Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • اصلا نمی رسم تست بزنم :((((

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    GaladrielG
    @shayan-motaghi در اصلا نمی رسم تست بزنم :(((( گفته است: لی نکته هس بله کاملن این حرف درسته ویدئو رو فقط به دروسی که بلدشون نیستین یا با درسنامه نمیتونین بخونین اختصاص بدین مثلن برای دروس عمومی مثل دینی ویدئو دیدن هدر دادن وقته. یکسری دروس رو خودتون میتونین بدون فیلم یاد بگیرین تست خیلی مهمه اکثر نکات توی تستا هست اگه خیلی واجبه دیگه میتونین روزی 4 ساعت فیلم ببینین بقیش رو تست بزنید مثلن @ftm-montazeri در اصلا نمی رسم تست بزنم :(((( گفته است: سلام کاری که من میکنم اینه اول درسنامه میبینم و نکاتش یادداشت میکنم (همراه با فیلم) بعد خودم اون درسنامه رو مرور میکنم و بعد میرم سراغ تست زنی برای تخصصی ها حدود ۲۰ تا تست روزانه(هرکدوم) برای عمومی ها ۳۵ تا ۴۰ تا و خب هرچقدر نزدیک ازمون میشه تعداد تست ها بیشتر میشن پ ن:البته بعد تست زنی واسه تخصصی ها خلاصه نویسی هم دارم حتما توی برنامتون تعداد تست بیشتری قرار بدید این عالیه واقعن سعی کنید حتمن تا3شنبه هفته دوم فیلم دیدنا و درسنامه رو تموم کنین و فقط رو تست متمرکز شین @howsen-drag در اصلا نمی رسم تست بزنم :(((( گفته است: @ftm-montazeri در اصلا نمی رسم تست بزنم :(((( گفته است: سلام کاری که من میکنم اینه اول درسنامه میبینم و نکاتش یادداشت میکنم (همراه با فیلم) بعد خودم اون درسنامه رو مرور میکنم و بعد میرم سراغ تست زنی برای تخصصی ها حدود ۲۰ تا تست روزانه(هرکدوم) برای عمومی ها ۳۵ تا ۴۰ تا و خب هرچقدر نزدیک ازمون میشه تعداد تست ها بیشتر میشن پ ن:البته بعد تست زنی واسه تخصصی ها خلاصه نویسی هم دارم حتما توی برنامتون تعداد تست بیشتری قرار بدید یه سوال: گاها مبحثی مثل مثلثات پیش رومون هست که باید یه درسنامه قطوری رو بخونیم که تازه متوجه تستاش بشیم - چجوری تو همون روز این تستارو میزنید؟ چون هضم اون درسنامه یه ۳ روز زمان میخواد حداقل اشتباهت اینه که تموم درسنامه رو یکجا میخوای بخونی باید تقسیم بندیش کنی و مطالعه بدون تست و تمرین به هیییییییییییییییچ دردی نمیخوری مثلن تیو هرتایم 3صفحه بخون ولی حتمن تست و تمرین از اون 3صفحه حل کن
  • چاپار شیمی

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    علی طهماسبیع
    @mahdi-shokry اشتباه گفت منم امروز نگاه کردم ولی حساب کنی این گزینه نیست
  • راه ابریشم برای دهم یازدهما

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    حنانه افغانی پورح
    ««گر جز دانش آموزایی هستی که از صبح تا شب سر گرم درس و کتابی و دوست داری از الان برای کنکور درس بخونی هیچی به اندازه دوره صفر تا صد کنکور به دردت نمیخوره اما آلا که فقط دنبال فروش دوره های کنکور نیست به خاطر همین بهت میگیم که بابا چه کاریه! مثل یه بچه خوب برو از دوره های رایگانی که تو سایت آلاء گذاشتیم فعلا استفاده کن و راه ابریشم رو بذار برای وقتی که میخوای وارد دوازدهم بشی..واللا!»» بچه ها این جواب آلاء هست برا اونایی که سوال دارن از دهم یا یازدهم راه ابریشم بخرن یا نه...اگه نیاز به تدریس دارین صفر تا صد ها تدریسن
  • راه ابریشم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    حنانه افغانی پورح
    ۲۲ روز گذشته ولی جواب میدم😅فکر میکنم منظورش اینه که تا اردیبهشت دیگه برنامه شون تموم میشه و همه فیلم ها و جزوه هایی که میخواستن بذارن رو میذارن.همونجوری که شروع کار از مهر بود پایان کار اردیبهشته
  • راه ابریشم

قفل شده است
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    علی طهماسبیع
    داداش هیشکی نمیفرسته منم یه هفتس تایپک زدم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • پک راه ابریشم برای تسلط کافیه؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    pari pariyaP
    @حسن-نیسی در تست زدن گفته است: @pari-pariya دوست عزیز اگر وقت کردید و سوالات رو خوب تحلیل کردید میتونید استفاده کنید.ولی به نظرم من نیاز نیست ممنون از راهنماییتون
  • تور راه ابریشم با ۱۰۰٪ تخفیف

راه ابریشم تور تخفیف
    5
    1
    8 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    957 بازدیدها
    M.anM
    @مجتبی-ازاد سلام مشاوره های راه ابریشم عمومی هستن، مشاوره فردی نیستن توی راه ابریشم در جلسه ۰ هر فرسنگ دبیر توضیح میدن که اگه از این فرسنگ راه ابریشمی شدین، چیکار بکنید و چه پیش نیازهایی از فرسنگ‌های قبلی رو بخونید چاپارها هم خلاصه درس های سریع هستن که برای جبران مباحثی که ندیدین می تونید استفاده کنید
  • ریاضی

دانش آموزان آلا
    7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    bahar mohammadi 0B
    سلام . یکم اشتباه محاسباتی داری . داخل پرانتز به جای ۳- باید ۳+ بزاری .اون وقت ۴-=a . داخل معادله ناقصت a میزاری منفی۴ در آخر همه ی پرانتز ها رو در هم ضرب میکنی معادله درجه ۳ به دست میاد.
  • ریاضی

راه ابریشم ریاضی کنکور1400
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    Hanane KaajH
    @saghar-vahid سلام جزوه ي داخل فرسنگ ها تورق هست و داخل كتاب براي درسنامه هاي هر فرسنگ است
  • ادبیات فارسی راه ابریشم آره یا نه؟

راه ابریشم راه ابریشمیا
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    571 بازدیدها
    yasaY
    @zahra-hamrang اگه خیلی وسواسی میخوای فارسی رو دنبال کنی و وقت هم داری کتاب های هامون سبطی عالین. البته برای رفع ابهام هم میتونی استفاده کنی.(نشر الگو رو هم منبع اولت نباشه بهتره به نظرم)
  • راه ابریشم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    Leili SalahiL
    @atena-0 سلام مرسی از پاسخت،چون من خودم طبق یک برنامه ربزی که دارم موضوعی می‌خونم،می‌تونم فرسنگهارو طبق برنامه ریزیم ببینیم یا حتما باید به ترتیب یک و دو و ... دید ؟؟؟؟؟؟ @همیار
  • شیمی راه ابریشم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    Hhh HhH
    @bahar-gh سلام اگه اون شرایطی که گفتن(رسیدن درخواست ها به ۵ هزار) ایجاد بشه . بله
  • رضایت از این که نکته هایی که از راه ابریشم یاد می‌گیرم رو به دوستم یاد بدم؟

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    حنانه افغانی پورح
    @amirhossein-azizi منم همینو فکر میکردم ولی یکی بهم گفت این محصولات خاص این شکلی ممکنه صاحب محصول راضی نباشه. گفتم بپرسم مطمئن شم
  • صرفا جهت خنده

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    S
    @mahdi-khosravi-0 باز تو خوبی من اونم نخوندم:face_with_tears_of_joy:
  • سنگلاخ ریاضیات😬

9
    5 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    388 بازدیدها
    _Ftemeh__
    @alireza-abdi-0 ❤🌾
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
  • شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    Y
    سلام خدمت شما کتاب های راه ابریشم خیلی وقت که موجود شده و میتونید از سایت چی بخونم تهیه کنید https://www.chibekhoonam.net/entesharat/آلاء/?utm_source=alaa&utm_medium=bnrabrisham&utm_campaign=jozve
  • گدار

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    Leila Navaser 0L
    @علیرضا-رازانی @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
  • کِی تست بزنم راه ابریشم

کنکور تجربی راه ابریشم @همیار @مدیر @مشاورهبدید
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @shadab-rad سلام صب ها یه ساعت زودتر بلند شو و آخر شبم یه ساعت بنداز تهش تست یزن و اینکه الان برنامه ابریشم دیگ اکثرا شده مرور لازم نیس درسنامه هایی رو که قبلا دیدیم دوباره ببینی که با خوندن خلاصه هات برو سراغ است