Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • دی وی دی های موسسه کنکور اسان است

42
    0 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    397 بازدیدها
    N
    سلام دوستان گفتن منم میگم اولا که واسه درسهای تخصصی مثل زیست و ریاضی با وجور آقای موقاری و امینی راد و ثابتی واقعا دیگ نیاز به دبیری نیست فقط میمونه تست و تکرار خودت من فیلمای حرف آخرو ک گرفتم از یکی از دوستام ک ببینم چجوریه ارزش داره بگیرم یانه واقعا دیدم که نداره ینی از هیچی بهتره ولی خب آلا از اون خیلی بهتره و دبیرای آلا نکات ریز تری رو میگن هزینه هاشونم واقعا زیاده بابات مشاور هم به کسی ک اطمینان داری میتونی اولش مشاور بگیری بعد که راه افتادی خودت بهتر از همه میفهمی که چیو باید بخونی چجوری بخونی من خودم به شخصه اصلا یه عادتایه مزخرفی داشتم 3 ماه پارسال یه مشاور مطمعن داشتم که راه افتادم دیگ برنامه هامو خودم نوشتم فقط با رفتن پیش ایشون بعضی عادت ها و اخلاقای بدمو کنار گذاشتم مثل وسواس تو مطالعه و خواب زیاد و این چیزا بعدش دیگ هر روز فقط اعصاب خورد کنی بود واسم بنظر من تو انجمن هم به اندازه کافی هستن کسایی ک بخوای ازشون کمک بگیری و باز هم نیاز واجب نداری به مشاور به شرط اینک واقعا بخوای بخونی چون دیدم کسی ک رتبه ی 3 رقمی آورد تو تجربی اصلا مشاور نداشت تو مدرسشون داشتن ک اونم اصلا به حرفاش گوش نمیکرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
  • شیمی دهم

منتقل شده
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    SharllotS
    @HADAF-MAN استاد پویان نظر براتون دقیقا مثل معلم مدرسه ، مفهومی تدریس میکنن و مثال های متعدد میزنن ولی آقای صنیعی کنکوری تدریس دارن و یجورایی بینِ تدریس حتی نکات حل تست هم میگن ! بستگی به سطحتون داره که از کدوم بیشتر بهره ببرین ؛)
  • جمع بندی پایه

منتقل شده
    28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    501 بازدیدها
    F
    سلام وقت بخیر من هم مثل شما هستم برای فیزیک واقعاااا افتضاح بودم ولی جدا همایش تفتان فیزیک معجزه کرده برای شیمی از صفرتاصد کنکور اقای تهرانی استفاده میکنم برای زیست هم همایش خریدم ولی زیست کنکور اقای امینی راد هم عالییی برای ریاضیم که صفرتاصد ریاضی کنکور تجربی،اقای امینی راد به معنای واقعی ترکوندن.... اینا تجربه شخصیه منه(تراز6200قلمچی) موفق باشی🙂🤞🏻🌸
  • کل کلیپای یازدهم

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    elham malekiE
    @Hassan-Mortezavi در کل کلیپای یازدهم گفته است: @Babak-mans ریاضی یازدهم ، از جز آقای صدری کسی چیزی ضبط نکرده ، من هرچی گشتم آقای امینی راد ندیدم
  • فیلم آموزشی صفر تا 100 ریاضی...

منتقل شده
    20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    395 بازدیدها
    ARTA
    @Laynad در فیلم آموزشی صفر تا 100 ریاضی... گفته است: @Erfan-11 آلا تو درس ریاضی ضعیف عمل کرده و هیچ کدوم از تدریس های آقایان امینی و ثابتی کامل نیست.(البته من رایگان هارو میگم و راه ابریشم رو در نظر نگرفتم.) البته بین آقای امینی و ثابتی انتخاب من آقای ثابتیه. خودتون میتونید برید و فیلماشون رو ببینید. بچه ها تدریس ریاضی توی قسمت حسابان کامله ...من از اونا استفاده کردم ...البته واسه یازدهمم...دهمو خودم جمع کردم فقط امارو نداره که اونم خیلی سبز میتونه جبرانش کنه
  • کتاب تست زیست

منتقل شده
    39
    2 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    دریا دریایید
    @MazikA خواهش میکنم تو این تاپیک یه سری نمونه تست هست خواستید استفاده کنید https://forum.alaatv.com/topic/16419/درخواست-تست/1
  • زیست نظام قدیم فیلم های آقای پویا رحیمی

منتقل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    Babak mansB
    @Am-Eli در زیست نظام قدیم فیلم های آقای پویا رحیمی گفته است: @Babak-mans فیلماشون هست توی سایت؟؟ بعد اینکه برای سال های دورتره ،کارامد هست برای کنکور امسال؟؟ بله فیلم های آقای پازوکی تو سایت هست و برای کنکور امسال هم کارآمد هست.
  • همایش ارش ادبیات

منتقل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    Babak mansB
    @mohammadjr76 خواهش
  • کتاب تست زیست برای جمع بندی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    night kingN
    ممنون از کمکتون
  • شیمی استاد صنیعی بهتره یا استاد معینی؟

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Babak mansB
    @HAMID-AMIRKHANI به نظر من آقای صنیعی
  • اموزش شیمی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    UraniumU
    @Babak-mans ممنون
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
  • حسابان یازدهم

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    اگه دهمی میخوای بری یازدهم حسابان یازدهم خیلی سبز کتاب مناسبیه ولی اگه یازدهمی میخوای بری دوازدهم حسابان پایه خیلی سبز(عکس سوسیس داره روش) کتاب خیلی خوبیه ولی اگه من جای تو باشم حسابان کامل میکرو طلایی گاج رو میگیرم که با یه تیر دو تا نشون زده باشم خیلی فوق العادست کتابش،هر جور سطح و تیپ سوالاتیو داره
  • سؤال درباره محاسبات عبدالرضا منتظری

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    UraniumU
    ببینید من نصفشو دیدم نمیگم بده ولی واقعا خیلی جاها عددی که به دست میاد با عدد واقعی تفاوت داره و توی تستایی که گزینه ها نزدیک به همه باعث غلط زدن تست میشه روش بدی نیس ولی احتمال خطاش زیاده من بنظرم اگه محاسبات زیاد سنگین نباشه (که توی سوالای کنکور اونقدر سنگین نیست عددا )میشه با روشای بهتر و دقیق تری هم حلش کرد
  • راهنمایی درباره منابع لطفا🙂

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    Matin_kM
    من برای شیمی مبتکران یا خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم و برای دینی همایش طلایی دینی در کنار کتابی مثل میکرو نقره ای خیلی نتیجه خوبی میده
  • منبع شیمی جمع بندی دانش اموزان متوسط

منتقل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    ARTA
    راستش واسه شیمی بهتره کتابای فیل رو بگیرین انتشارات مبتکران ..مال اقای بهمن بازرگانه ...نسبتا جامعه
  • شیمی نظام جدید

20
    3 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    Babak mansB
    @دریا-دریایی در شیمی نظام جدید گفته است: و گفتم بهتون که خود آقای صنیعی توی صفر تا صد توی آلاشون کامل این موارد رو گفتن پس احتیاج ندارید مطالعه ی خاصی داشته باشید حتی اگه صفر هم باشید آقای صنیعی براتون توضیح میدن میتونی از همایش طلایی شون هم استفاده کنید خیلی خیلی ممنون
  • ادبیات نظام جدید:نشر دریافت یا الگو یا ادبیات موضوعی؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    my nameM
    @Nazanin-A اگ الان شروع نکنید سال دیگ این موقع شروع میکنید و میگین ای کاش پارسال شروع کرده بودم...!! اصلا دیر نیس تو کانال خود دکتر سبطی هم ک برید برنامه میذارن و میگن با چ ترتیبی بخونید ک بهترین نتیجه رو بگیرین :) 🍀
  • واسه شیمی و عربی چی پیشنهاد میکنین؟

28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    891 بازدیدها
    Hassan MortezaviH
    @Kosar-Kelyabi منظورتون فیلمای نظام قدیمه یا نظام جدید استاد ناصح زاده؟
  • شیمی کدوم استاد؟

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    @Ali-Karimi-1 کتاب نشر الگو رو تهیه کن