سوال مشاوره ای دروس عمومی
-
سلام دوستان من 20 روزه که برا کنکور شروع کردم درس بخونم ولی به نظرم بی فایده خوندم میخوام از اول شروع کنم میشه کمکم کنید من میخوام از 7.30 ساعت در روز شروع کنم بعد زیاد کنم این میشود در هفته 52.30 ساعت از این مقدار چند ساعت برا دروس عمومی بخونم و چند ساعت برا دروس اختصاصی در ضمن رشتم انسانی مثلا برا درس عربی چند ساعت بخونم در هفته و چطور بخونم و ادبیات و دینی و انگلیسی اونارو هم چند ساعت در هفته بخونم و چطور دروس اختصاصی را خودم میدونم و خوب به جلو میرم ولی دروس عمومی را اصلا نمیونم لطفا کسانی که از روششون موفق ترند برام توضیح بدند خواهش میکنم زود جواب بدید خانم romisa شما جواب بدید
-
-
سلام دوستان من 20 روزه که برا کنکور شروع کردم درس بخونم ولی به نظرم بی فایده خوندم میخوام از اول شروع کنم میشه کمکم کنید من میخوام از 7.30 ساعت در روز شروع کنم بعد زیاد کنم این میشود در هفته 52.30 ساعت از این مقدار چند ساعت برا دروس عمومی بخونم و چند ساعت برا دروس اختصاصی در ضمن رشتم انسانی مثلا برا درس عربی چند ساعت بخونم در هفته و چطور بخونم و ادبیات و دینی و انگلیسی اونارو هم چند ساعت در هفته بخونم و چطور دروس اختصاصی را خودم میدونم و خوب به جلو میرم ولی دروس عمومی را اصلا نمیونم لطفا کسانی که از روششون موفق ترند برام توضیح بدند خواهش میکنم زود جواب بدید خانم romisa شما جواب بدید
@Mrhosein یه روش عمومی خوندن (برای بعضی از قسمتهاش) اینه که به طور منظم ( هرشب یا حداکثر یه شب درمیون) خوندنشون رو بطور ثابت ، تو برنامه ت بگنجونی.
مثلا مبحث قرابت، املا و لغت، تست ترجمه و تعریب عربی، ریدینگ و کلوز زبان و...
کلا عمومی رو هرچقد تعداد دفعات مطالعه شون رو افزایش بدی (به جای یکباره خوندنشون) موثرترن
کم ولی مداوم! -
@Mrhosein لطفا برای اینکه کسی روتگ کنید... مثلا خانم رومیسا بایدنام رومیسا آبی بشه... ولی مال شما سیاهه .. بایداینجوربشه
. خودت @بنویس وواست بالا میاد.. ودگه حرف oروبنویس دیگه وایت که کادرآبی واست بالا میادروش کلیک کن... romisa
-
سلام
نسبت به رشته مورد علاقتون که چه درسایی نیاز داره درصدش زیاد باشه مطالعه کنید.
اگه خودتونو به عنوان یه فرد خستگی ناپذیر میشناسید از الآن بکوب بخونید و متوقف نشید و اگرنه که باید بگم الان دیگه خیلی دیره بمون سال۹۹
خوندن اصولی داره اگه شده سه چهار روزم کامل بذارید نحوه مطالعه و آزمون دادن و... رو یاد بگیرید.اگه اصولی نخونید وقت تلفیه...
موفق باشید -
@Mrhosein لطفا برای اینکه کسی روتگ کنید... مثلا خانم رومیسا بایدنام رومیسا آبی بشه... ولی مال شما سیاهه .. بایداینجوربشه
. خودت @بنویس وواست بالا میاد.. ودگه حرف oروبنویس دیگه وایت که کادرآبی واست بالا میادروش کلیک کن... romisa
@Mahed در سوال مشاوره ای دروس عمومی گفته است:
من چی میگم شما چی میگید هی روزگار عجب روزایی افتادیم
-
@Mahed در سوال مشاوره ای دروس عمومی گفته است:
من چی میگم شما چی میگید هی روزگار عجب روزایی افتادیم
@Mrhosei