Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • کتاب چی بگیرم

کنکور1400 دانش آموزان آلا دوازدهمی ها یازدهمی‌ها دهمی ها
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    682 بازدیدها
    علی عیوضیع
    سلام وقت بخیر خسته نباشید.برای دروس اختصاصی پایه ی دهم تجربی کدوم کتاب های کمک درسی مناسب هستند؟تک به تک میشه راهنمایی کنید ؟ مثلا : ریاضی : ،خیلی سبز و ....
  • دوازدهم جامع یا درس به درس؟

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    762 بازدیدها
    mahsa moradi 0M
    @elahe-baran-mmm جامع توصیع من
  • معرفی منبع رشته ریاضی

8
    4 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    تعصب بد چیزیه. خیلی از بدبختیای ما به خاطر تعصبه. مراقب این "تعصب" باشین
  • میکرو زیست11

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    Sadra ShahidiS
    @m-s-4 آره تستاش سادس و بیشتر جنبه آموزشی داره. البته کتاب عادیش. نردبام و جامعش نه البته به نظر من درسنامه مهم تره. تستو از اینور اونورم میشه گیر آورد
  • جزوه علوم پایه زیست

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    653 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @zahra-dadkhah سلام سایت آلا قسمت جزوه ها تو ی فروشگاه
  • فروش کتاب کمک درسی هام در حد نو

7
    9
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    465 بازدیدها
    jana binJ
    @nrjs-d خیلی خوبه اگه درس هارو با ایشون یاد بگیرید خیلی سادش میکنند براتون از اول سال بردارید و کلا هم به حرفاشون گوش بدید ساده ولی تضمینیه آخر سال نکته تست و هممایش به امید اینکه تازه یاد بگیرید برندارید تو طول سال بردارید من فیزیک کلا برنداشتم و بعد عید شد و سخت شد برام کلا فیزیک باید بفهمی نه اینکه چند تا فرمول بخونی این شاید تو بقیه درسا صدق نکنه ولی واسه فیزیک کلیده!
  • دهمی های تجربی #همفکری

گفت و گو
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @fariba-arbabi خواهش میکنم خانم 😅😉🌷
  • کتاب تست

کنکوری ۱۴۰۱ کتاب تست دانش آموزان آلا
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    454 بازدیدها
    Fariba ArbabiF
    کلا کتاب های خیلی سبز خوبه
  • منبع ریاضی

منتقل شده حل نشده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    Sherly VS
    @bacterium-_ در منبع ریاضی گفته است: سلام بچه ها برای تست ریاضی بین گاج ک دوجلد هست( پایه و دوازدهم) و مهروماه کدومو پیشنهاد میکنید ؟ اگر منبع دیگه ای هم بنظرتون خوبه ممنون میشم پیشنهاد کنید ی منبع میخوام ک تستاش خوب استاندارد و قوی باشه ک بتونم باهاش ب درصدای بالا برسم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @دوازدهم مهروماه عالیه و فکر کنم به تنهایی بتونه بار همه کتابارو به دوش بکشه درصد خیلی خوبی بهتون میده ابی پایه قلم چی هم خوبه برای ازمون های خود کانون
  • کتاب های آبی قلم چی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    321 بازدیدها
    علی رضامسکریانع
    سلام به نظر من اگه درسنامه مختصر ومفید با تست های سطح نسبتا بالا میخواهید تا بیشتر تست زنی رو تقویت کنید کتاب خوبی هست.
  • زیست دهم

منتقل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    Arian KhademiA
    @آرش-آزادی ممنون🙏 بعد یک سوال غیر درسی این گروه بچه های همخوانی چی هست؟😅
  • شیمی ماز یا راه ابریشم؟؟؟

منتقل شده حل نشده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    هادی رحیمیه
    @nrjs-d با هر دبیری که ارتباط میگیرین با اون پیش برین تدریس های رایگان استاد پویان نظر تو سایت هست اگه خوشت اومد راه ابریشم بگیر.
  • جامع پایه یا هر پایه جدا؟

حل شده
    44
    2 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    601 بازدیدها
    z GheibiZ
    @maryam-nateqi چشمت سلامت ✨ خواهش می کنم 🤗💫
  • چی بخرم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    Dr.yegane N.dehqanD
    @arian-khademi خیر اگر امسال میخوای بری ۱۱ام بشین صفر تا صد های رایگان رو ببین . اگر امسال میخوای بری ۱۲ام پیشنهاد میشه راه ابریشم رو بخری . البته باید نمونه فیلم های تدریس اساتید رو ببینی که دیگه اونو خودت باید تصمیم بگیری . و اینکه جزوه ها رو هم خودت باید پرینت کنی ‌. ولی از نظر من قیمت محصولات آلا صد در صد از بقیه جاها بهتره . فکراتو بکن و بعد چیزی بخر . موفق باشی🌷
  • چجوری شروع کنم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    Arian KhademiA
    @kosarf-fakhri مرسی فقط نمیشه اگه میخوام کتاب بخرم برا درس های تخصصی کدوم ها بهتره ؟ یک چیز متوسط رو به پایین بهتره چون من کلاس دهم تازه میرم بنظرم بهتره چون اول کار هستم از کم شروع کنم دیگه خودم رو درصد های بالا برسونم
  • زیست موقاری چطوره ؟

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Sherly VS
    @amirreza-rahimi-0 در زیست موقاری چطوره ؟ گفته است: سلام رفقا زیست آقای موقاری چطوره ؟ واسه کنکور 1401 میشه استفاده کرد ازشون ؟ چطور پیش میرید باهاشون ؟ خیلی خوبه اما خب یه سری مطالبشون طبق کتاب ما نیست و یکسری جاها هم اختلاف نظر وجود داره و اشتباهن یعنی فقط نباید به حرفای ایشون اتکا کنی و به نظرم فقط جاهایی که مشکل داریو ببین چون اصولن هم وقت زیادی میبره نکته برداری عز روی فیلم هم تثبیت نمیشه
  • راه ابریشم ادبیات یا کتاب کمک آموزشی؟

منتقل شده
    32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    784 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @نگین-محمدیان خداروشکر پس من منتظر هستم تاپیک بزنید ;)
  • برنامه‌ و محتوای راه ابریشم چیه؟

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    552 بازدیدها
    Mehdi GM
    @kosarf-fakhri سلام به نظرم اگه فیزیکتون ضعیفه و میخواید مفهومی یاد بگیرید شک نکنید آقای کازرانیان بهترن ولی اگه فیزیک رو میفهمید و فقط توی تست ها مشکل دارید آقای طلوعی برای تست بهترن
  • تبادل کتاب!

تجربی ریاضی
    22
    18 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    jana binJ
    [image: 1628620687977-img_20210809_103628.jpg] [image: 1628620687900-img_20210809_103429.jpg] [image: 1628620687833-img_20210809_103344.jpg] [image: 1628620687768-img_20210809_102432.jpg] [image: 1628620687680-img_20210809_102352.jpg] [image: 1628620687607-img_20210809_102203.jpg] [image: 1628620687554-img_20210809_102045.jpg] این کتاب های منه و قیمت های تخفیفی تگه سریع تر پیام بدید تا فروخته نشده بهتره که منم شرمنده تون نشم. با پست براتون ارسال میشه در واتس آپ پیام بدید به همون شماره
  • نظرسنجی: تدریس کدام دبیر دینی آلا را انتخاب کنم؟

الا کنکور دین و زندگی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    301 بازدیدها
    هادی رحیمیه
    @abbas-zangaraky بله