جزوه فیزیک ۱۱ ام اقای فرشید داداشی رو میخواستم اگه کسی داره لطفا بفرسته خیلی نیاز دارم
اگه جزوه سطح متوسط(نه خیلی بالا نه پایین)داشتید هم ممنون میشم بفرستید
سلام دوستان کسی هست که جزوه نظام جدید فیزیک استاد کازرانیان رو داشته باشه من حاضرم سال یازدهم رو ازش بخرم امید وارم استاد حلالم کنن واقعا گیرم وقت ندارم بنویسم.
من خواستم فایل های جزوه فیزیک دوازدهم استاد یاری رو دانلود کنم چه از سایت و چه از اپ الا ولی نمیاد نیزنه غیر فعاله اگه میتونید بگید از کجا دانلود کردید یا اگه دارید میتونید به منم بدید ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
سلام آقا یاری
من جزوه صفر تا صد فیزیک دوازدهم را نیاز دارم ولی وقتی به پشتیبانی تیکت زدم گفتند که تا فروردین امکان خرید جزوات وجود ندارد میشه لطف کنید راهنمایی بفرمایید
سلام
طبق قولی که داده بودم، یه چند تا عکسه در مورد فصل نوسان که میتونین ضمیمه کتابای کمک درسیتون بکنین
هرجاییش رو هم سوال داشتین بپرسین
برای هر دو رشته ریاضی و تجربی هم قابل استفادست
نوسان
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
Zahra bagherzadeh 0 سلام من خودم فیزیکم اونقدر قوی نبود اولش و کتاب سیر تا پیاز فیزیک رو دارم راضیم ازش واس تقویت و شروع خوبه تست و تشریحی هاش و رفته رفته سوال هاش رو سخت میکنه درسنامه اش هم خوبه راضیم
فیزیک رو اول از همه ویدئو اش رو می بینم ویدئوهای آقای یاری رو می بینم و جزوه اش رو می نویسم و سوال و تستی مطرح میشه قبلش خودم حل میکنم حالا تو ذهنم یا کاغذ بستگی داره چی باشه بعدش با راه حل آقای یاری چک میکنم و اگر اشتباه بود یه بار می نویسم همون موقع بعدش کتاب و جزوه و درسنامه رو مفهومی می خونم و بعد سوال تشریحی حل میکنم با تحلیل ایناش و می بینم کجاها ایراد دارم هر جا داشتم کار میکنم بعدش تست میزنم تست رو هم اینجوری میکنم و موقع حل کردن سوال های تشریحی حین حل کردن مثل معلم برای خودم توضیح میدم