سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
تاثیرسهمیه ایثارگران
-
Mohsenkarbasian بیچاره همون پدری که بخاطرامثال جنابعالی جونشوفداکرده متاسفم واست که انقدرباوقاحت وبی شرمی هرچی ازدهنت درمیادمیگی یه کم خجالت بکشی بدنیست هاالبته تقصیرتم نیست درک وشعورفهمیدن این چیزارونداری
-
Amin-Mehraji
سلام
تحریک احساسات؟؟؟؟
اولا من از چند منظر بررسی کردم بهتره یه بار دیگه بخونید که منظر منفیش رو هم گفتم
ولی چه تحریک احساساتی؟درسته بعضیا تو بدترین شرایط ممکن درس میخونن و بزرگ ترین دانشمندا میشن ولی خودمون داریم میگیم بعضیا. هر چه قدر هم که توضیح بدم نه من نه شما درک حال این عزیزان رو نمی کنیم چون سواره کی از حال پیاده خبر داشته؟
اگه به ما بگن چارلز دیکنز هم زمان چند تا رمان مینوشته که شکم 9 تا بچه رو با بدبختی سیر کنه میگیم چی کار داره؟از 12 ساعت شرکت رفتن سخت تر بوده؟ زیر کولر خونش میشسته مینوشته. ولی تا وقتی تو حال و هواش قرار نگیریم نمی فهمیم.
شعار ندیم ولی واقعیتم ندید نگیریم.البته از 2 منظر من کاملا مخالف سهمیه ایثارم
یکی اونی که بالاتر گفتم
یکی هم اینکه دانش آموز بیچاره زیاد داریم که شرایط خوب درس خوندن ندارن ولی دانش آموزای بیچاره خانواده ایثارگر تنها زیر مجموعه ای از اونا هستن پس به نظرم سهمیه کلی نیازمندان واجب تر از سهمیه ایثاره. -
@Mojtaba230478 سلام تو ک سهمیه ب این خوبی داری پرستاری چرا مزاح میفرمایین
واس پزشکی بخون درصد زیادی هم نمیخواد -
@Mojtaba230478 ب طرز عجیبی اشتباه میکنی
-
@Mojtaba230478 دندان بخونید عالیه محشره فوقالعاده اس ......علاقه حرف اول و اخر میزنه ب نظرم
-
@ASMA-MORADI دندونم میگن فارغ التحصیلاش بیکارن
-
@Lovely خخخخ اینم حرفیه
-
@Mojtaba230478 کی گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترین رشته اس .....اونوقت بیکار داره -
@ASMA-MORADI آره بدجورم بیکارداره پزشکی عمومیم بیکارش زیادن
-
@Mojtaba230478 نوچ ....اینطور نیس ....میدونین الان ی دوندونو چقد پر میکنن .......اگ اینطور باشه پرستار از همه بیکار تره ک .....
-
@Mojtaba230478 چرت گفتن البته شهر های بزرگ (مرکز استانا) دندون پزشک زیادی دارن اکثرا بیکارن اما شهر های دیگه اینطوریا نیس