سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
برنامه و محتوای راه ابریشم چیه؟
-
سلام من امسال میرم دوازدهم تجربی میخواستم بپرسم که دقیقن برنامه راه ابریشم چجوریه؟؟
الان من دارم نگاه میکنم از ۳مهر شروع میشه
در حالی که بعضا میگن از تابستون دارن استفاده میکنن
الان من بخوام بخرم همون از ۳مهر تحویل میگیرم یا از الان هم برای ازمون های تابستون محتوا دارن؟؟
و اینکه طبق ازمون های گزینه دو پیش میره؟؟
در اخرم لطف کنین بگین اونایی که داشتن راضی هستن؟؟
و فیزیک مشکل دارم نه توی فهمش بیشتر توی تست زنی و وقت و یه جاهایی کمیم مفهومش باید کازرانیان بگیرم یا طلوعی؟
در مورد راه ابریشم عمومی هم بنظرتون باعث میشه افزایش درصد میشه یا نه میتونم با همون کتاب کمک اموزشی کارشو بکنم اگه تلاش کنم؟؟ -
-
سلام وقتتون بخیر باشه من پارسال راه ابریشمی بودم
راه ابریشم که واقعا عالی هست هم دبیر ها هم برنامه ریزی هم تست هاش هم امکانات اضافه ای که الا میده مثل ازمون رایگان و در یک کلام محشره
و اینکه شما اگر الان بخرید همین الان براتون فعال میشه دروس تخصصی که کامل ضبط شدن پارسال و امسال بعضی جاهاش اپدیت میشن دروس عمومی هم در طول سال طبق برنامه ای که روی سایت هستش فعال میشه
در مورد فیزیک ببینین با کدوم استاد ارتباط میگیرین استاد طلوعی راه حل تستی بیشتر میگن اما وقتی کار ساز هستش که شما باهاشون ارتباط بگیرین
و اینکه طبق ازمون گزینه دو پیش میره اما چون پارسال تخصصی ها ضبط شدن شما به مشکلی نمیخورین اگر قلم چی یا موسسه دیگه ای باشین و احتمالا الا برنامه جدا برای بچه هایی که قلم چی استفاد میکنن هم میده
برای عمومی ها من حتما پیشنهاد میکنم عربی و زبان را بگیرین چون واقعا دبیر های خوبی هستن اقای علیمرادی و چیذری
بازم میگم اگر با دبیر ها ارتباط میگیرن تهیه کنین
ی نکته ای هم که هستش اینه که شما میتونی همه دروس را با درسنامه پیش بری اما اگر دبیر داشته باشی یا فیلم ببینی قطعا یادگیریت تو زمان کمتری اتفاق می افته و بیشتر تست میزنی
به نظرم اگر از نظر مالی اوکی هستین حتما راه ابریشم را تهیه کنین -
بازم اگر سوالی داشتین بپرسین خوشحال میشم کمکتون کنم
-
Sajad Ghanbari خیلی ممنون بابت توضیح کامل و جامعتون
عربی درصدم همیشه بالای نوده ولی زبان رو یاید تهیه کنم
و اینکه یه سوال دیگه وقت گیره یعنی نمیتونم کنارش کتاب کمک اموزشی استفاده کنم و تست بزنم؟؟
و اگه جواب سوالم مثبته بدون کتاب کمک اموزشی هم کامله و کار راه بندازه؟ -
Kosarf Fakhri واقعیتش اینه که انقدر راه ابریشم تست داره و کامل هست که نیازی به کتاب کمک درسی نداشته باشین
اگر اشتباه نکنم برای مثال پارسال راه ابریشم ریاضی رشته ریاضی نزدیک 6000 تا تست داشت
به نظرم شما اول با راه ابریشم پیش برو اگر دیدی برای شما کافی هست و همه جوره تست هاش کارتو راه انداخت که هیچ اگر دیدی اینطور نی اون موقع کتاب بخر که بعید میدونم نیاز شه
ی چیزی هم من تو بیشتر نظر هایی که دادم گفتم اینجا هم دلم نمیاد نگم
حتما و حتما و قطعا برای ادبیات تناسب مفهومی دکتر سبطی را بخوان معجزه میکنه -
Sajad Ghanbari آقای سبطی فوق العادن ️
-
دوستان یه سوال مهر ماه برنامش ادامه برنامه تابستونه یا جدا میاد و ایکنه اگه جداست ای کاش یه فکری برای کسایی که عقب موندن بکنن چون واقعا تایم جبرانی چاپار کافی نیست
-
سلام عنوان تاپیک رو طوری بنویسید که وقتی عنوان رو میبینیم متوجه بشیم دخالش چه محتوایی داره. اینجوری حتی سریع تر به جواب میرسید. (عنوان اصلاح شد)
در مورد اینکه در تابستان محتوا داریم یا خیر، هدف ما توی تابستون این هست که پایهی دهم رو به عنوان پیش نیازِ پایه یازدهم و دوازدهم، به بهترین شکل جمع بندی کنیم.
اطلاعات بیشتری هم در لینک زیر هست که پیشنهاد میدم مطالعه کنید:
توضیحات برنامه مطالعاتی راه ابریشم -
Sajad Ghanbari سلام یه چند تا سوال ازتون داشتم من زبانم صفره ونمی دونم واقعا چطور بخونم اگه میشه راهنمایی کنید و اینکه برای ادبیات چه کتاب های خوبه ؟
-
نسرین میرزاپور
سلام دوست عزیز امیدوارم حالت عالی باشه
اگر قبلا اهل شعر و ادبیات نبودی اولین کاری که باید بکنی این هست که نحوه صحیح شعر خواندن را یاد بگیری که بتونی مفهوم بیت را درک کنی . که تنها کتابی که من دیدم کامل و شیرین یاد بده (بهتر بگم تنها کتابی که یاد میده) کتاب تناسب مفهومی دکتر سبطی هست ، که قطعا بعد از یکی دو ماه خواندن این کتاب عاشق ادبیات میشی و شیرینیش را میفهمی
وقتی شعر خواندن ات کم کم راه افتاد (فک کنم میشه فصل 1 و2 کتاب ) اونموقع برو سراغ ارایه و دستور و در کنارش تناسب مفهومی را پیش ببر
که این کار ها تقریبا در روز یک ساعت زمان میخواد شاید هم کمتر
البته یادت باشه ی گیاه چند وقت طول میکشه تا از خاک بیرون بیاد پس منتظره نتیجه ی شبه نباش اما قطعا بعد چند ماه برای خودت دست میزنی و به خودت میبالی
در این بین همزمان سعی کن لغات را هم آرام آرام بخوانی در حد روزی 4-5 تا لغت (استفاده از جعبه لایتنر به شدت توصیه میشه).
به نظرم هر وقت هم حال داشتی یا تایم های اضافی ات را کتاب درسی را بخوان که اگر مثل امسال تاریخ ادبیات دادن بتونی بزنی
امیدوارم کمک گرده باشم
شاد و خوشبخت باشی -
نسرین میرزاپور
سلام امیدوارم حالتون عالی باشه.
برای لغت میتونین برای خودتون ی قانونی بزارین که مثلا من روزی باید 5 تا لغت جدید یاد بگیرم و توی یک ساعت مشخصی از روز این کار را انجام بدین که کم کم عادت بشه براتون .
پیشنهاد میکنم از جعبه لایتنر استفاده کنین و خودتون لغت ها را توی کاغد بنویسین خیلی کمکتون میکنه و اگر شما تقریبا هر روز به این 5 تا لغت پایبند باشین تقریبا تا کنکورتون 3-4 هزار تا لغت یاد گرفتین که احتمال بالا برای کنکورتون کافی هست
حواستون باشه که از تعداد لغت کم در روز شروع کنین که کم کم عادت کنی و وقتی نتیجه اش را میبینی برات لذت بخش میشه زبان.خدایی نکرده نیای بگی من روزی 100 تا لغت باید یاد بگیرم و یکی دو روز این کار را انجام بدی و بعدا زده شی
و در کنارش برای گرامر هم میتونین از 0 تا 100 های آلا استفاده کنین که خیلی خوبن مخصوصا اگر امسال اقای چیذری 0 تا 100 بزاره
ی نکته ای هم که باید یادتون باشه اینه که هر چیزی زمان میبره تا به نتیجه برسه پس توقع نداشته باشین 1-2 ماهه فوری نتیجه اش را ببینین اما قطعا اگر به کارتون ادامه بدین چند وقت دیگه میبینین که رفیق هات که زبانشون از تو خیلی بهتر بود الان سوال های زبانشون را از تو میپرسن -
نسرین میرزاپور
این دو تا پاسخ را قبلا داده بودم و اینجا برای شما دوباره فرستادم
بازم اگر سوالی بود حتما بپرس خوشحال میشم بتونم کمک کنم -
Kosarf Fakhri
سلام
به نظرم اگه فیزیکتون ضعیفه و میخواید مفهومی یاد بگیرید شک نکنید آقای کازرانیان بهترن
ولی اگه فیزیک رو میفهمید و فقط توی تست ها مشکل دارید آقای طلوعی برای تست بهترن