شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
-
-
فقط قیافه مادرِ:I -
جای این الان خالی بود...
-
این پست پاک شده!
-
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﻭﺳﯿﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺭﻭﺱ
ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻮﺳﻨﯽ ﻧﻤﯿﮕﻦ ﺑﻮﺱ
ﺩﯾﮕﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﮐﺸﻮﺭ ﮐﻮﻧﮕﻮ ﻧﻤﯿﺸﻢ(کپی شده)
-
احوالات یک کنکوری اهمال کار:
تیر ماه:
اگه از الان بخونم میتونم پزشکی تهران قبول شم؟
مهر ماه:
اگه از الان بخونم میتونم پزشکی قبول شم؟
دی ماه:
اگه از الان بخونم میتونم پیراپزشکی قبول شم؟
فروردین:
کسی بوده از الان بخونه قبول شه؟
اردیبهشت:
خیلیا بودن تو دو ماه قبول شدناما نکنه من قبول نشم.
خرداد: برم شروع کنم دیگه هر چی شد،شد.
ولی
امتحان نهایی رو چه کنم؟موسسه ی کنکوری : بیا پک ما رو بخر تو دو هفته مونده به کنکور هر ۳ پایه رو مسلط میشی+۴۰ تا آزمون شبیه سازم میزنی.
و وی این پک رو هم میخره ولی این دفعه میپرسه با این پک میتونم تو دوهفته زیر صد بشم یا نه؟؟این همه میخونی یه وقت پوستت خراب نشه
#جوک خودم ساز
-
اندر احوالات کتاب سلامت و هویت و مدیریت -
یه بار سال آخر که بودیم میزم کنار شوفاژا بود معلم ریاضیمون هر کی میخندید فکر میکرد به اون میخندن یه بار معلممون پای تخته داشت مینوشت پشتش دقیق به من بود پام خورد به لوله شوفاژ لوله انگار شد فنر یه جوری تاب میخورد انگار ده تا میلگرد انداختی وسط کلاس منم انتظار همچین صداییو نداشتم خندم گرفت مگه تمومم میشد اونم برگشت گفت به چی میخندی هِ؟( هِ یکم کشیده تر از حالت معمولی تیکه کلامش بود بچه هام خندشون میگرفت اینو میگفت حالا دیگه ولو شدم رو میز ایشون همیشه کلی ماژیک میاورد سر کلاس که دو سه تاشون کار میکرد دیگه نمیتونستم حرف بزنم به زور و با اشاره گفتم به صدای لوله ها میخندم اونم باور نکرد فکر میکرد به اون میخندم یه دفعه هر چی ماژیک داشت با هم پرت کرد سمتم
منم فقطیعنی داشتم غش میکردم
معلممون
بقیه کلاس
اونایی که همیشه حرف میشنیدن از معلما در حالی که من هیچکی چیزی بهم نمیگتخخخخ اینو چند روز پیش نوشتم بعد 502.... اومد از برنامه رفتم بیرون اومدم این پاک شده بود حوصله نداشتم دوباره تایپش کنم الان خواستم به سمیه صادقلو جواب بدم دیدم پیامم برگشته
انجمن اتصالی داره
الزایمر الکترونیک -
-
-
خب خب خب
انتظار ها به پایان رسید
این شما و این قسمت جدید گرند مستر
( عاشق پایان و هلیکوپتری م)
گرند مستر ۱.mp4
.
گرند مستر ۲کیل بیل۱ .mp4
.
گرند مستر۳کیل بیل۲ .mp4
.
گرند مستر ۴کیل بیل۳ .mp4
.
گرند مستر ۵.mp4
.
گرند مستر ۶.mp4
.
گرند مستر ۷.mp4
.
گرند مستر ۸ =).mp4
.
گرند مستر ۹.mp4
.
گرند مستر ۱۰پایان.mp4
مهمانان ویژه این بخش
بِرار گل خودم @Mr.wick
ریاضی دان انجمن بانو @سمیه-صادقلو
و اعلی حضرت
بانو @Alzahra-Daftar -
@fatemeh-Ma مخصوصا بهداشت
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
mriaw یعنی اگه بعد کنکور امسال سلامت بهداشت با ضریب ۱۵درس اصلی کنکور میشد آی حال داشت
-
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
استاد ثابتی: خب یه دت بزنیم ببینیم چه خبره
مجیدم داره میخنده -
استاد ثابتی: خب یه دت بزنیم ببینیم چه خبره
مجیدم داره میخندهmahdi shokry قضیش چیه
تیکه کلامه
توضیح میدهیدانان -
mahdi shokry قضیش چیه
تیکه کلامه
توضیح میدهیدانانحسین نعمتی سلام
سلطان ثابتی علاقه زیادی داره که تو حل مسائل به خصوص ماتریس ، فقط و فقط از دترمینان استفاده کنه
و توی کلاس ها ، مجید فیلمبردارش رو همیشه اذیت میکنه
نمونه :
مجید داره کتلت میخوره
مجید داره میخنده
مجید داره نرمش میکنه
صدا هایی که میاد از مجید تولید میشه
و...