امان از تقسیم بندی تست وبرنامه ریزی(به داادم برسید)
-
سلام.
اصل مطلب اینه که مثلا 2هفته مهلت واسه آزمون قلمچی ومثلا مبحث ازمون ریاضی مثلا احتمال..
خب کتاب X دارای 300 تست هستش.حالا من باید ظرف این 2هفته کل 300 تست این منبعو تموم بزنم؟
منابع دیگم رو کی بزنم؟؟
(تعمیمش بدین به کل دروس)
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء
@ناظم @ادمین revival mohammadhassan
@خیرین-کوچک-دریا-دل @A-K -
سلام.
اصل مطلب اینه که مثلا 2هفته مهلت واسه آزمون قلمچی ومثلا مبحث ازمون ریاضی مثلا احتمال..
خب کتاب X دارای 300 تست هستش.حالا من باید ظرف این 2هفته کل 300 تست این منبعو تموم بزنم؟
منابع دیگم رو کی بزنم؟؟
(تعمیمش بدین به کل دروس)
@خیرین-کوچک-دریا-دل @A-Kahmadreza_salehi سلام طبق نظر اقای محمد فرجی تستارو نصف کن زوج و فرد بعد خودت انتخاب کن زوج بزنی یا فرد بعد ک انتخاب کردی اموزشی بزن اون یکی دسته رو برا مروز خالا مرور تصفش هفته ایندس تصفش برا ماه اینده
اگه امکان داره براتون واسم پیام بفرستین برا اینکه ی برنامه ریزی خدمتتن بدم اگه مناسبتون بود استفاده کنین -
-
سلام.
منابع دیگم رو کی بزنم؟؟
(تعمیمش بدین به کل دروس)
@خیرین-کوچک-دریا-دل @A-Kahmadreza_salehi سلام:) مسلما این تعداد 300 تا تست از فلان کتاب برای حل توی یه بازه ی زمانی طولانی مدته نه توی فرصت این آزمون تا ازمون بعدی:)
با توجه به سرعت حل مسئله و بقیه ی شرایط میشه یکی درمیون یا دوتا در میون سوالا رو حل کرد و بقیه ی سوالا رو برای تایم مرور و دوره و جمع بندی گذاشت.
و اگر برای یک کتاب چند تا منبع دارین ( هر چند به شخصه توصیه نمیکنم:) ) ولی فواصل تست ها رو بیشتر کنین تا تعداد مشخصی از سوالات رو بین دوتا یا چند تا کتاب پخش کنین:) -
ahmadreza_salehi سلام طبق نظر اقای محمد فرجی تستارو نصف کن زوج و فرد بعد خودت انتخاب کن زوج بزنی یا فرد بعد ک انتخاب کردی اموزشی بزن اون یکی دسته رو برا مروز خالا مرور تصفش هفته ایندس تصفش برا ماه اینده
اگه امکان داره براتون واسم پیام بفرستین برا اینکه ی برنامه ریزی خدمتتن بدم اگه مناسبتون بود استفاده کنین