فیلم های آموزشی ریاضی
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام کسی فیلم های آموزشی ریاضی از موسسه های دیگ رو استفاده کرده؟ -
سلام کسی فیلم های آموزشی ریاضی از موسسه های دیگ رو استفاده کرده؟@Dr-Lila سلام.یا فیلم های همین سایت یا فیلم های ریاضی منتظری حرف اخر.کتاب تست ریاضی تجربی هم گاج.گاج خدایی نقره ایش تو اکثر درسا عالی کار کرده.باز هم تاکید:به صرف خوندن جزوه و درسنامه های بانک تست و دیدن مثال های حل شده توقع نداشته باشین از همون تست اول مثل اب خوردن صورت سوال رو متوجه بشین و حل کنین برید به جلو.باید کل تستای،یه فصل رو حداقل یه بار دست گرمی هم شده حتی دست و پاشکسته بررسی کنید با پاسخای تشریحی مولف تا حساب کار دستتون بیاد و بفهمید از اون فصل چجوری تست طرح میکنن.نکته دیگه پیش نیاز های هر فصله.مثلا تو رو قسم به حضرت فیل ،توابع معروف و خواصشون و رسمشون رو یاد بگیرید رادیکال قدرمطلق براکت مثلثاتی نمایی لگاریتمی و تجزیه عبارات به کمک اتحاد ها و فاکتورگیری و دسته بندی که در نهایت ریشه های عبارت رو بدست بیاریم.این موارد تو همه فصلای ریاضی در مسیر حل مسائل اون فصل سر و کلشون پیدا میشه.نکته بعد محاسبات عددی هستش به خدا محاسبات عددی مثل زیست یا شیمی یا حساب دیفرانسیل خودش یه ماده درسیه باید تا ته محاسبات رو برید ساده کردن ضرب و تقسیم اعشاری ها و...شما مسائل شیمی رو که بلد باشین حلشو بنویسین اون تهش باید کسر ساده کنی از همین حالا عادت به به دست اوردن جواب پیدا کنین . نکته اخر،اگر میبینین چند ماه گذشته و عملا هنوز سر در گم هستین در یادگیری دروس خاص یا مباحث خاص یا تست زدن،دیگه ثابت شده خودتون به تنهایی نمیتونین گلیم خودتونو از اب بیرون بکشین دلتون به حال خودتون بسوزه برید مشاور پیدا کنید در شهر خودتون یا شهر های مجاور یا مرکز استانتون.
-
سلام کسی فیلم های آموزشی ریاضی از موسسه های دیگ رو استفاده کرده؟دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء
اگر کسی از فیلم های ریاضی منتظری استفاده کرده لطفاً بگویید کار خیلی مهمی دارم -
اگر کسی از فیلم های ریاضی منتظری استفاده کرده لطفاً بگویید کار خیلی مهمی دارمدانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء هیچ کس از فیلم های ریاضی منتظری استفاده نکرده؟
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء هیچ کس از فیلم های ریاضی منتظری استفاده نکرده؟
@Dr-Lila من استفاده کردم ولی نه بطور کامل وخوشم نیومد...
-
منم دیدم...الکی شلوغش میکنن خبری نیس
-
منم دیدم...الکی شلوغش میکنن خبری نیس
fatemeh1378 اگر میشه دنبالم کن کارت دارم
-
fatemeh1378 اگر میشه دنبالم کن کارت دارم
@Dr-Lila اوکی