رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟
-
آسمان ِ آبی
@mahed
سرعتی ک از قانون سرعت بدست میاد،سرعت«واکنش»...و سرعت واکنش برابر؛سرعت هریک از مواد شرکت کننده در واکنتش تقسیم بر ضریب استکیومتریجملات کتابن!
revival خیلی سوتی خوبی بود:/
باشد که پند گیریم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
revival خیلی سوتی خوبی بود:/
باشد که پند گیریم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:آسمان ِ آبی اشتباه میکنید... کجاش نمیفهمی بگو
-
آسمان ِ آبی
@mahed
سرعتی ک از قانون سرعت بدست میاد،سرعت«واکنش»...و سرعت واکنش برابر؛سرعت هریک از مواد شرکت کننده در واکنتش تقسیم بر ضریب استکیومتریجملات کتابن!
-
جالبه رفتم بررسی کردم خودم سوالو همینجوری اشتباه حل کردم و ایکیوهم دقیقا همون جواب اشتباه منو زده!
-
جالبه رفتم بررسی کردم خودم سوالو همینجوری اشتباه حل کردم و ایکیوهم دقیقا همون جواب اشتباه منو زده!
آسمان ِ آبی یهنی جواب من درسته
-
آسمان ِ آبی اشتباه میکنید... کجاش نمیفهمی بگو
@mahed نه ببینین یه جا رو دقت نمیکنین
اون قسمتی که با قانون سرعت بدست میارین R واکنشه!!!!! -
آسمان ِ آبی اشتباه میکنید... کجاش نمیفهمی بگو
اون قسمتی که با قانون سرعت بدست میارین R واکنشه!!!!! -
اون قسمتی که با قانون سرعت بدست میارین R واکنشه!!!!!آسمان ِ آبی خوب میدونم
-
اون قسمتی که با قانون سرعت بدست میارین R واکنشه!!!!!آسمان ِ آبی خوب عکس ازکتاب کمک درسی بگیرتا بفهمیم
-
آسمان ِ آبی خوب میدونم
@mahed خب به بیان دیگه یعنی سرعت به ازای ضریب یک!
ضربدر 2 میکنیم اونو تا به سرعت a برسیم -
آسمان ِ آبی خوب عکس ازکتاب کمک درسی بگیرتا بفهمیم
@mahed کتاب منم غلط حل کرده
-
@mahed کتاب منم غلط حل کرده
آسمان ِ آبی من ازچنجا نگاه کردم جواب من درسته الان یه عکس دیگه میفرستم
-
آسمان ِ آبی من ازچنجا نگاه کردم جواب من درسته الان یه عکس دیگه میفرستم
@mahed شما به کتاب کار نگیر! غلط حل کرده... متوجه شدین منظور منو؟
-
@mahed شما به کتاب کار نگیر! غلط حل کرده... متوجه شدین منظور منو؟
آسمان ِ آبی جواب اعلامی ازسایت سنجش که اشتباه نیسته .. الان میفرستم
-
آسمان ِ آبی جواب اعلامی ازسایت سنجش که اشتباه نیسته .. الان میفرستم
@mahed هیچ مشکلی نداره
جواب کتابو بذارین کنار یه دور خودتون حلش کنین میفهمین -
sh_esharif در رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟ گفته است:
revival
میشه شما جواب بدید؟اول اینکه iq غلط جواب داده،تو چاپ جدید درستش کرده یعنی ضربدر دوش کرده...
دوم اینکه خود سوال میتونه غلط باشه!اما با دید اینکه سرجلسه کنکوری حلش میکنم؛
گفته ک با توجه به قانون سرعت ،سرعت لحظه ای واکنش در لحظه ی شروع میشه میشه۱۰ به توان منفی ۷ مولار بر ثانیه،درنتیجه سرعت مصرف a,, در لحظه ی شروع میشه ۲ ضربدر ده به توان منفی هفت مولار بر ثانیه،ضربدر حجم ظرف میکنم میشه ۲ ضربدر ده به توان منفی شیش مول بر ثانیه!
حالا نگاه قانون سرعتی کن ک نوشته!علامت سرعت متوسط رو واسش نوشته(یه R ک ی خط بالاشه)پس جای اون من میتونم فرمول سرعت متوسط یعنی دلتاn به دلتاt (ک اینجا یک ثانیه اس قرار بدم)درنتیجه تغیرات غلظت مول a میشه دو ضربدر ده به توان منفی شیش مول!ک صربدر اووگادرو کنم میشه 1/2 ضربدر ده به توان منفی ۱۸revival
ممنون. خیلی لطف کردید.
امان از اشتباه کتابها. چه خوری آدم رو گمراه می کنن. -
revival
ممنون. خیلی لطف کردید.
امان از اشتباه کتابها. چه خوری آدم رو گمراه می کنن.sh_esharif جواب مبتکران درسته
-
sh_esharif
نمیدونم شایدهم کتاب آی گیودرست میگه .. ولی این جواب مبتکرانه ببین و بفهمین اگه نفهمیدی درخدمتم... ولی درکل مابرای به دست اوردن سرعت واکنش ازرابطه قانون سرعت کاری به ضرایب نداریم بلاه کاربه غلظت آغازی واکنش دهنده داریم .. نکتهش اینه فقط واکنش دهنده
@negin-78 به نظرشما جواب کدوم درسته همون سؤال شیمی
-
@mahed من الان حلش کردم و جواب شد 12 ضربدر 10 به توان 17 یا همون 1/2 ضدربدر 10 ب توان 18 ... سرعت A دو برابر سرعت واکنشه چون ضریب استوکیومتریش 2 هستش
@negin-78 ولی من چنجا نگاه کردم جواب بنده ومبتکران درسته.. هم چنین چراشما میخاین سرعت واکنشی که ازقانون سرعت بدست اوردین روبرابرنسبت سرعت همرماده تقسیم برضریبش کنید.. شما که سرعت واکنش روازقانون سرعت به دست اوردین و نبایددررابطه قانون سرعتش ضریب قرار داد ..