Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • کتاب شیمی و فارسی ابریشم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @علیرضا-رازانی خب بگیرین دیگ فقط ابریشمم داشته باشین اگ میگیرین کتابارو
  • از بهمن و ابریشم؟؟؟

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    417 بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @ali-valicheki برا جمع بندی خوبه
  • شک و دودلی...

23
    4 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    784 بازدیدها
    Ali Panahi 0A
    @bahar-ghارع من پک تجربی رو خریدم و دارم استفاده میکنم
  • مشکل خوندن

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    zahra zhalehpourZ
    سلام زهره جان توی این بازه برایامادگی بهتر 24 دی ماه بنظرم چاپار رو نگاه کن و گفتار به گفتار همون خیلی سبز از تستایی علامت دارت استفاده کن تا تعداد تستات بره بالا برای هر گفتار حدودا 15 تا 20 تا تست بزنبعد کامل که نیمسال تموم شد برو تستا هم ببین
  • گدار زیست امینییی

حل شده
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    آرش عباسیآ
    @yeganeh-fallah من هم نتونستم در برنامه اندروید آلا از طریق دسته بندی پیداش بکنم. اگر هنگام انتخاب لینک این گزینه براتون میاد، می تونید انتخابش بکنید، [image: 1640706354763-08912cf1-a867-4810-a88d-52f0a7a0e2dd-image.png] اگر هم این گزینه نمیاد، تیکت بزنید شاید بتونن در دسته بندی قرارش بدن. چون همایش ریاضی تجربی آقای امینی راد در دسته بندی برنامه قرار داره ولی زیست نه.
  • ابریشم فیزیک طلوعی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    306 بازدیدها
    Masih shirdelM
    @mohammad-dehghan اگه یازدهم هستید و سال دیگه کنکور دارید درسنامه ها در صفر تا صد خیلی مفصله (البته این فقط در رابطه با درس فیزیک صادقه چون آقای یاری سبک تدریس خفنی دارن) پس اگه وقت داشته باشید صفر تا صد خیلی خوبه ولی اگه همین امسال کنکور دارید با همون راه ابریشم پیش برید در مورد اینکه آقای کازرانیان بهتر درس میدن یا طلوعی نمیتونم نظر بدم چون تدریسی از آقای کازرانیان ندیدم
  • فیزیک ابریشم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    Mohammad DehghanM
    سلام بچه های تجربی کسی هست که از فیزیک طلوعی استفاده کنه ؟ و اینکه راحت هستید با فیلما چون تو جزوه نوشته برا رشته ریاضی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @فیزیک
  • کد تخفیف راه ابریشم

راه ابریشم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    mojtaba valikhaniM
    سلام تخفیفای جشنواره چله کد نداره و خودکار رو سبدتون با همون شماره و کدملی که 50 درصدو برنده شدین اعمال میشه و از این رو نمیشه اونها را به کسی داد
  • فیزیک دکتر طلوعی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    _Ftemeh__
    @dr-aryan-0 دستت درد نکنه❤
  • مشکل راه ابریشم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    Alireza a2A
    @زهره-صالحی الان دو روز هست برای من دیگه اینجوری نمیشه از داشبورد وارد شید شاید مشکلتون حل شد
  • مشکل پاسخنامه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    mojtaba valikhaniM
    @mohadeseh-moradi-1 فیلم ها پارسال ضبط شدن ولی جزوات امسال آپدیت شدن اون تستها را یا باید خودت بشینی بزنی یا آلا یه برنامه ای میزاره و اونهارا آپدیت میکنه به نظرم یه تیکت بزن و ازشون بپرس
  • فیزیک ابریشم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    Mohammad DehghanM
    @وجیهه-پهلوان بنظرتون کدوم بیشتر درسنامه رو توضیح میدن؟
  • فیزیک ابریشم طلوعی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @mohammad-dehghan من تدریس استاد طلوعی رو ندیدم ولی جوری که شنیدم میگن که ایشون بیشتر فرمول میگن ولی خودم استاد کازرانیان دارم ایشون مفهومی درس میدن استاد یاری هم تدریساشون عالیه و واسه فهمیدن مفهموم ها عالیه
  • فیزیک

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    HADAF MANH
    @mohammad-dehghan سلام آقای کازرانیان و آقای طلوعی
  • قلمچیای راه ابریشم جواب بدین

راه ابریشم @ریاضیا @تجربیا @کنکور ریاضی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    Shadab RadS
    @امیرحسین-حاجی-پور و بعد هم اینکه فیلم هارو با سرعت بالاتر ببینین که زودتر تموم بشه
  • فیزیک گدار

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    Shadab RadS
    @mohammad-dehghan آهان من آقای کازرانیان رو دارم مال ایشون که کامله
  • شیمی و فارسی راه ابریشم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    علیرضا رازانیع
    @masih-shirdel فارسی نکات بین بیت هارو اگر نوشتید می تونید یه جایی ارسال کنید واقعا ممنون میشم 🙁
  • گدار

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام وارد فیلم های هر درس که بشید میبینینش
  • خواهشا نظرتون رو بگید شمایی که راه ابریشم دارید

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    521 بازدیدها
    mojtaba valikhaniM
    @reza-liryaee دوست عزیز من تا همین آذرماه سال دوازدهمم فکر کنکور و درسم نبودم خداراشکر درسمم خوبه به خودت فشار بیاری یه جایی خسته میشی خدایی ناکرده الان آرام آرام فیلم های صفر تا صد رایگان را ببین بعد یازدهم که رفتی راه ابریشمو ببین که یه مروری بشه و تست بزنی باهاش الان همین راه ابریشم درسته تدریس داره ولی من و دوستانی که این درس هارا قبلا یکبار دیدیم و به گوشمون خورده میفهمیم چی میگن و شما ها ابتدا باید بفهمین اصلا درس موضوعش چیه و این فقط در تدریس های صفر تا صد یا با دبیر مدرسه هست که قشنگ مطلب جا بیفته در مرحله بعد بیایین نکات راه ابریشمو بخونین
  • برنامه فارغ التحصیلان تجربی گدار

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    officer kO
    @zahra-zeinalpoor 🌼🌼