شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
یکی: چجوری فالوور جذب میکنی؟
من: خب راستش....Michael Vey قاتل
کوددددک کش
-
.....mp4 نیمرو روی بیل کار پسرها نوش جان
-
..mp4 حمام رفتن دهه شصتی ها
-
-
سیس مراقبت وقتی میخواست تقلب بگیره -
@Valicheki عین این بود ک دوستم اتود رو فشار بده توی جزایر لانگرهانسم
شرحه شرحه شدم از شدت حق بی پایان
Moonchild
بچه ها ما ریاضی ها بخوایم بگیم ریاضیم ولی نگیم ریاضی چی می گیم؟
کمی فکر...
خب این که مخصوص انجمن نیست بعدی
بازم فکر...
"اگه نباشی نوار قلب من مانند وضعیت 3/4T هماهنگ اول ریسمان دو سر بسته را نشان می دهد." -
-
@Matrix یا خدا
کلا شعور ملتو ندید گرفته -
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
mriaw
!!!??Just love the Braincell you know
-
تنها کسی که دلش برام تنگ شده این مدت !!!
ولی اصلا نمیشه studystream درس خوند
بیشتر یوتیوبر بودن اومده بودن دنبال کانتنت ( بعد منی که حتی موهام رو هم شونه نکرده بودم و واقعا میخواستم ویدیو کال درس بخونم)
-
یکی: چجوری فالوور جذب میکنی؟
من: خب راستش....Michael Vey اینا بچه ان(نی نی) چیزی بد یاد شون میدی بی ادوووب
-
@Valicheki اون از کارش راضی نبود ، توی رشته ای که علاقه داشت موفق نمیشد ، معروف نشد ، دوست هاش احمق بودن که فقط باعث بهم خوردن آرامشش میشد توی یه قسمت پسرعموش رو نشون داد که همه چیزایی که اختاپوس میخواست رو بهش رسیده بود
-
@Valicheki اون از کارش راضی نبود ، توی رشته ای که علاقه داشت موفق نمیشد ، معروف نشد ، دوست هاش احمق بودن که فقط باعث بهم خوردن آرامشش میشد توی یه قسمت پسرعموش رو نشون داد که همه چیزایی که اختاپوس میخواست رو بهش رسیده بود
@Sally باب اسفنجی حداقل از زندگیش لذت میبرد (شاید چون احمق بود از تک تک لحظات زندگیش لذت میبرد و نمیگفت اگه معروف بشم اگه پولدار بشم اکه... اونوقت خوشبختم بنظرم تعریف خوشبختیش خیلی قشنگ بود )
-
یادی کنیم از این روزا🥲
https://forum.alaatv.com/post/2640852 -
این خنده ی من از گریه غم انگیز تر استک دختر خاله ی ۱۲ سالم با آقایی که سه روزه رفته توی ۱۰ سالگی جواب همو نمیدن
باور نمیکنید من پشت در نشستم ک بابام رفته نان و سیب زمینی بخره گفته برای توهم پاستیل میخرم بعد من منتظرم پاستیل بیاد -
Michael Vey اینا بچه ان(نی نی) چیزی بد یاد شون میدی بی ادوووب