سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
@fatemeh_banoo سلام...
خب راجب خواب و بی حوصلگی باید بگم طبیعیه بهش میگن افسردگی پاییزی راجبش تو نت سرچ کن راهکار میده بهت و قدم زدن تو هوای آزاد و نفس عمیق کشیدن میتونه روش موثری باشه...
من وقتی اذیتم یا ناراحتم مینویسم ... واسه خدا درد و دل میکنم ... خودش ارومم میکنه... اگه اروم نشدم حافظ یا قران میخونم .... -
سلام دوستم...
راجب خواب باید بگم همه ی کنکوری ها این مشکلو دارن وباهاش دست وپنجه نرم میکنن..حتی خوده من
باید باهاش کنار بیای
ولی اینم باید بفهمی که اگر خواب کافی نداشته باشی روزت نابوده
نباید به خودت فشار بیاری وکمتر از ۷یا ۸ ساعت بخوابی
چون با دوساعت خواب که خوابت تکمیل بشه از بقیه عقب نمیفتی
البته این عقیده ی منه.....
راجب انگیزه هم باید بگم من خودم به شخصه ی سری عکس انگیزشی تو گوشیم نگه داشتم شب به شب قبل خواب نگاه میکنم وبا لبخند میخوابم
عوضش صبح با انرژی وافر میرم سر درسم
ولی خب انگیزه ای ک بخواد بمونه وجود نداره....چون بنظر من انگیزه لحظه ایه....
ت باید بخونی...نتیجه بگیری از نتیجه خوشحال شی تابشه انگیزه ی دوباره خوندن
انگیزه ی ادامه دادن...
و ی چیز دیگه که خیلی از بچه ها حواسشون نیس با تایم بالا شروع کردنه...اینکه یهو با ۱۰ ساعت شروع کنی اشتباه محضه عزیزم...
چون سنگ بزرگ نشونه نزدنه
شما باید کم کم تایمتو بالا ببری در غیر اینصورت خودت هم بخوای بدنت جوابگو نیس
موفق باشی... -
aaalizadeh79 درود بیکران...آقا من خودکار این مشکلو حل میکردم حواسم نبوده پس...اره خیلی تاثیر داره الان گریزی به قبل میزنم میبینم آب نبوده باشه همینطوره ولی خب با اون خواستنه هم میشد رفع حاجت کرد ولی خب اینا ابزار دستمون رو زیاد میکنن این روشا رو میگم و عالین مرسییی موفق باشین
-
@fatemeh_banoo فرد خاصی اذیتتون میکنه؟ مثلا خانواده ای چیزی درست نفهمیدم اگر همین باشه که سعی کنین حالت استدلال استقرایی پیش برین چیزی که روش 500 ساله ی علم هست یعنی از چیزای جزئی وا کنین مسائلو برید جلو تا به مشکل اصلی برسین یهو طرف فلان جا بهش برخورده بوده و تهش باهم میخندید البته خب اینو بگم که باید مطمئن باشید به اون نتیجه گیری های ریز داستان چون همینا مارو میرسونن به اون نتیجه گیری ی کلی خیلی راحت حرفاتونو بزنین بگین من فکرم اینه و منظورم این نیست اما دیدید که بازم طرف بسته ادامه میده شما هم طبیعتا برای اینکه اذیت نشین بکشین کنارو سعی کنین بهش کم محلی کنین با این نتیجه که طرف طرح موضوع نمیکنه یعنی داره اذیت میده اما قبلش روا نیست نتیجه گرفت که کلا اذیت میده یعنی اول باز کنین مسئله رو دو نفری حضوری بعد به این نتیجه برسین خوبه...اکثر آدما فکر میکنن فلانی باهاشون ستیزه داره برای همین بسته برخورد میکنن اما وقتی که بشینین باز کنین و جواب فکرای اشتباهش خود به خود بین حرفاتون داده بشه طرف خودش نرم میشه...نمیدونم منظورتون اینا بود که توضیح دادم یا نه ولی خب اینم نبوده باشه بازم بدرد بخور هست این چند خط
-
خب امروز: اولین روزی بود که بعد مسافرت جدی نشستم درس خوندم، که نتیجش شد 7:30 ساعت مشتق. اگه فیلمای مشتق تا پنجشنبه تموم شه میمونه 500 تا تست که اگه اونارم بزنم میشه رفت سراغ انتگرال.(شیوه درس خوندنم ممکنه براتون عجیب باشه یکی دو ماه دیگه که جلو تر رفتم میگم دلیلشو)، فردا احتمالن سه چهار ساعت بیشتر نتونم بخونم چون میخوام برم کتاب بگیرم و کلاس کامپیوتر دارم. تا آخر شب هم احتمالن زبان فارسی بخونم.
-
بچه ها ی سوال داشتم...شاید مشکل شما هم باشه
هرکی میدونا لطفن جواب بده
من حدا فاصل تصمیم به خوابم
تا خوابم خیلی طول میکشه...
مثلن دیشب ساعت ۱۲ رفتم تو تختم
ساعت ۱.۳۰ خوابم برد انقد فکر وخیال کردم اخرشم سردرد شدم
چیکارکنم بنظرتون!؟
فکرم مشغول باشه نمیتونم بخوابم
از طرفی هم نمیتونم جلوی مشغولیتشو بگیرم!حق داره.... -
aaalizadeh79 من خیلی کم آب مصرف میکنم .. و چند روزه که گرفتگی شدید عضلخ گرفتم به خصوص دست چپم ... فکر کنم ی دلیل کم آبی باشه ممنونم که خوندید تشکررر
-
@mohaddese-p-o-i من اوایل همینجوری بودم . . دقیقا دوساعت فاصله بود بین خوابیدنم ..
ی مدت شبا اهنگ ملایم گوش میدادم و ی کار عجیب توی ذهنم انجام میدادم که شاید خنده دار به نظر برسه اما جواب داد ..
من شب که تو جام دراز میکشیدم تو تصورم تمام فکرامو تو مغزمددسته بندی میکردم میریختم تو ی پوشه
باورکن بعد میگفتم خب اینا رو میزارم تو قفسه و ذهنمو کلا خالی میکنم ..
ببین باید تصور کنی ذهنت خالیه خالیه .. میدونم خنده داره اما رو من تاثیر داشت ..
ی چیز دیگه صبح ها هم خیلی زود بلند میشم تا شب که وقتی میرم تو تخت خواب نمیفهمم چه جوری خوابم برد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@mohaddese-p-o-i واسه آرامشت قل هوالله بخون
واسه تمرکز فکرت هم نفس عمیق بکش رو نفسات که متمرکز شی حواست پرت افکارت نمیشه
من دقیق نمیدونم چند ثانیه دم و بازدم درسته سرچ کن
ولی مثلا میگه 6 ثانیه دم
اون 6ثانیه رو که بشمری عدداشو فکرت جای دیگه ای مشغول نمیشه
و واسه خوابم بدنت آماده میشه