سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
گیج شدم
-
romisa خیلی تنبلی میکنم نمیدونم چراااا هی میخوام درس بخونم انگار زمان کم میارم واسه همه ی درس ها ، مشاور ندارم خودم نمیدونم چیجوری بخونم که به همه ی درس ها برسم زیست میخونم به شیمی نمیرسم شیمی بخونم به ریاضی و فیزیک نمیرسم عمومی ها رو چیکارش کنمممم من پشت کنکوری ام مدرسه ام تیزهوشان بود ولی هیچی بلد نیسم انگیزمو از دس دادم حس میکنم خنگم از طرفی نگاه همه رو منه که تیزهوشان بودم سال دوم کنکورم چی قبول میشم واااای کلی استرس دارم دارم سکته میکنم یکی کمکم کنههه
-
mriaw
من خودم این شکلی برنامه می چیدم زیست و شیمی هر روز
ریاضی فیزیک یه روز در میون
عمومی ها رو هم میتونی دوتا هر روز بذاری یا مثل من مبحثی پیش بریآخه چون من زیستم ضعیفه،صبح تا ساعت12 فقط دارم زیست میخونم،ینی میشه 4 یا 5 ساعت،بعد از ظهر تا شب نمیدونم چی بخونم،چند ساعت برای شیمی در روز کافیه؟بقیه ی درس ها چی؟3 ساعت شیمی خوبه؟
-
مباحثو می نوشتم و صبح روزی که میخواستم بخونم تایم مشخص میکردم براش
منم این کارو میکنم ولی اجرا نمیشههههه چیکار کنم با خودم؟لعنت به من
سنگین برنامه ریختی ؟
نه زیاد سنگین نیس ینی نمیدونم دقیقا،به چه برنامه ای سنگین میگن؟تا 10 شب گذاشتم
-
mriaw
با چند روز خوندن دستت میاد ک کی درسارو بخونی و چجوری بچینی تو برنامه
مثلا من خودم
7تا9 زیست میخونم همیشه
9/15 تا 10/45 ریاضی
11تا12/30 فیزیک
2/5 تا 3/5 عمومی
3/5 تا 5 شیمی
5/15تا 7/15 زیست
8تا9/30 زیست
9/30 تا هروقت تونستم عمومی و مرور
ببین ممکنه یه نفر بین اختصاصیاش عمومی بذاره،یا ریاضی فیزیکو یه روز درمیون بخونه یا...هزار جور برنامه هست که اگه چند روز بخونی کم کم دستت میاد که با کدوم برنامه راحت تری و باید چیکار کنی
یه چیزی...هیچوقت پشت سر هم یه درسو نخون.اگه زیستت ضعیفه و باید 4ساعت بخونی،2ساعتشو صبح بخون 2 ساعتشو عصر یا شب مثلا...
من خودم کلی مشکل داشتم تو برنامه ریزی کردن و اینا،چند روشو امتحان کردم دستم اومد ک چیکار باید بکنم،واسه خیلیاشم راه حل نداشتم و باید دست ب دامن مشاور شم :|
موفق باشی -
mriaw
با چند روز خوندن دستت میاد ک کی درسارو بخونی و چجوری بچینی تو برنامه
مثلا من خودم
7تا9 زیست میخونم همیشه
9/15 تا 10/45 ریاضی
11تا12/30 فیزیک
2/5 تا 3/5 عمومی
3/5 تا 5 شیمی
5/15تا 7/15 زیست
8تا9/30 زیست
9/30 تا هروقت تونستم عمومی و مرور
ببین ممکنه یه نفر بین اختصاصیاش عمومی بذاره،یا ریاضی فیزیکو یه روز درمیون بخونه یا...هزار جور برنامه هست که اگه چند روز بخونی کم کم دستت میاد که با کدوم برنامه راحت تری و باید چیکار کنی
یه چیزی...هیچوقت پشت سر هم یه درسو نخون.اگه زیستت ضعیفه و باید 4ساعت بخونی،2ساعتشو صبح بخون 2 ساعتشو عصر یا شب مثلا...
من خودم کلی مشکل داشتم تو برنامه ریزی کردن و اینا،چند روشو امتحان کردم دستم اومد ک چیکار باید بکنم،واسه خیلیاشم راه حل نداشتم و باید دست ب دامن مشاور شم :|
موفق باشیمرسی دوست عزیز ممنونم از راهنماییت و وقتی که گذاشتی،تو هم موفق باشی