Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • فیزیک اقای طلوعی

راه ابریشم فیزیک طلوعی راه ابریشم 1401
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    R
    @Amirhossein-Behzadi بله کاملا
  • کنکور

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    Amirhossein BehzadiA
    @ریحانه-صالک سلام دوره صفر تا صد استفاده کن و نکته و تست خود الان ایشالا از تابستون مثل من راه ابریشمی میشی
  • جزوه چاپی راه ابریشم پرو

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    sadra MovahedS
    @امیرحسین-احمدرضایی از سایت چی بخونم پیگیری کنید
  • سلام من تازه با جمع آلایی ها آشنا شدم میشه به سوالم جواب بدین؟

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام فیلم ها هم دانلودی هست و هم آنلاین.
  • پاسخنامه فصل گرما و دما استاد طلوعی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    زهرا شمالی 0ز
    سلام عزیزم در رابطه با پک اختصاصی ریاضی راه ابریشم ازت یه سری سوالات داشتم میشه جواب بدی؟
  • چطوری راه ابریشم کنار مدرسه استفاده کنم ؟

راه ابریشم
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    668 بازدیدها
    S
    @Mahdi-Parandakht
  • جزوات راه ابریشم

1
    6 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    f.nalistF
    سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه آلا استوری در اینستاگرام گذاشت که برخی جزوات راه ابریشم و مخصوصا زیستش به تعداد محدود چاپ شده گفتم بهتون بگم به کسایی که اینستا ندارن که مث سالای گذشته خدایی نکرده بدون جزوه نمونید:victory_hand: https://www.chibekhoonam.net/entesharat/آلاء/ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی
  • عقب موندم

راه ابریشم دانش آموزان آلا ریاضی رشته ریاضی مشاوره
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    867 بازدیدها
    Alireze BabaieA
    @Amir-Mohammad-Amiri سلام امیر جان روزی ده ساعت خوبه ولی به شرطی که کمتر نشه و اینکه نترس میتونی به شرط اینکه تلاش خوبی داشته باشی....فقط هیچ وقت خودت رو نباز اکثریت همین مشکلات رو دارند و سریع و با کیفیت پیش برو مثلا سرعت فیلم هارو اگه میتونی و متوجه میشه رو ۱.۵ بزار و با برنامه ریزی حرفه ای پیش برو.موفق باشی🌿
  • کنکور

کنکوری ها
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    م
    @Alireze-Babaieسلام بله هست بستگی به تلاش شما داره
  • سوال سوال

راه ابریشم آلا چاپار کنکور
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    458 بازدیدها
    Alireze BabaieA
    @Amin-Oveici خب چطوری میشه مدرسه نرفت؟!!!! گیر میدن کِ ....
  • فروش کتاب های تجربی راه ابریشم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    حسین آقاپورح
    سلام کتاب ها به غیر از دینی اونم بخش دوازدهمش همشون 90 درصد نو هستند قیمت هم همشون 1 میلیون
  • موضوع حذف شده است!

0
    0 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • زیست شناسی

راه ابریشم
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    Amirhosein AbedA
    @Elham650 خب اونا از گونه انسانن و انسانا میتونن تولید مثل کنن ولی خب تو دنیا هیچ قاطری نمیتونه تولید مثل کنه این سوال شاید خیلی جای دنیا به درد نخوره ولی خب سواله
  • موضوع حذف شده است!

0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • تست زیست

@راه ابریشم @راه ابریشم پرو
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    Amirhosein AbedA
    @Nika-Pgh سلام نه بعد کنکورچه ها چند تا فیلم هست که تست های آپدیت هستش منظورش ایناس تو فرسنگ اول میفته جلسه ۳۸ تا ۴۵
  • اشتباه در پاسخنامه شیمی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    Mohammadreza DoostiM
    سلام دوست عزیز وقتت بخیر من چک کردم اگر شما کتاب کامل رو پرینت گرفته باشید توی بعضی از سوالات فقط شماره سوالتون جذبه جا شده وگرنه سوالات یکی هستند فقط با اختلاف یک عدد احتمالا بالا پایین شدن ویلا برای شما شماره سوال87 باشه به عنوان مثال استاد اون سوال رو با شماره88 حل کرده است اما اگر جزوه ها رو به صورت اینکه هر فرسنگ جدا پرینت گرفته باشید پاسخنامه کلیدی مشکلی ندارم چون مطابق اون هستش
  • جزوات راه ابریشم

راه ابریشم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    Mohadese ShahparM
    @ارام-رحیمی سلام دوست عزیز چند روز پیش دیدم که بچه ها گفته بودن توی((سایت چی بخونم)) جزوات راه ابریشم آلا هست میتونید تهیه کنید.
  • شیمی

حل نشده شیمی دهم شیمی حامد پویا شیمی راە ابریشم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    ارام رحیمیا
    عدد کوانتومی اصلی لایه های هر الکترون رو مشخص میکنه و با n اون رو نشون میدن مثلاn=1لایه ی اول و... هر لایه الکترونی داری یک یا چند زیر لایه است که به زیر لایه ها عدد کوانتومی فرعی میگن و اونو با lنشون یدن طبق قائده افبا الکترون ها تمایل دارند اول لایه و زیر لایه های رو پر کنن یا همون اشغال کنن که دارای انرژی کمتری هستن و در نتیجه احساس پایداری بیشتری کنن هر لایه و یا هر زیر لایه که به هسته اتم نزدیک تر باشه انرژی کمتری داره... اگر به یک اتم انرژی داده شه الکترون ها با جذب انرژی به لایه یا زیر لایه های بالاتر میرن و در این حالت در حالت برانگیخته قرار دارن و دوست دارن به حالت پایه که بودن برگردن در نتیجه با نشر نور انرژی معینی که گرفتن رو از دست میدن و به حالت پایه بر می‌گردن خب اینو میدونید عدد کوانتومی اصلی همون لایه اتم هست عدد کوانتومی فرعی زیر لایه ا تم که بنابر لایه معین تعداد زیر لایه معینی نسبت داده میشه مثلا لایه اول اتم فقط زیر لایه s داره و لایه دوم زیر لایه sp لایه سوم زیرلایه spd لایه چهارم زیر لایه spdfداره قائده آفبا همون نظم قرار گیری الکترون ها در لایه و زیر لایه هست که گفتم اول لایه یا زیر لایه الکترون وارد اون میشه که انرژی کمتری داره و الکترون ها مثلا با جذب انرژی از لایه 2 به زیر لایه 3 میرن با زیر لایه کاری ندارم 😁بعد اینا دوست دارن برگردن خونه خودشون چون امنیت دارن قائده افبا میشه آقا هر کسی هر حیوانی هر آدمی از جمله الکترون دوست داره در امان باشه بنابرین اول لایه یا زیر لایه رو اشغال میکنه که انرژی کمتری داره... احساس آرامش کنه...
  • جزوه های راه ابریشم

راه ابریشم
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    Nazi 0N
    سلام اگر کسی سال پیش کنکور داده و امسال به جزوه هاش احتیاج نداره. لطفا اطلاع بده که من خریداری بکنم . ممنونم
  • کتاب شیمی راه ابریشم

راه ابریشم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    Nazi 0N
    من هم خریدارم