Skip to content

جلسه هفدهم رفع اشکال زیست:فصل 5 دهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

14 موضوع ها 211 دیدگاه‌ها
  • نکته شناسی کلیوی 📋🩺

24
    12 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    پوریا مهدی زادهپ
    نکته سخت ترین بافت محافظت کننده از کلیه بافت پیوند ی استخوان است
  • نفرون

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    309 بازدیدها
    mahsa behnampourM
    @مصطفی-عباسیان خیلی ممنون:cherry_blossom:
  • پایان جلسه 17

12
    7 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    Fateme S 0F
    شبتون پر از مهر پروردگار ازمون عالی ای داشته باشید رفقا
  • گزاره شناسی 13-16

41
    5 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    717 بازدیدها
    _Mitra__
    @mehranmirzaei 🌷🌷
  • گزاره شناسی 17-20

20
    5 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    432 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mitra-ism-rahmani در گزاره شناسی 17-20 گفته است: @mehranmirzaei ممنون 🌷 خواهش میکنم
  • شروع جلسه 17

22
    9 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    844 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @hoorieh-sh در شروع جلسه 17 گفته است: سلام استاد:grinning_face_with_smiling_eyes: بعد مدت ها اجازه هست هنوزم افتخار شاگردیتونو داشته باشم؟ اجازه هست شرکت کنم؟:grimacing_face: @mehranmirzaei اختیار دارید
  • سوال ار آقای موقاری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    پوریا مهدی زادهپ
    پوریا مهدی زاده پوریا مهدی زاده ۴ روز پیش باسلام خدمت آقای موقاری عزیز بنده پوریا مهدی زاده هستم از شهرستان خرم آباد پایه دهم یه عرضی داشتم خدمتتون با این کتاب 1399-1400 که نصفش هم از فصل گوارش و هم از فصل قلب حذف شده باید چی کنیم در صورتی که آزمون هایی مثل گاج و قلمچی و.... از این قسمت ها سوال میارن یعنی طبق کتاب 1396-1397 لطفاً یه راه حل پیشنهاد کنید دست بوس شما مهدی زاده
  • مجرای جمع کننده

کلیه ، نفرون ،
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    466 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @نگین-برنده-0 در مجرای جمع کننده گفته است: خسته نباشید به بهترین استاد زیست شناسی جناب اقای موقاری یه سوال داشتم اینکه جنس مجرای جمع کننده چی هست؟ ماهیچه؟ سلام نگین جان میرزایی هستم 😂 جنسش از یاخته های پوششی مکعبیه
  • گزاره شناسی 9-12

12
    7 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    0-0ftm0
    @mehranmirzaei استاد گزاره شناسی قبلی جواب رو فک کنم نفرستادید😅
  • گوارش

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    430 بازدیدها
    I
    @mehranmirzaei در گوارش گفته است: @ilya-mansouri در گوارش گفته است: @mehranmirzaei یعنی مثل اون یکی ها نیست که محتویات بین دولایه باشه؟ خیر خیلی خیلی ممنون وقت بخیر
  • گزاره شناسی 1-4

35
    9 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    574 بازدیدها
    P
    @mehranmirzaei خب طبق این متن کتاب چی رو درنظر گرفت!؟
  • گزاره شناسی 5-8

16
    8 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    354 بازدیدها
    چیچکچ
    دستتون درد نکنه 🌷 نکات خوبی یاد گرفتم موفق باشید تا جلسه بعد 👋
  • لوب

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    460 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @fateme-s-0 در لوب گفته است: @mehranmirzaei خب استاد این کالیکس که شما گفتید در حد کتاب و کنکور نیست و اینکه از لگنچه اومده من گفتم انشعابی از لگنچه اگه تو تست مثلا گفت اشعاب کمی از لگنچه در تشکیل هر لوب کلیه نقش دارند درسته یا غلطه ؟ اخه الان توجه میکنم به همه لپ ها هم متصل هست و اینکه اندازه این کالیکس هم توی هر لوب متفاوته چ جالب!! فکک نمیکنم هیمچین چیزی بدن(چونکه مطلب کتاب کامل نیست ) ولی اگر دادن در نظر بگیرین
  • سیاهرگ‌و سرخرگ

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @fateme-s-0 در سیاهرگ‌و سرخرگ گفته است: سلام استاد 🙂 توی شکل کتاب سیاهرگ‌خروجی از کلیه رو ۳ اشعاب به وجود اوردن ولی ایا سرخرگ ورودی هم ۳ انشعاب هست؟اخه تو کتاب واضح نکشیده ☹@mehranmirzaei سلام این شکل ناقصه در عمل 4 تا شاخه از سرخرگ کلیوی خارج میشه (که هرکدوم اسم خودشو داره ) بعدش این شاخه ها دوباره شاخه شاخه میشن تا سرخرگ های بین لوبی و بعد سرخرگ های قوسی و شعاعی و بین لوبولی و در درآخر هم سرخرگ آوران رو بسازن