Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • راهنمایی راه ابریشم ریاضی تجربی

منتقل شده
    6
    5 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    A
    @ابوالفضل-ریسی در راهنمایی راه ابریشم ریاضی تجربی گفته است: @hamed-shakouri در راهنمایی راه ابریشم ریاضی تجربی گفته است: سلام دوستان وقتتون بخیر:rose: من میخواستم راه ابریشم ریاضی تجربی استاد ثابتی تهیه کنم. میخواستم نظرتون رو راجع به ابریشم ریاضی تجربی بهم بگید. چقدر خوب بوده براتون و نتیجه داشته؟ و اینکه من الان یازدهمم. برای شروع کی خوبه؟ @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @ابوالفضل-ریسی :slightly_smiling_face: @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم سلام هرچی از راه ابریشم ایشون بگم کم گفتم اما: درسنامه خودش مختصر و مفیده ولی حتما قبلش صفرتاصد مربوطه رو که میگن حتما با دقت ببینید حالا شاید درسنامه جدید ضبط بشه ولی اگر هم نشد شما آموزش درجه یک میخواید که تو صفر تاصد هم انجام شده و فکر نکنم اسم دوره زیاد مهم باشه😉 از مزیت های راه ابریشم تست فراوان هست که هر نوع تستی پوشش داده شده به طوریکه هر فرسنگ میانگین ۲۰۰تا ۲۵۰ تست داره +۹۰ تا سوال قوی از کنکورچه+پیش آزمون و پس آزمون دو تا از آزمونها که خود اینم میشه ۴تا آزمون قوی خوبی بعدی اینه که قبلا ضبط شده و جزوه هم آماده هست پس با خیال راحت استفاده کنید یه حُسن دیگه خود استاد سرعتی بودنشونه که دانش آموز رو مجبور میکنه سرعتی کار کنه و خودتون بهتر میدونید که سرعت تو ریاضی خیلی مهمه😉 اگر بخوام خوبی ها رو بگم تا فردا میشه نوشت😅 پس بهتره خودتون استفاده کنید و لذت ببرید و اما چند تا نکته! اول اینکه تو فرسنگهای اول ممکنه یکم اذیت بشید پس حوصله به خرج بدید و ادامه بدید حل هر تست اول وظیفه خودتونه حتی تست آموزشی پس فیلم رو نگه میدارید حل میکنید و چون وقت دارید حل استاد رو کامل میبینید و نکته های لازم و جدید رو حتما یادداشت میکنید و توصیه آخر اینکه مرور هیچ وقت فراموش نشه حتی با چند تا تست کم😉 و زمان شروع بنظر من نهایتا ده روز پس از آخرین امتحان مدرسه هست ببخشید طولانی شد 🌹 موفق باشید🤗 @M-an اگر جایی از حرفها مشکل داشت اصلاح کنید😊 بدون شک اصلاح میکنن :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
  • راه ابریشم

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @alireza-zarei در راه ابریشم گفته است: ببخشید چرا همایش ارش ریاضی فعال نشده؟؟چیکار کنیم سلام تیکت بزنید تا اصلاح بشه alaatv.com/t
  • کد تخفیف آرش برای راه ابریشمی ها

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    maryam111M
    سلام دوستانی که راه ابریشمی هستید و کد تخفیف نیومده براتون تیکت بزنید حتما پیگیری خواهد شد نگران نباشیدتیکت ها به ترتیب دارن جواب داده میشن
  • راه ابریشم زیست

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    Reza Moslemi NaeiniR
    @ali-mohamadi-0 آلا اعلام نارضایتی کرده از سر این موضوع
  • گسسته درس آخر تدریس شده ؟

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    Reza Moslemi NaeiniR
    @محم-د-تقی-بختیاروند انگار قراره فرسنگ ده هم آخر هفته از ریاضیات ریاضی منتشر بشه از استاد پرسیدم گفتن اگر بیشتر ابریشم رو جلو رفتین حتی اگه به اندازه دو فرسنگ هم عقبین روی تست های ابریشم متمرکز باشیم تا آرش تا به تسلط برسیم @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
  • تخفیف راه ابریشم

منتقل شده
    8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    M.anM
    @hamed-shakouri نه فعلا راه ابریشم تخفیف نداره
  • چنتا سوال راجب راه ابریشم

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    A
    @m-an ممنون برای پاسخ گویی و در مورد اول ، منظورم درس شیمی بود
  • دائمی یا موقتی بودن دسترسی ما به جزوات راه ابریشم پس از خریداری !

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    masood khadmlooM
    تمامی فیلم و جزوه های تو سایت قابل دانلودن چه رایگان چه غیررایگان هاش @Erfan-Iranmanesh-1 @ANA-Kamali
  • تست های راه ابریشم

منتقل شده
    15
    3 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    sali ghoreishiS
    @infinitie-a برای سال دیگ کنکورچه ها ضبط میشه پیش ازمون پس ازمونا هستن اووو کلی تست هستش!!1
  • چیزایی که می دونم راجع به تایتان

منتقل شده
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    523 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @sali-ghoreishi https://alaatv.com/product/546
  • طلوعی یا کازرانیان؟

منتقل شده راه ابریشم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @حسین-موسوی آقای طلوعی کنکوری تر درس میدن و برای کنکور از نظر من خیلی مناسب تر هستن اما اقای کازرانیان بیشتر روی روش های تشریحی تاکید دارن. اما از طرفی اقای طلوعی تست کمتری حل میکنن اما تعداد تستایی که اقای کازرانیان حل میکنن زیادتر هستش. در واقع تفاوتشون فقط رویکرد تدریسه و هر دو اساتید فوق العاده و با تجربه ای هستن
  • شیمی راه ابریشم فرسنگ 8 و 7

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها
    علی افشارع
    با سلام و عرض ادب خواستم بپرسم چرا برای فرسنگ 7 شیمی درسنامه دوازدهم به همراه جزوش ولی حل تست تسلطی ندارند و باز برعکس در فرسنگ 8 حل تست تسلط دوازدهم با جزوه وجود دارد ولی باز جزوه درسنامه . فیلم دوازدهم ندارند خواهش مندم پاسخ بدید در مورد پایه نیستش دوازدهم فقط
  • راه ابریشمی‌ها؛ راه ابریشم چیه؟

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    alireza hoseyniA
    @ali-heydari شما اول میخری بعد میری ببینی چیه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: معلومه وضعت خیلی خوبه
  • نیاز به مشاوره+بحرانی

منتقل شده راه ابریشم آرش مشاوره ۱۴۰۰
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    529 بازدیدها
    سارا M 0س
    @erfan-matlabi سلام اگه کنکور ۱۴۰۰ هستید راه ابریشم حجمش زیاده، و خب نمی رسید ک بخواید کلش رو جمع کنید. به نظرم میتونید از مباحث مهم و یا ساده شروع کنید حداقل تا زمان پایانی بخونید به ی تسلطی برسید و صفر نباشید. باز هم شما شرایط خودتون رو بهتر میدونید😊 موفق باشید.
  • راه ابریشم

منتقل شده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    shayan jafariS
    @ahmad-nezami خواهش میکنم
  • راه ابریشم فیزیک تجربی

منتقل شده راه ابریشم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    Amir Kazemi 0A
    سلام. بستگی به خودت داره. اگه هنوز مفهوم رو خوب نفهمیدی و نمیدونی فیزیک که بود و چه کرد، و میخوای تستارو با تسلط علمی جواب بدی استاد کازرانیان رو تهیه کن. اما اگه فیزیک رو خوب فهمیدی، دنبال نکات ناب کنکوری هستی و دوست داری در فیزیک تایمت رو برای زیست و شیمی ذخیره کنی و زمان سیو کنی سر جلسه، فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی رو تهیه کن. که مال رشته ریاضیه. خودشون در تدریسشون رشته ریاضی و تجربی رو جدا میکنن که تجربی هام بتونن استفاده کنن.
  • کسی میدونه بچه های راه ابریشم برای همایش آرش تخفیف دارن یا نه؟!

منتقل شده حل شده راه ابریشم @m.an
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    King ss S.t.eK
    .دارن
  • تخفیف آرش عمومی

منتقل شده راه ابریشم😍 راه ابریشمیا m.an
    17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    848 بازدیدها
    احمد قادریا
    @amin-rm در تخفیف آرش عمومی گفته است: سورپرایز ابریشمی های آلاء💛 به ازای هر راه ابریشمی که خرید کرده اید، یکشنبه جمع بندی آرش همون درس رو هدیه خواهید گرفت. کدتخفیف 75% برای خرید سایر دروس آرش هم بطور ویژه تقدیم شما خواهد شد. اگه اینجوری باشه که الان تفتان بگیریم پامون ارزون تر در میاد 🧐🧐🧐 یا این برای قدیمیاست
  • پیشنهاد به راه ابربشمی های سال بعد

منتقل شده
    15
    9 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    453 بازدیدها
    A
    @سارا-m-0 سلام حداقل برای دروسی مثل شیمی و ریاضی نه چون هرچقدر از پایه این دروس رو ترکیبی تر بخونید قوی تر میشید من خودم سال بعد دوازدهمم. امسال سعی کردم دروس ریاضی رو حداقل تا جایی که میشه با صفر تا صد و نکته و تست های کنکور ترکیبی بخونم (قبلش راه ابریشم رو هنوز نگرفته بودم)
  • راه ابریشمی ها

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    Mohammad KhayeriM
    سلام میتونم با کسی که راه ابریشم آلا رو خریداری کرده صحبت کنم؟