مسئله شیمی
-
مبشه ابن سوال رو حل کنید.
نمونه ای حاوی ۶۳٪ آب ایت پس از خشک کردن نمونه مشخص شد که ۴۰٪ اب اولیه از آن خارج شده ایت چند درثد نمونه را آب تشکیل میدهد؟S Hoda T
23% ؟
چند درصد کدوم نمونه ؟ نمونه ی اولی یعنی قبل خشک شدن یا بعد از خشک شدن؟ اگه بعد خشک شدن باشه که خب وقتی 63% آب داره و 40% از آبشو از دست میده میمونه 23%:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شبیه سوال ابتدایی هاست پس فک کنم من سوالو بد متوجه شدم...اگه چیزی میدونید بگید شما
@zahra-m1999 شماهم همینطوری فکر کردید؟!
اگه بخواد جایی باشه باید شیمی 2 ف3 مسائل نمک آب پوشیده باشه..یا اگ ن پس من نخوندنم این مبحثو شاید
اخه خودش گفته کل آب در نمونه 63% است پس وقتی 40% میره اولا که هنوز در نمونه آب مونده یعنی مثلا اگه نمک باشه هنوز متبلوره و دوما 23% آب میمونه دیگه...!! -
S Hoda T
23% ؟
چند درصد کدوم نمونه ؟ نمونه ی اولی یعنی قبل خشک شدن یا بعد از خشک شدن؟ اگه بعد خشک شدن باشه که خب وقتی 63% آب داره و 40% از آبشو از دست میده میمونه 23%:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شبیه سوال ابتدایی هاست پس فک کنم من سوالو بد متوجه شدم...اگه چیزی میدونید بگید شما
اگه بخواد جایی باشه باید شیمی 2 ف3 مسائل نمک آب پوشیده باشه..یا اگ ن پس من نخوندنم این مبحثو شاید
اخه خودش گفته کل آب در نمونه 63% است پس وقتی 40% میره اولا که هنوز در نمونه آب مونده یعنی مثلا اگه نمک باشه هنوز متبلوره و دوما 23% آب میمونه دیگه...!!Heroes_Hunter در مسئله شیمی گفته است:
S Hoda T
23% ؟
اخه خودش گفته کل آب در نمونه 63% است پس وقتی 40% میره اولا که هنوز در نمونه آب مونده یعنی مثلا اگه نمک باشه هنوز متبلوره و دوما 23% آب میمونه دیگه...!!دقیقا ، البته من دارم رو شیمی سه کار میکنم شیمی دو رو فقط تابستون یه مرور کلی داشتم
احتمال تو بیان سوال مشکلی بوده
یه سری چیزا تو ذهنم هست
کاش سوال بزارن -
S Hoda T
23% ؟
اخه خودش گفته کل آب در نمونه 63% است پس وقتی 40% میره اولا که هنوز در نمونه آب مونده یعنی مثلا اگه نمک باشه هنوز متبلوره و دوما 23% آب میمونه دیگه...!!Heroes_Hunter نگفته چهل درصد اب از دست داده گفته چهل درصد اب اولیه یعنی چهل درصد از شصت وسه درصد
-
مرسی بچه ها .. این سوال مربوط به درصد خلوصه شیمی یازدهم ..دبیرم حلش کرد این طوریه اگه براتون سوال شد :
![متن جایگزین](http://uupload.ir/files/6qb3_img_20181102_184615.jpg -
مرسی بچه ها .. این سوال مربوط به درصد خلوصه شیمی یازدهم ..دبیرم حلش کرد این طوریه اگه براتون سوال شد :
![متن جایگزین](http://uupload.ir/files/6qb3_img_20181102_184615.jpg