رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟
-
sh_esharif
اونی ک از قانون سرعت بدست میاد سرعت لحظه ایه واکنشه!!!اگ ضربدر ضرایب بشه سرعت لحظه ای اون مواد رو میگ(اگ یک باشه همون میشه )،تیتر سوال گفتید از لحظه ای به متوسط!با توجه به اینکه هر لحظه ک در طی واکنش مقدار واکنش دهندع کم میشه،و سرعت عوض میشه، نمیشه در حالت عادی از لحظه ای ب متوسط رسید مگ اینه یسری واکنش خاص ک اونم با ترکیب کردن سینماتیک فیزیک!!!
اگ دوس داشتید کامل بخونید
یه تاپیک هست حل نشده های شیمی!سوال اولش رو نگاه کنید جواب ایشون romisa رو بخونیدrevival
میشه شما جواب بدید؟ -
سلام. ممنون از لطفتون.
نمی دونم چرا فکر می کنید قانون سرعت بلد نیستم؟ من هم کتاب رو خوندم هم فیلمهای آقای آقاجانی رو دیدم هم مبتکران تست زدم.
مشگل من قانون سرعت نیست. این که وضعیتش معلومه.sh_esharif مشکلتون کجاست دقیقا؟
-
تو سوالی که بالا گذاشتم سرعت رو از قانون سرعت به دست آورده.
بعد این رو مساوی با نسبت تغییر مول به زمان کرده . دوستمون جناب revival گفتن که این سرعت سرعت لحظه ای واکنش هست و باید در ضریب ضرب بشه تا سرعت لحظه ای عنصر رو بده. من انتظار دارم که سرعتی که از قانون سرعت به دست اومده در 2 که ضریب A هست ضرب شده باشه ولی نشده. چر؟ -
بعد این رو مساوی با نسبت تغییر مول به زمان کرده . دوستمون جناب revival گفتن که این سرعت سرعت لحظه ای واکنش هست و باید در ضریب ضرب بشه تا سرعت لحظه ای عنصر رو بده. من انتظار دارم که سرعتی که از قانون سرعت به دست اومده در 2 که ضریب A هست ضرب شده باشه ولی نشده. چر؟sh_esharif الان مشکلتون با ضریبه فقط؟بقیشو متوجه شدین؟
ضریبو چیکار داریم؟سوال اطلاعات ماده aرو داده در مورد همون aهم ازما سوال کرده ...وقتی ضرایب به کارمون میومدن که مثلا در مورد ماده ی bاز ما سوال میکرد اونوقت از روی نسبت های مولی..... -
بله مشگل فقط ضریب A هست جواب من 2 برابر جواب درسته.
از نظر من A و B هیچ فرقی با هم ندارن جز اینکه A واکنش دهنده هست و B فراورده.
تو قانون سرعت از A استفاده میشه ولی تو معادلات هر کدوم میتونن باشن.
مگه اینکه شما بگید سرعتی که از قانون سرعت به دست میاد فقط سرعت لحظه ای واکنش دهنده هاست که در این صورت اگه تو صورت سوال دو واکنش دهنده با ضرایب متفاوت بود باید چکار می کردیم؟ -
سرچ فروم خطا میده. چه جوری می تونم تاپیک حل نشده های شیمی رو پیدا کنم؟
"ببخشید من تازه واردم"sh_esharif در رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟ گفته است:
"ببخشید من تازه واردم" -
بله مشگل فقط ضریب A هست جواب من 2 برابر جواب درسته.
از نظر من A و B هیچ فرقی با هم ندارن جز اینکه A واکنش دهنده هست و B فراورده.
تو قانون سرعت از A استفاده میشه ولی تو معادلات هر کدوم میتونن باشن.
مگه اینکه شما بگید سرعتی که از قانون سرعت به دست میاد فقط سرعت لحظه ای واکنش دهنده هاست که در این صورت اگه تو صورت سوال دو واکنش دهنده با ضرایب متفاوت بود باید چکار می کردیم؟sh_esharif منم منظورم همون ضرایب متفاوت بود:/
حواسم به یکی بودن ضریب aوb نبود:/
مثلا همین جا اگه اطلاعات aرو میداد و از ما راجبcمیپرسید اونوقت ضرایب اهمیت داشتن برامون -
وقتی اطلاعات a رو داده در مورد همونم از ما پرسیده چیکار به ضریب دارین اخه:/الکی دارین میپیچونین
-
بعد این رو مساوی با نسبت تغییر مول به زمان کرده . دوستمون جناب revival گفتن که این سرعت سرعت لحظه ای واکنش هست و باید در ضریب ضرب بشه تا سرعت لحظه ای عنصر رو بده. من انتظار دارم که سرعتی که از قانون سرعت به دست اومده در 2 که ضریب A هست ضرب شده باشه ولی نشده. چر؟sh_esharif سلام . خودتون روگیج نکنید . اشتباه چاپی رخ داده درجواب سؤال . عکس جواب رومیفرستم
-
آهان پس قانون سرعت سرعت واکنش لحظه ای هست.
میشه چک کنید جواب سوال زیر درسته؟ (کتاب IQ گاج)سرعت در ثانیه نخست همون سرعت لحظه ای شروع است؟
چرا برای عنصر A در ضریبش ضرب نکرده؟
ممنون.sh_esharif
نمیدونم شایدهم کتاب آی گیودرست میگه .. ولی این جواب مبتکرانه ببین و بفهمین اگه نفهمیدی درخدمتم... ولی درکل مابرای به دست اوردن سرعت واکنش ازرابطه قانون سرعت کاری به ضرایب نداریم بلاه کاربه غلظت آغازی واکنش دهنده داریم .. نکتهش اینه فقط واکنش دهنده
-
sh_esharif
نمیدونم شایدهم کتاب آی گیودرست میگه .. ولی این جواب مبتکرانه ببین و بفهمین اگه نفهمیدی درخدمتم... ولی درکل مابرای به دست اوردن سرعت واکنش ازرابطه قانون سرعت کاری به ضرایب نداریم بلاه کاربه غلظت آغازی واکنش دهنده داریم .. نکتهش اینه فقط واکنش دهنده
@mahed سؤال هفت جوابه
-
sh_esharif در رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟ گفته است:
"ببخشید من تازه واردم"آسمان ِ آبی
ممنون -
revival
میشه شما جواب بدید؟اول اینکه iq غلط جواب داده،تو چاپ جدید درستش کرده یعنی ضربدر دوش کرده...
دوم اینکه خود سوال میتونه غلط باشه!اما با دید اینکه سرجلسه کنکوری حلش میکنم؛
گفته ک با توجه به قانون سرعت ،سرعت لحظه ای واکنش در لحظه ی شروع میشه میشه۱۰ به توان منفی ۷ مولار بر ثانیه،درنتیجه سرعت مصرف a,, در لحظه ی شروع میشه ۲ ضربدر ده به توان منفی هفت مولار بر ثانیه،ضربدر حجم ظرف میکنم میشه ۲ ضربدر ده به توان منفی شیش مول بر ثانیه!
حالا نگاه قانون سرعتی کن ک نوشته!علامت سرعت متوسط رو واسش نوشته(یه R ک ی خط بالاشه)پس جای اون من میتونم فرمول سرعت متوسط یعنی دلتاn به دلتاt (ک اینجا یک ثانیه اس قرار بدم)درنتیجه تغیرات غلظت مول a میشه دو ضربدر ده به توان منفی شیش مول!ک صربدر اووگادرو کنم میشه 1/2 ضربدر ده به توان منفی ۱۸ -
revival
میشه شما جواب بدید؟اول اینکه iq غلط جواب داده،تو چاپ جدید درستش کرده یعنی ضربدر دوش کرده...
گفته ک با توجه به قانون سرعت ،سرعت لحظه ای واکنش در لحظه ی شروع میشه میشه۱۰ به توان منفی ۷ مولار بر ثانیه،درنتیجه سرعت مصرف a,, در لحظه ی شروع میشه ۲ ضربدر ده به توان منفی هفت مولار بر ثانیه،ضربدر حجم ظرف میکنم میشه ۲ ضربدر ده به توان منفی شیش مول بر ثانیه!
حالا نگاه قانون سرعتی کن ک نوشته!علامت سرعت متوسط رو واسش نوشته(یه R ک ی خط بالاشه)پس جای اون من میتونم فرمول سرعت متوسط یعنی دلتاn به دلتاt (ک اینجا یک ثانیه اس قرار بدم)درنتیجه تغیرات غلظت مول a میشه دو ضربدر ده به توان منفی شیش مول!ک صربدر اووگادرو کنم میشه 1/2 ضربدر ده به توان منفی ۱۸revival ضربدر دو واسه چی :///
-
revival ضربدر دو واسه چی :///
آسمان ِ آبی واقعا گیجمون کردن. . اصلاضرب دردونمیخاد
-
revival
حالا نگاه قانون سرعتی کن ک نوشته!علامت سرعت متوسط رو واسش نوشته(یه R ک ی خط بالاشه)پس جای اون من میتونم فرمول سرعت متوسط یعنی دلتاn به دلتاt (ک اینجا یک ثانیه اس قرار بدم)درنتیجه تغیرات غلظت مول a میشه دو ضربدر ده به توان منفی شیش مول!ک صربدر اووگادرو کنم میشه 1/2 ضربدر ده به توان منفی ۱۸ -
revival ضربدر دو واسه چی :///
آسمان ِ آبی
@mahed
سرعتی ک از قانون سرعت بدست میاد،سرعت«واکنش»...و سرعت واکنش برابر؛سرعت هریک از مواد شرکت کننده در واکنتش تقسیم بر ضریب استکیومتریجملات کتابن!
-
آسمان ِ آبی
@mahed
سرعتی ک از قانون سرعت بدست میاد،سرعت«واکنش»...و سرعت واکنش برابر؛سرعت هریک از مواد شرکت کننده در واکنتش تقسیم بر ضریب استکیومتریجملات کتابن!
-
من معذرت میخوام:/اشتباه کردم:/
حالا که خودم نشستم سوالو حل کردم
ایشون revival درست میگن -
revival درسته . ولی زمانی سرعت واکنش روازرابطه سرعت هرماده تقسیم برضریب استوکیومتری که مادرسؤال ثابت سرعت یادکا نداشته باشیم ولی واستون سؤال پیش نمیادکه اینجا ثابت سرعت واسه چی دادن. پس بایدازقانون سرعت. بریم
@mahed بشینین با تمرکز یه دور سوالو حل کنین میفهمین چی گفته