در انتخاب دبیر دچار مشکلم
-
با سلام خدمت تمام دوستان آلایی
من دانش اموز تجربی بودم و اومدم ریاضی و هیچگونه اطلاعات ریاضی هم ندارم و صفر صفرم تو ریاضی و تازه ریاضی اول دبیرستان رو خوندم موقعی که که خواستم فیلم دانلود کنم بین دو راهی اقای شامیزاده و ثابتی واسه دروس تحلیلی و دیفرانسیل گیر کردم و وقتی کمی هم واسه ازمون و خطا کردن مونده حالا از شمن عزیزان میخوام بهم بگین کدوم استاد روانتر و ساده تر درس میدن و اینکه ایا دوره اموزشی که تدریس میکنن کامل هستن یا ناقصی هم داره مثلا مطلبی رو وقت نکرده باشن ضبط کنن یا از این دست موارد؟خیلی ممنون واسه کمکتون
-
-
راستی نظام قدیمم
-
با سلام خدمت تمام دوستان آلایی
من دانش اموز تجربی بودم و اومدم ریاضی و هیچگونه اطلاعات ریاضی هم ندارم و صفر صفرم تو ریاضی و تازه ریاضی اول دبیرستان رو خوندم موقعی که که خواستم فیلم دانلود کنم بین دو راهی اقای شامیزاده و ثابتی واسه دروس تحلیلی و دیفرانسیل گیر کردم و وقتی کمی هم واسه ازمون و خطا کردن مونده حالا از شمن عزیزان میخوام بهم بگین کدوم استاد روانتر و ساده تر درس میدن و اینکه ایا دوره اموزشی که تدریس میکنن کامل هستن یا ناقصی هم داره مثلا مطلبی رو وقت نکرده باشن ضبط کنن یا از این دست موارد؟خیلی ممنون واسه کمکتون
ali79zarnegah
سلام
(:
همه استادای آلا اساتید عالی هستن
استاد شامیزاده خیلی ساده و روون درس میدن
۹۰ درصد مطالب رشته ریاضی رو هم پوشش دادن
تنها مشکل بنظرم زیاد بودن تایم فیلم هاست
استاد ثابتی هم خیلی عاالین((: تایم کمتری هم داره فیلم هاشون
بازم خودتون ی چند دقیقه ای از هر درس و استاد ببینید
تا متوجه بشید خودتون با کدوم استاد راحت ترین
موفق باشین -
ali79zarnegah
سلام
(:
همه استادای آلا اساتید عالی هستن
استاد شامیزاده خیلی ساده و روون درس میدن
۹۰ درصد مطالب رشته ریاضی رو هم پوشش دادن
تنها مشکل بنظرم زیاد بودن تایم فیلم هاست
استاد ثابتی هم خیلی عاالین((: تایم کمتری هم داره فیلم هاشون
بازم خودتون ی چند دقیقه ای از هر درس و استاد ببینید
تا متوجه بشید خودتون با کدوم استاد راحت ترین
موفق باشین@fateme_mlh ممنون ازتون واقعا
-
سلام
ببیند هم استاد شامیزاده و هم استاد ثابتی هر دوشون واقعا عالی درس میدن اما تو باید ببینی با کدوم استاد راحت تر مطالب رو درک میکنی و میتونی بهتر تست بزنی به نظر من یکی از مزیت های استاد شامیزاده اینه که توی کلاس درس ایشون مطالب رو بیان میکنن منظورم اینه که ممکنه دانش آموزا یه سوالاتی رو بپرسن که سوال شما هم باشه موفق باشید. -
سلام بچه ها....ی سوال داشتم
من رشته ی تجربی میتونم از فیلمای ریاضی بچه های ریاضی استفاده کنم؟؟؟؟
فرق نداره مثلن تو مبحث حد!
ممنون میشم جواب بدید
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام
ببیند هم استاد شامیزاده و هم استاد ثابتی هر دوشون واقعا عالی درس میدن اما تو باید ببینی با کدوم استاد راحت تر مطالب رو درک میکنی و میتونی بهتر تست بزنی به نظر من یکی از مزیت های استاد شامیزاده اینه که توی کلاس درس ایشون مطالب رو بیان میکنن منظورم اینه که ممکنه دانش آموزا یه سوالاتی رو بپرسن که سوال شما هم باشه موفق باشید.@MM-zahed اون وقت دیفرانسیل و تحلیلی استاد شامیزاده کامله ؟ناقصی چیزی نداره؟
-
@MM-zahed اون وقت دیفرانسیل و تحلیلی استاد شامیزاده کامله ؟ناقصی چیزی نداره؟
ali79zarnegah
تا اونجایی که من ادمه فکرمیکنم کامل باشه. -
سلام بچه ها....ی سوال داشتم
من رشته ی تجربی میتونم از فیلمای ریاضی بچه های ریاضی استفاده کنم؟؟؟؟
فرق نداره مثلن تو مبحث حد!
ممنون میشم جواب بدید
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@mohaddese-p-o-i
سلام
ببین تو بعضی جاها بیشتر هم هست ولی کمتر نیست -
@MM-zahed یعنی به معنای واقعی کلمه دمت گرررررررررررررررم