميزان زيادي باران در منطقهء ربع الخالي خواهد باريد كه اين منجر به بازگشت رودها و گياهان به آنجا خواهد شد، چنانكه پنج هزار سال قبل بوده است.
عكسی از منطقه ربع الخالي در شبه جزيرهء عربستان كه توسط ماهواره ها گرفته شده است و وجود درياچه اي بزرگ و مجموعه اي از رودها را نشان مي دهد
@حامیان-آلاء-جزوات @خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
سازمان زمین شناسی آمریکا (USGS) و اعجازی دیگر ازقرآن کریم....
بعد ازسالها تحقيق ازسوي دانشمندان زمين شناس روشن گرديد كه زمين از چندلايه تشكيل شده است. دانشمندان درابتدا تصور مي كردند كه زمين از 3 لايه تكوين يافته است ؛ ولي با پيشرفت هاي علم زمين شناسي مشخص گرديد كه تعداد آنها 5 لايه مي باشد . در سالهاي اخير سازمان زمين شناسي آمريكا (USGS) بررسي كاملي را با امواج زلزله از درون زمين انجام داد و در نهايت اعلام كرد كه به طور قطع و بدون شك تعداد لايه هاي زمين 7 عدد مي باشد ؛ و عجيب تر آنكه قرآن حكيم تعداد اين 7 طبقه را به روشني در آيه 12 سوره طلاق بيان فرموده است :
خدا آن كسي است كه هفت آسمان وهمانند آن ( هفت طبقه) را در زمين خلق فرمود و امر خود را بين آنها نازل كرد تا بدانيد كه خداوند بر هر چيزي تواناست و همانا علم خداوند بر هرچيزاحاطه دارد .آيا اين خبر علمي قرآن معجزه اي نيست كه شايسته تفكر و تعقل باشد ؟!
زمین شناسی آمریکا خبری را اعلام کرد که قرآن 14 قرن قبل بیان فرموده بود :خدا همان کسی است که هفت آسمان وهمانند آن(هفت طبقه) رادرزمین خلق کرد.
تصویری از سایت رسمی USGS (سایت زمین شناسی آمریکا) که درآن تعداد لایه های زمین را هفت عددمی داند و تأییدی است بر آیه 12 سوره مبارکه طلاق .
@حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-جزوات @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
بری علمی در 29 ژوئن 2015 ودرسایت علمی Science Daily که ازسایت های معتبرعلمی است اعلام گردید .
دربررسی صورت گرفته دردودانشگاه اکسترانگلستان University of Exeter وهمچنین دانشگاه زوریخ درکشورسوئیس University of Zurich تاکید شده است اصوات خارج شده ازپرنده chestnut – crowed babbler که در زبان عربی به آن " الکستناء الملکی" می گویند ومعادل فارسی آن پرنده "حراف سلطنتی" نامیده می شود ودرکشوراسترالیا زندگی می کند صداهایی مبهم وبدون معنا نیستند ؛ بلکه آنها اصواتی منظم وهماهنگ هستند که این پرنده ازطریق آنها با همنوعان خود ارتباط برقرارمی کند واین پرندگان قادرند تا ازطریق تکرار منظم این صداها،پیام های مشخصی را به دیگرهمنوعان خود برسانند .
عنوان این مقاله تحقیقی در سایت مذکور به این صورت است :Key element of human language discovered in bird babble
این کشف علمی درسایت "ساینس دیلی" وتوسط محقق دانشگاه زوریخ به نام " Sabrina Engesser" درج شده است .
دانشمندانی که برروی این تحقیق کارمی کنند اعتقاد دارند این اولین باردرتاریخ تحقیقات علمی است که درآن ثابت می شود که پدیده ی تکرارمنظم صداهای مشخص به شکلی که دارای معانی یا پیام های گوناگونی باشد درمخلوقی غیرازانسان درسیاره زمین مشاهده می شود واین پدیده علیرغم ابتدایی وساده بودنش درمقایسه بازبان بشربسیارعجیب ودرعین حال قابل توجه است .قرآن کریم دراین باره درآیه 16 سوره النمل می فرماید :
وَوَرِثَ سُلَيْمَانُ دَاوُودَ وَقَالَ يَا أَيُّهَا النَّاسُ عُلِّمْنَا مَنْطِقَ الطَّيْرِ وَأُوتِينَا مِنْ كُلِّ شَيْءٍ إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْفَضْلُ الْمُبِينُ
ترجمه آیه : وسلیمان وارث داوود شد وگفت : ای مردم ؛ به ما زبان پرندگان آموخته شده وازهرچیزی به ما داده شده است ؛ به درستیکه این همان فضل آشکاراست .
دراین آیه کریمه که از زبان سلیمان نبی (ع) بیان شده ، اشاره مستقیم به "منطق الطیر" یعنی "زبان پرندگان" شده است ودلالت براین امرمی کند که پرندگان دارای گفتار وزبان مخصوصی هستند که توسط آن با هم گفتگو می کنند ودرک این زبان ازطریق یادگیری امکان پذیراست (عُلِّمْنَا مَنْطِقَ الطَّيْرِ)
وَلَوْ كَانَ مِنْ عِنْدِ غَيْرِ اللَّهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اخْتِلَافًا كَثِيرًا (نساء/82)
واگر(این قرآن) ازجانب غیرخدا بود به طورقطع درآن اختلافات بسیاری می یافتند .(نساء/82)
سایت"ساینس دیلی" درژوئن 2015 خبرازکشف جدید دانشمندان مبنی برقدرت پرندگان درصحبت کردن با یکدیگر داد؛حقیقتی که قرآن به صراحت آن را بیان میکند.
قَالَ يَا أَيُّهَا النَّاسُ عُلِّمْنَا مَنطِقَ الطَّيْرِ : (سلیمان) گفت : ای مردم ! به ما زبان پرندگان آموخته شده است ... سوره نمل آیه 16
@حامیان-آلاء-جزوات @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
چیزایی که من خودم تونستم بهشون برسم و تو قران هم هست : هر چیزی رو زوج خلق کردیم. اسمان هارو با ستون های خلق کردیم که دیدنی نیستند.
موجودات رو برای توی ادم افریدم و تو رو برای خودم (هدف زندگی)(جواب اینکه هدف از زندگی چیه و اخرش چی میشه: زندگی ابدی پیش کسی که از خودت بی نهایت بیشتر تو رو دوست داره و همیشه به فکرته)در نشانه های افرینش فکر کنین و نه تو ذات و چیستی او (اینکه فلان دانشمند اومد گفت خدا نیست و میگه با علم میشه توجیه کرد واقعا برام خنده داره و هر کی اینو میگه روحش شاد که اینقدر منو میخندونه ! :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: چون علم چیزی هست نسبی . یعنی ما چیزی درست کردیم به اسم علم. علم میتونست وجود نداشته باشه به جاش یه چیز دیگه وجود داشته باشه. شاید برای موجودات دیگه علم -نور-ماده-انرژی و اینا بی معنی باشه چون دیدشون متفاوته(دید متفاوت. این همون چیزی هست که تقریبا همگی توش لنگ میزنن همه ی ادما. یعنی چیزی که میبینن و احساس میکنن درسته فقط نظر شخصی اوناست و یه مسله رو میشه از بی نهایت جایگاه بررسیش کرد. برای همین هست قران میگه تو نشانه های خدا تفکر کنین و نه تو ذات و چیستی اون)
خداوند بخشنده: خدایی که اونقدر بخشنده هست که تا حد امکان مجازات نمیکنه. توی جهنم ادم ها خودشون خودشون رو مجازات میکنن(اتشی که از درون هست منظورش عذاب وجدان بی نهایتی هست که ایجاد شده با دیدن کسی که خلقشون کرده) و خیلی دیگه ... اگه خواستید بگید ادامه بدم
-
اون بحث دید شخص رو بذارین اینطوری توصیف کنم که دید هر کسی به جهان و همه چیز تو یه حدیه در حد این مربع پایینی . و تصور اینکه همه چیز نسبیه و میتونه هم باشه هم نباشه و هم حقیقت داشته باشه و هم نه جوابش تو عکس پایینه:
علم -خقیقت و هر چی که فکرش رو میکنین داخل این مربع هست. منظورم حقیقتی بود که منو شما بهش نگاه میکنیم و اونو حقیقت در نظر گرفتیم. مرز های این مربع هم یه جورایی فرضی هست یعنی هم میتونه باشه و هم نباشه. یعنی به بیان ساده اینکه اون چیزی که میبینیم و درک میکنیم ممکنه درست باشه و حقیقت داشته باشه و ممکنه نباشه و حقیقت نداشته باشه. گرچه حقیقت خودش هم نسبیه حقیقت فقط دید ماست و صرفا یه کلمه تا قاطی نکردین من الفرار
-
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @ادمین @ناظم
ادامه میدین این تایپیک رو ؟ تو این سن نیازه ادامه داشته باشه. ممنون -
هرکسی هر مطلب درست و علمی یا تفسیر یا هرچیز دیگه ک داره ب اشتراک بزاره
ممنون از همگی
@administrators dan-l khkjhyhuytf @خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
نتایج جنجالی تحقیقات مشترک پژوهشگران دانشگاه راکفلرآمریکا و دانشگاه بازل سوئیس : تمام انسانهایی که امروز در زمین زندگی میکنند ازیک جفت مرد وزن مشخص بوجود آمده اند که در200-100 هزار سال قبل می زیسته اند؛ حقیقتی که میتواند تأییدی برآموزه های کتب آسمانی باشد.
دیوید تالر ازدانشگاه بازل سوئیس و مارک استوکل ازدانشگاه راکفلر به تازگی نتایج تحقیقات خود را بر روی بارکدهای ژنتیکی قطعه ای از DNA میتوکندریال در انسان و 5 میلیون حیوان از100هزارگونه ی مختلف منتشرکردند.
دانشگاه راکفلر یکی ازقدیمی ترین مؤسسات علمی – تحقیقاتی در زمینه علوم زیست پزشکی (بیومدیکال) است که درشهر نیویورک قرار دارد.
نتایج این تحقیق که موافقان ومخالفان زیادی دارد ، در مجله معتبرعلمی Human Evolution درسال 2018 میلادی منتشر شد.
دراین مقاله ی علمی تأکید شده است که تمام انسانهای امروزی از ازدواج یک جفت مرد و زن مشخص که در 200 – 100 هزارسال قبل می زیسته اند بوجود آمده اند.
همچنین 90 درصد از تمام گونه های حیوانی زنده ی امروزی از یک جفت والدین اصلی در زمانی کمتر از 250 هزارسال قبل منشآ گرفته اند.
نتایج این تحقیق بازتاب وسیع و واکنش های مختلفی درمراکزعلمی جهان داشت .
نویسندگان این مقاله اگرچه تأکید دارند که هدف آنان از انجام این تحقیق ، اثبات وجود آدم و حوا نیست و از فرضیه ی تکامل داروین حمایت میکنند ، ولی وجود آدم و حوا را نیز انکار نمیکنند.
البته این موضعگیری میتواند به دلیل فضای حاکم بر اکثرمراکزعلمی ودانشگاهی جهان درحمایت بی قید وشرط و متعصبانه ازفرضیه ی تکامل داروین باشد که امکان هرگونه نقد و مخالفتی را با این فرضیه ، سخت می نماید؛ اگرچه نتایج این تحقیق به خوبی گویای حقیقتی است که تمام کتب آسمانی ازجمله قرآن کریم برآن تآکید دارند ؛ یعنی نسل بشر ازیک جفت انسان مشخص و کامل بوجود آمده است که آدم وحوا نامیده میشوند.
مدتی پیش نیز "دکترجورجیا پردوم" استادیاربیولوژی دانشگاه اوهایو در آمریکا و دارنده ی مدرک دکترای ژنتیک مولکولی ، پس از یک سری تحقیقات اعلام کرد که انسان وشامپانزه جد مشترکی ندارند وانسانهای امروزی از یک مرد وزن مشخص بوجود آمده اند.
او کتابی نیز با عنوان The Genetic Of Adam and Eve یا ژنتیک آدم و حوا تألیف کرد و نتایج تحقیقات خود را درآن منتشرنمود.️ يا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ(حجرات/13)
️ای مردم ؛ همانا ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و به صورت ملتها و قبائل قراردادیم تا یکدیگر را بشناسید ؛ به درستیکه محترم ترین شما درنزد خداوند پرهیزکارترین شماست.به قلم : الف – م
منابع :
https://www.msn.com/en-us/news/world/200000-years-ago-two-people-did-it-the-rest-is-our-history/ar-BBQ6qK3
https://phe.rockefeller.edu/docs/Stoeckle_Thaler Human Evo V33 2018 final.pdf -
oooooooo در معجزه ی قرآن گفته است:
دانشگاه بیرمنگهام انگلستان ثابت کرد که قرآن تحریف نشده است....
به تازگی قدیمی ترین متن قرآن که برروی پوست بزنگاشته شده وقدمت آن به زمان نبی مکرم صلی الله علیه وآله وسلم بازمی گردد موردشناسایی قرارگرفته است ...کشفی که ثابت می کند قرآن کریم تحریف نشده است .......
هرروزدلایل جدیدی ظاهرمی شود که ثابت می کند قرآنی که امروزدردست ماست همان قرآنی است که درزمان پیامبرصلوات الله وسلامه علیه نوشته شده واین پاسخی است به هرکسی که ادعا می کند قرآن دارای آیاتی اضافی است که پس ازنزول قرآن به آن افزوده شده یااینکه آیاتی ازآن حذف گردیده است .
آخرین وجدیدترین دلیلی که به عدم تحریف قرآن گواهی می دهد مربوط به دانشگاه بیرمنگهام (University of Birmingham) درکشورانگلستان است .
محققین این دانشگاه جدیدا به بررسی دقیق قطعه ای ازیک نسخه ی خطی پرداخته اند که برروی آن آیاتی ازقرآن به خط زیبای عثمانی نگاشته شده است .دراین تحقیق مشخص شده است که این قطعه به زمان حضرت محمد صلی الله علیه وآله وسلم بازمی گردد . این قرآن دست نویس ونادردرکتابخانه ی دانشگاه شهربیرمنگهام وتقریبا ازیک قرن پیش موجود بوده وهیچیک ازمحققین این دانشگاه تا به امروزازقدمت واهمیت این قرآن چیزی نمی دانستند تا اینکه به تازگی اقدام به بررسی برروی آن می کنند ودرمی یابند که قدمت آن به زمان نبی کریم صلوات الله وسلامه علیه برمی گردد وتأکید میکنند که این نسخه خطی قدیمی ترین قرآنی است که تا به امروز کشف وشناسایی شده است .
پروفسورDavid Thomas استاد الهیات دانشگاه بیرمنگهام دراین باره می گوید :
" ازاینکه بخشی از نسخه خطی قرآن باقدمتی حداقل بیش از1370 سال میلادی (معادل 1411 سال هجری) را یافته ایم بسیارشگفت زده شدم ! به طورقطع این دست نویس قرآنی ثابت می کند که قرآن درزمان حیات پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) مکتوب شده است واین اعتقادما که قرآن بعد ازرحلت حضرت محمد (صلوات الله وسلامه علیه ) جمع آوری شده است صحیح نمیباشد .
پس ازاین کشف، کارشناسان دانشگاه آکسفوردانگلستان درواحد رادیوکربن Oxford Radiocarbon Accelerator Unite که مسوول بررسی قدمت نسخ خطی قدیمی به وسیله آزمایش کربن 14 ( کربن رادیواکتیو) است،بلافاصله مشخص کرد که این نسخه خطی قرآن کریم بین سالهای 568-645 میلادی نگاشته شده است با علم به اینکه می دانیم زمان نبوت وپیامبری حضرت محمد صلی الله علیه وآله وسلم بین سالهای 610-632 میلادی بوده است واین بدان معناست که این نسخه خطی توسط شخصی که معاصرپیامبر(ص) بوده وبا اومعاشرت داشته است نوشته شده است .درروزهای پایانی سال 2014 میلادی نیزدانشمندان اقدام به بررسی نسخه خطی دیگری دردانشگاه Tubingen University درکشورآلمان وازطریق به کارگیری کربن رادیواکتیو(کربن14) کردند وپس ازبررسی پوست بزی که متن قرآنی برروی آن نوشته شده بود مشخص گردید که این دست نوشته به فاصله اندکی پس ازوفات نبی مکرم صلی الله علیه وآله وسلم ( احتمالا درزمان خلیفه سوم عثمان رضی الله عنه) یعنی درفاصله سالهای 649-675 میلادی نوشته شده است ...
این کشفیات قرآنی که هرروز نسخه جدیدتری ازآن نسبت به روزقبل آشکارمی شود دلیلی است روشن تا به هرکسی که دردلش شکی درمورد قرآن دارد ثابت کند که الله رب العالمین خودش حافظ قرآن است و هم اوقرآن کریم راازهرگونه تحریف مصون ومحفوظ داشته است ... فالحمدلله رب العالمین .
خشی از آیات سوره طه درقدیمی ترین نسخه قرآن که قدمت آن به زمان حیات پیامبراعظم (ص) بازمی گردد و هیچ تفاوتی با قرآن امروزنمی کند ....
@حامیان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام ب همه خیلی وقته نبودما
زمین از سیاره مریخ !این نقطه نورانی کوچک زمین ماست!
تمام تاریخ بشر با جنگها ، حکومتها ، فرمانروایان ، دوستی ها و دشمنی ها در همین یک نقطه نورانی خلاصه شده است.
قیصرها ، خسروها و فرعونها درهمین یک نقطه نورانی ادعای خدایی داشتند!
️انبیاء الهی ، اولیاء خدا و صالحین هم درهمین یک نقطه نورانی برای خدا بندگی کردند!
ستمکاران از همین نقطه به قعر دوزخ فروافتادند و صالحین نیز ازهمین نقطه به ملکوت خداوند راه یافتند!
به راستی انسان در مقابل عظمت هستی و کبریایی خالق هستی چه جایگاهی دارد؟!
️يا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ (انفطار/6)
️ ای انسان ! چه چیز تو را نسبت به پروردگار بزرگوارت مغرور ساخت ( و فریب داد) ؟!
️به قلم : الف - م
-
oooooooo گفته است:
سلام ب همه خیلی وقته نبودما
زمین از سیاره مریخ !این نقطه نورانی کوچک زمین ماست!
تمام تاریخ بشر با جنگها ، حکومتها ، فرمانروایان ، دوستی ها و دشمنی ها در همین یک نقطه نورانی خلاصه شده است.
قیصرها ، خسروها و فرعونها درهمین یک نقطه نورانی ادعای خدایی داشتند!
️انبیاء الهی ، اولیاء خدا و صالحین هم درهمین یک نقطه نورانی برای خدا بندگی کردند!
ستمکاران از همین نقطه به قعر دوزخ فروافتادند و صالحین نیز ازهمین نقطه به ملکوت خداوند راه یافتند!
به راستی انسان در مقابل عظمت هستی و کبریایی خالق هستی چه جایگاهی دارد؟!
️يا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ (انفطار/6)
️ ای انسان ! چه چیز تو را نسبت به پروردگار بزرگوارت مغرور ساخت ( و فریب داد) ؟!
️به قلم : الف - م
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
تمدنهای غرق شده در زیر آب ؛ حقیقتی که قرآن کریم به آن اشاره کرده است!
باستان شناسان در سالهای اخیر شهرها و تمدنهای زیادی را از زیر ماسه های بیابانها و اعماق دریاها کشف کرده اند و براین عقیده اند که هنوز شهرها و تمدنهای بسیاری در زیر زمین و اعماق دریاها مدفون و ناشناخته اند که براثر غرق شدن ، طوفان های شن ، آتشفشان ، شکاف زمین ، زلزله و فرورفتن ناگهانی در زمین ناپدید شده اند.
"پروژه موزه زیرآب شهر اسکندریه" در مصر یکی از این مکانهاست که بر روی کاخ یکی از فراعنه مصر باستان در زیر آبهای ساحلی اسکندریه پایه ریزی شده است.این کاخ قرنها پیش ، براثر زلزله به زیر آب فرورفته است و در آن معابد و تندیس خدایان مصر باستان که مورد پرستش مردم مشرک آن دوره بوده اند به چشم می خورد.
شهر Heracleion در دریای مدیترانه و نزدیک سواحل مصرباستان که 2800 سال پیش بنا شده بود ، بطور ناگهانی در حدود 1200 سال پیش ناپدید شد و در سالهای اخیر از زیر آبهای ساحلی مصر کشف گردید.
این شهرغرق شده حاوی مجسمه های فراوانی از معابد و خدایان مصرباستان است که مشرکین باستان آنها را غیر از خدا پرستش می کردند!از دیگر آثار کشف شده در زیرآب می توان به شهری با قدمت 9500 ساله در هند و شهری دیگر در ژاپن با تمام بتهایی که مورد قداست و پرستش بودند اشاره کرد ؛ ولی خداوند آنان را به عقوبت گناهانشان گرفتارکرد و نابودشان ساخت.
فَكُلًّا أَخَذْنَا بِذَنْبِهِ فَمِنْهُمْ مَنْ أَرْسَلْنَا عَلَيْهِ حَاصِبًا وَمِنْهُمْ مَنْ أَخَذَتْهُ الصَّيْحَةُ وَمِنْهُمْ مَنْ خَسَفْنَا بِهِ الْأَرْضَ وَمِنْهُمْ مَنْ أَغْرَقْنَا وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيَظْلِمَهُمْ وَلَكِنْ كَانُوا أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ(عنکبوت/40)
ترجمه : ما هر يك از آنها (مشرکان و ستمکاران)را به عقوبت گناهشان گرفتار کردیم؛ بر بعضي از آنها طوفاني همراه با سنگريزه فرستاديم ؛ و برخی دیگر را بانگ مرگبار(زلزله و یا آتشفشان) فرا گرفت و بعضي ديگر را در زمين فرو برديم و برخی را غرق كرديم؛ خداوند هرگز به آنها ستم نكرد، بلکه آنها خودشان بر خويشتن ستم نمودند.
به راستی چه کسی در 14 قرن قبل میدانست که چنین شهرها و تمدنهایی غرق و ناپدید شده اند ؛ تمدنهایی که شواهد باستان شناسی حکایت از شرک و انحرافات فکری آنان دارد؟!
منابع :
http://twistedsifter.com/2013/06/lost-egyptian-city-heracleion-found-underwater-after-1200-years/
http://www.spiritofmaat.com/announce/oldcity.htmبه قلم : الف – م
@ejazequranLost Egyptian City Found Underwater After 1200 Years
Photograph by Franck Goddio / Hilti Foundation / Christoph Gerigk 1,200 years ago the ancient Egyptian city of Heracleion disappeared beneath the Mediterranean. Founded around 8th century BC…
@حامیان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
1️⃣ در تصویر راست هر سه نفر بطور مساوی از حق دیدن مسابقه ورزشی برخوردارند؛ چون جعبه های زیر پای آنها با توجه به تفاوتهای فردی مشابه نیستند (تساوی حقوقی و عدم تشابه حقوقی)
2️⃣درتصویر چپ هر سه نفر بطور مساوی از حق دیدن مسابقه ورزشی برخوردار نیستند؛ چون علیرغم تفاوتهای فردی ، جعبه های زیرپای آنها مشابه هستند (عدم تساوی حقوقی و تشابه حقوقی)
بنابراین اجرای عدالت منوط به تساوی حقوقی است و نه تشابه حقوقی.
دراسلام نیز اصل بر عدالت است و عدالت در احکام زنان و مردان منوط به تساوی حقوقی است و نه تشابه حقوقی.درتصویر راست منظور از عدالت یعنی تساوی حقوقی و در تصویر چپ منظور از برابری یعنی تشابه حقوقی.
@حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @حامیان-آلاء-جزوات@دانش اموزان آلا@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
قابل تامل
بیندیشید، اعجاز عددی در سوره ( القدر ) :إنا ١
أنزلناه ٢
في ٣
ليلة ٤
القدر ٥
وما ٦
أدراك ٧
ما ٨
ليلة ٩
القدر ١٠
ليلة ١١
القدر ١٢
خير ١٣
من ١٤
الف ١٥
شهر ١٦
تنزل ١٧
الملائكة ١٨
والروح ١٩
فيها ٢٠
بإذن ٢١
ربهم ٢٢
من ٢٣
كل ٢٤
أمر ٢٥
سلام ٢٦
هي ٢٧
حتى ٢٨
مطلع ٢٩
الفجر ٣٠
سوره «القدر» دارای ٣٠ كلمه است به تعداد جزهای قرآن !و تعداد حروف این سوره ١١٤ است به اندازهی تعداد سوره های قرآن كريم !
فقط خدا ارزش این سوره و شب قدر را میداند ، قدر قدر قرآن را بدانیم ...!
-
سلام بچه ها
اگه وقت کردم از این معجزات بازم میزارم
دوست داشتین استفاده کنید.
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء