پول حروم
-
هزینه ازمون قلم چی پرسیدم از نماینمدگی مشهد گفت دو ملیونو پونصد !!!! همایش و کتاب و سیدی و اجبار میکنن چی کار کنم ؟؟
-
هزینه ازمون قلم چی پرسیدم از نماینمدگی مشهد گفت دو ملیونو پونصد !!!! همایش و کتاب و سیدی و اجبار میکنن چی کار کنم ؟؟
b64h47
برو گزینه 2 ثبت نام کن -
b64h47 بیخود کردن
کدوم نمایندگیش رفتین؟
نزدیک ۱ تومنه هزینش کلاساشم اجباری نیست!!
-
mohammadhassan ای بابا من زنگ زدم به دفترش جواب قانع کننده ای نمیگیری همشون دستون توی یه کاسه
-
mohammadhassan ای بابا من زنگ زدم به دفترش جواب قانع کننده ای نمیگیری همشون دستون توی یه کاسه
@zahra-77 در پول حروم گفته است:
وقتی بازرسی ضعیف باشه همینه
در صورتی که شهر های دیگه اینطوری نیستن. -
b64h47 اولا که نمیتونن اجبار کنند اگر نمایندگی دیگه ای هست تو شهرتون برو اونجا چون چندین نمایندگی هست.. دوما هزینه هر ازمون چهل و سه هزار تومنه ولی بعد ازمون یه سیدی میدن ک میگن سی دی اجباریه پس هزینه هر ازمون میشه چهل و هشت تومن وقتی میری کانون بگو کتاباشو داذم قبلا عضو کانون بودم و ...که کتاباشو بهت تحمیل نکنند بعدم پشتیبان نگیر که البته خودشون میگن پشتیبانمون رایگانه ولی درصورتی ک رایگان نیست همونجا جلوی چشمشون زنگ بزن به نمایندگیش توی تهران و شکایتشونو بکن که البته نمایندگیشونم یکیه مثل خودشون ..ما تخفیف داریم بیست درصدی ولی تخفیفو بهم نمیدن زنگم زدم نمایندگی جوابی نگرفتم ازشون هزینه ازمونم بدون کتاب شد یک میلیون که هزینه اس ام اس و یه سری چیزای دیگه ام ازم گرفتن ولی حرومشون باشه اگر یه ریال اضاف گرفتن ازم منکه راضی نیستم
-
وقتی بازرسی ضعیف باشه همینه
در صورتی که شهر های دیگه اینطوری نیستن.mohammadhassan من اصفهانم خیرسرمون توی یه کلان شهر زندگی میکنیم ولی وضعش از وضع یه جای دور افتاده ام بدتره بزای نیروهای مسلح و فرهنگیان تخفیف دارند اما برای بچه های قشر کارگر نه درصورتی که همین بچه های قشز کارگر به تخفیف احتیاج دارند نه فرهنگیان و نیروهای مسلح که حقوق تقریبا خوبی میگیرن نبوذ عدالت یعنی این یعنی تا پول نداشته باشی به جایی نمیرسی
-
b64h47 اولا که نمیتونن اجبار کنند اگر نمایندگی دیگه ای هست تو شهرتون برو اونجا چون چندین نمایندگی هست.. دوما هزینه هر ازمون چهل و سه هزار تومنه ولی بعد ازمون یه سیدی میدن ک میگن سی دی اجباریه پس هزینه هر ازمون میشه چهل و هشت تومن وقتی میری کانون بگو کتاباشو داذم قبلا عضو کانون بودم و ...که کتاباشو بهت تحمیل نکنند بعدم پشتیبان نگیر که البته خودشون میگن پشتیبانمون رایگانه ولی درصورتی ک رایگان نیست همونجا جلوی چشمشون زنگ بزن به نمایندگیش توی تهران و شکایتشونو بکن که البته نمایندگیشونم یکیه مثل خودشون ..ما تخفیف داریم بیست درصدی ولی تخفیفو بهم نمیدن زنگم زدم نمایندگی جوابی نگرفتم ازشون هزینه ازمونم بدون کتاب شد یک میلیون که هزینه اس ام اس و یه سری چیزای دیگه ام ازم گرفتن ولی حرومشون باشه اگر یه ریال اضاف گرفتن ازم منکه راضی نیستم
@zahra-77 ولی فک نکنم اینطوری باشه که ترتیب اثر ندن
چون هر شهر برا خودش بازرس داره -
mohammadhassan من اصفهانم خیرسرمون توی یه کلان شهر زندگی میکنیم ولی وضعش از وضع یه جای دور افتاده ام بدتره بزای نیروهای مسلح و فرهنگیان تخفیف دارند اما برای بچه های قشر کارگر نه درصورتی که همین بچه های قشز کارگر به تخفیف احتیاج دارند نه فرهنگیان و نیروهای مسلح که حقوق تقریبا خوبی میگیرن نبوذ عدالت یعنی این یعنی تا پول نداشته باشی به جایی نمیرسی
@zahra-77 بالاخره پول تخفیف رو باید یه ارگانی بده دیگه
قشر کارگر حقوقشون درست حسابی نیست بندگان خدا میخوان بهشون تخفیف بدن؟
وضع خراب تر از ایناست. -
@zahra-77 بالاخره پول تخفیف رو باید یه ارگانی بده دیگه
قشر کارگر حقوقشون درست حسابی نیست بندگان خدا میخوان بهشون تخفیف بدن؟
وضع خراب تر از ایناست.mohammadhassan بله ما تخفیف بیست درصدی داریم ولی تخفیف بهم نمیدن میگن نه نداریم درصورتی که توی فرم ثبت نام گزینه تخفیف برای ما موجود هست
-
b64h47 ثبت نام نکن زیر بارش نروووووو
-
mohammadhassan بله ما تخفیف بیست درصدی داریم ولی تخفیف بهم نمیدن میگن نه نداریم درصورتی که توی فرم ثبت نام گزینه تخفیف برای ما موجود هست
mohammadhassan بله ما تخفیف بیست درصدی داریم ولی تخفیف بهم نمیدن میگن نه نداریم درصورتی که توی فرم ثبت نام گزینه تخفیف برای ما موجود هست
عه
چه بد و مسخره -
سوء استفاده میکنن دیگه
وقتی میبینن وکیل آباد منطقه بالا شهره میان میگن پول بیشتر بگیریم. -
عه
چه بد و مسخرهmohammadhassan اوهم اگر مجبور نبودم عمرا ثبت نام میکردم به گاج حس خوبی ندارم وگرنه میرفتم گاج