Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • شیمی

شیمی نظام جدید
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    389 بازدیدها
    Bahar GhB
    @مجتبی-ازاد شیمی صفرم یه کتاب می‌خوام که بدون معلم و فیلم و کلاس بتونم حداقل پنجاه درصد بزنم یه کتاب می‌خوام که درسنامش قابل فهم باشه چون من واقعا درسایی مثل فیزیک و شیمی و ریاضی و با درسنامه نمی‌فهمم خصوصا درسنامه های میکرو
  • تفتان

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    Mahbob MoridiM
    سلام،عربی عالییی،زیست،فیزیک،ریاضی،ادبیات،شیمی هم خوبه ولی آقای پویان نظر یه چیزدیگه هست،برای تدریس دینی وزبان من مدرس های راه ابریشم رو بهتر می پسندم
  • همایش تفتان جمعبندی دهم یازدهم زبان انگلیسی اقای عزتی چطوره؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    Mahbob MoridiM
    سلام،آقای چیذری راه ابریشم بهتر درس میدن تا ایشون،کاش تفتان رو هم آقای چیذری تدریس می کردن،البته نظره منه،من با تدریس ایشون حال نکردم
  • تفتان اره یا نه ؟

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    296 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @مجتبی-ازاد ندیدم تتا
  • دوره های تفتان الا

منتقل شده حل نشده تفتان تجربی پشتیبانی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    M.anM
    سلام وقت بخیر برای جمع دهم و یازدهم همایش تفتان هست، دبیرهایی که گفتین از اساتید دوره تفتان نیستن شما از لینک زیر می تونید درس مورد نظرتون رو تهیه کنید تفتان ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ با دبیرهای متفاوتی بوده Https://alaatv.com/landing/9 دوره دبیری که شما گفتین رایگان هست
  • استادان الا

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    376 بازدیدها
    N
    @Allen-Gamer برای شیمی استاد (پویان نظر ؟ ) تو آلا تدریس هست مگه ؟؟
  • 😃💕

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    @Dr-Aryan-0 آره ما یازدهم بودیم 160تومن بود حالا به خاطر اسمش و جلد جدیدش شده 248
  • موج آزمون ، فصل آزمون

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    mahdi komari 0M
    سلام موج آزمون(دوران جمع بندی کنکور تالیف نشر الگو) فصل آزمون(دوران جمع بندی کنکور تالیف خیلی سبز) حالا بحث اینجاست که تو کدوم درس ها کدوم بهتر عمل کردن!!لازم داشته باشی بگم؟
  • شروع از عید

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    TalkhT
    @Bahar-Gh خب اول اینکه به نظر من برا عمومیا فقط تستا کنکورارو بزنید برا اختصاصی هم شما وقت نمیکنید تمام تستا کتاب کارارو حل کنید من نظر یکی از مشاورا رو میگم که گفتن کسی که صفره وقتی درسنامه ایناروو میخونه ازمونای ماز و قلمچیو تستاشو بزنه همه ی ازموناشو همینا کافیه چونکه ماز و قلمچی یه طور با هم در رقابتن و سعی میکنن خفن ترین نکات و ریزترین نکاتو تو تستاشون بیارن برا مین دقت شما و ... شمارو بالا میبره من خودم منابعم خیلی سبز بوده برا همه درسام جز ریاضی که مهروماه و ادبیات هم نشرالکو بقیه همش خیلی سبز من خودم ازمونا قلمچی و ماز هم کار میکنم و کم کم میخام هر شب یه ازمون زماندار هم بزنم ..
  • خرید راه ابریشم

منتقل شده کنکورتجربی راه ابریشم تجربیا
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    464 بازدیدها
    Disgustion 1D
    @صنم-بذرپوش سلام، واسه وضعیتی که شما گفتین مناسبه ولی اگه بخواین همه درسارو بگیرین بیشتر از یه سال تحصیلی نیازه واسه کار کردن باهاش ! مثلا واسه کسی که یازدهمو تموم کرده میتونه خوب باشه به شرطی که از اول تابستون شروع به خوندن کنه (اینو واسه کسی گفتم که رتبه تاپ بخواد) . اگه هم رتبه خیلی خاصی نمیخواین از همون اول سال شروع کنین قطعا جواب میده (البته اینو هم بگم که با حجم زیاد تلاش، حتی اگه مدرسه برین و دانش آموز هم باشین میتونین از اول سال هم کامل ازش اسفاده کنین) ! خلاصه اینکه بیشتر به حجم تلاش خودتون بستگی داره . موفق باشین !
  • موج ازمون یا مهر و ماه؟

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    606 بازدیدها
    TalkhT
    @motahare-kameli دوستمون خوب گفتن اگ سطحتون ضعیفه اصلن سمت موج ازمون نرین خیلی سبز خوبه اگ سطحتون ضعیفه اگه متوسطه مهروماه هم خوبه ولی موج ازمون کتاب نکته دار و سطح بالایه خوبی هست
  • دوپینگ ماز

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    H ShH
    @H-Sh @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @دانش-آموزان-آلاء
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • ریاضی

حل نشده منبع
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    mahdi komari 0M
    @Dr-H ممنون 😍🙏
  • تفتان زیست

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @marzie-binaee سلام خوب هستن منتها یه چیزایی میگن که تو کتاب ما حذف شده و دلیلشو نمیفهمم چرااا شاید واسه محکم کاریه
  • شیمی

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @امیرحسین-احمدرضایی سللم من با استاد پویان نظر اوکی ترم
  • زبان و هندسه تفتان

منتقل شده @سوال کنکوری @مشاورهبدید @دانش-اموزان-ال
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    dani daniiD
    سلام اونایی ک این دو درسو گرفتن چطوری بود مخصوصا هندسه؟
  • دانش آموزان رشته تجربی

حل شده
    29
    4 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    negin mirafzaliN
    @Atieh-Safari خودم به شخصه اگر در زمینه فرهنگیان بیرون نیام بهترین موقعیت رو دارم در اینده در استان چون در بین دانشجویان بهترین فعالیت و قبولی رو بین مسیولان وهم به چشم دانشجویان داشتم... ولیکن سوال اینجاست بهترین موقعیت رو هم در اینده بگیرم ... در قبال زحمات و تحصیل و مطالعات و پیگیری های من دولت و کشور چقدر بهم بها داده و برای فردی مثل من هزینه میکنه و من قرار هست تا چند سالگی به شرایط خوب زندگی برسم و خیلی مسایل برای من یا اونی که داخل فرهنگیان هست یک رویا یا حسرت همیشگی نباشه و چشممون رو به روش ببندیم؟ اینا حرف من نشونه دل زده شدنم نیست بنده فرد به شدت منطقیم و اصلا از روی احساسات تصمیم نمیگیرم وگرنه به صرف معلمی و در بین بچه ها بودن به نظر خوبه اگر صرفا به عشق نگاه کرد... ولی دقیقا مشکل همینجاست اکثر ادما با احساس تصمیم میگیرن و من اگر امروز دوباره از صفر شروع کردم چون صرفا با منطق تراز سنجی کردم...
  • جمع بندی

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    علی قلخانبازع
    سلام بچه ها خوبین بچه ها واسه جمع بندی درجه یک نکته و تست کلاسینو بهتره یا آرش آلا یا چاپار آلا لطفا جوا۱ب بدید ممنون❤❤
  • استاد ریاضیییی

منتقل شده حل شده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    355 بازدیدها
    Amin BaserehA
    @m-naghavi صفر تا صدای امینی راد و ثابتی خوبن. راه ابریشم استاد ثابتی که عالیه. اگه دبیر دیگه ای خارج از آلا خواستی، پیشنهادم آریان حیدریه.