شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
اووففففففف جیگرشوووووووووووووووو
عکس العمل ملائکه پس از آفریده شدن من...!!
هر گونه کپی برداری پیگردقانونی دارد!!!
-
طبق آخرين پژوهش هاي انجام گرفته:
مردها بسيار مهربانتر از زنها هستند
بعنوان مثال:
زنها هرگز به مردي که نميشناسند کمک نميکنند...
اما تقريبأ اغلب مردان حاضرند براي زنهاي غريبه بميرن!
آخه آقايي تا چه حد ! -
یادش بخیر ﭼﻪ ﺫﻭﻗﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﺑﺮﻭ ﺍﺯ ﺩﻓﺘﺮ ماژیک ﺑﯿﺎﺭ !
ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺸﻌﻞ ﺍﻟﻤﭙﯿﮏ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﻬﻤﻮﻥ …
-
دختره ازپورشه پیاده شد اومدطرفم بهم گفت میشه ازتون خواهش کنم با من ازدواج کنید؟
حاضرم ماشینم با یک میلیارد پولم بهتون بدم.
گفتم: نه و رفتممیدونین بچه ها اخلاق برا من خیلی مهمه.
اول باید سلام میکرد -
دختره یه جوری اسم پروفایلشو زده
گل دختر مامانی
انگار ما پشم بابامونیمبله بابام از اتاق فرمان اشاره میکنه که پشمم نیستی
-
بچه بزرگ کن بفرستش کلاس شنا ، مدرسه ی تیزهوشان ، تکواندو ، کلاس زبان ، معلم خصوصی براش بگیر کلی خرجش کنه که بزرگ شه زیر پستا بنویسه :
آخ جوون کامنت اول شدم
<
-
سرویس خدا بر تو باد -
@Zhra8393 لعنتی همیشه همینههههههههه
@Fateme-goli
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
#جوک
بچه بودیم میگفتن :
شلوغ کنی نمکی میاد میبرتت !!بزرگ شدیم یکدفعه دیدیم نمکی شد وزیر بهداشت و یکی یکی مون رو برد ...
دیدین داستان نبود
-
تنها سودى که مدرکم تا الان داشته اين بوده که
هر بار ميرم تو آشپزخونه ، بابام میگه:
مهندس 2 تا چایی بیار بخوریم
-
اولین بار که میخواستم بدون خانواده برم مسافرت،انقد مامانم به رفیقم سفارشمو کرده بود که...
تو جاده هي میزد بغل بهم میگفت ممد جیش نداری؟
-
سه تا خانم عروسی دعوت بودن حالا شرح لباس:
اولی گفت : من طلایی میپوشم چون موهای شوهرم بوره با هم ست بشه
دومی میگه: من سیاه سفید میپوشم چون موهای شوهرم جوگندمی با هم ست میشه
سومی گفت :من نمیام چون اینطور که شما ست کردین من باید لخت بیام چون شوهرم کچله
-
آخه این مادر شوهره من دارم؟
.
.
.
.
.
يعني آدم اينقدر خونسرد؟!
.
.
.
.
.
.
نبايد بياد بگرده منو واسه پسرش پيدا کنه؟!والا... من به خاطر پسر خودش ميگم، وگرنه من که دارم درسمو مي خونم!
-
تبلیغ مایع ظرفشویی نشون میداد طرف گفت من به عنوان یه آشپز حرفه ای وقت ندارم دو ساعت بذارم ظرفام خیس بخوره.
مادر بزرگم گفت تو اگه آشپز بودی ته ماهیتابه ات اینطوری نمی سوخت
-
میدونید به آشپز های داعشی چی میگن؟
.
.
.
.
.
.
.
.
تروریست های کفگیری -