شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
طرف به دختر تهرونی
میگه: اسمت چیه ؟
دختره میگه : شمع و گل
و پروانه اسم من هست
ترانه .تو چی ؟
پسره میگه:
گاو و خرو طویله
اسم منم خلیله
این پست پاک شده! -
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
این پست پاک شده! -
می دونستین خودکارها وقتی افسرده میشن میرن پیش رواننویس.؟
-
میدونین اگه حیوونهای نادر بمیرن چی میشه؟ نادر بیحیوون میشه.
-
-
روباهی به زاغی گفت: چه دمی، چه سری، عجب پایی! زاغ عصبانی شد و گفت: بیتربیت! خجالت بکش، اون موقع من کلاس اول بودم الان دیگه شوهر دارم!
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
به یه نفر میگن یه میوه شیرین نام ببر. میگه خیار. میگن خیار که شیرین نیست. میگه با چایی شیرین بخوری نظرت عوض میشه.
-
میدونی کدوم لبنیات بیشتر از همه خدمت میکنه؟ ماست، چون همیشه میگن «خدمت از ماست.»
-
- بدون شرح
- بدون شرح
-
- بدون شرح
@sheyda-fkh این الان یعنی چی؟
- بدون شرح
-
میخوام یه فیلم بسازم توش پسره ساعت دو شب بیرونه داره برمیگرده خونه باباش زنگ میزنه چرا دیر اومدی میاد جواب بده تصادف میکنه.
همه میتونیم به بابامون نشون بدیم تا دیگه زنگ نزنن. -
دیشب سرزده رفتیم خونه عمو
پسر عموم گفت: عمو ما میدونستیم شما میاین خونمون
گفتم ازکجا می دونستین
جواب داد: مامانم چای آورد تفاله چایی اومده بود روی استکان بابام
بابام گفت الان یه خری میاد خونمون؛)) -
دوستم یه پسر ۶ساله داره میگه شک ندارم آرایشگر میشه، گفتم یعنی اینقدر علاقه داره؟
میگه نه، به حرف همه گوش میده ولی کاری که دوست داره انجام میده ؛)) -
دختری که خودش فالوت میکنه میاد عکساتم لایک میکنه، دایرکتتم میاد قلب میذاره..
قطعا پسره خوبیه
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
وضعیت دانش آموزا -
وضعیت دانش آموزااین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Amin Mojarradi این پستایی که اینجا میذارین به نظرتون اسپم نیستش؟