Skip to content

جلسه هفدهم رفع اشکال زیست:فصل 5 دهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

14 موضوع ها 211 دیدگاه‌ها
  • نکته شناسی کلیوی 📋🩺

24
    12 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    973 بازدیدها
    پوریا مهدی زادهپ
    نکته سخت ترین بافت محافظت کننده از کلیه بافت پیوند ی استخوان است
  • نفرون

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    mahsa behnampourM
    @مصطفی-عباسیان خیلی ممنون
  • پایان جلسه 17

12
    7 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    Fateme S 0F
    شبتون پر از مهر پروردگار ازمون عالی ای داشته باشید رفقا
  • گزاره شناسی 13-16

41
    5 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    _Mitra__
    @mehranmirzaei
  • گزاره شناسی 17-20

20
    5 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mitra-ism-rahmani در گزاره شناسی 17-20 گفته است: @mehranmirzaei ممنون خواهش میکنم
  • شروع جلسه 17

22
    9 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    565 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @hoorieh-sh در شروع جلسه 17 گفته است: سلام استاد بعد مدت ها اجازه هست هنوزم افتخار شاگردیتونو داشته باشم؟ اجازه هست شرکت کنم؟ @mehranmirzaei اختیار دارید
  • سوال ار آقای موقاری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    پوریا مهدی زادهپ
    پوریا مهدی زاده پوریا مهدی زاده ۴ روز پیش باسلام خدمت آقای موقاری عزیز بنده پوریا مهدی زاده هستم از شهرستان خرم آباد پایه دهم یه عرضی داشتم خدمتتون با این کتاب 1399-1400 که نصفش هم از فصل گوارش و هم از فصل قلب حذف شده باید چی کنیم در صورتی که آزمون هایی مثل گاج و قلمچی و.... از این قسمت ها سوال میارن یعنی طبق کتاب 1396-1397 لطفاً یه راه حل پیشنهاد کنید دست بوس شما مهدی زاده
  • مجرای جمع کننده

کلیه ، نفرون ،
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @نگین-برنده-0 در مجرای جمع کننده گفته است: خسته نباشید به بهترین استاد زیست شناسی جناب اقای موقاری یه سوال داشتم اینکه جنس مجرای جمع کننده چی هست؟ ماهیچه؟ سلام نگین جان میرزایی هستم جنسش از یاخته های پوششی مکعبیه
  • گزاره شناسی 9-12

12
    7 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    0-0ftm0
    @mehranmirzaei استاد گزاره شناسی قبلی جواب رو فک کنم نفرستادید
  • گوارش

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    I
    @mehranmirzaei در گوارش گفته است: @ilya-mansouri در گوارش گفته است: @mehranmirzaei یعنی مثل اون یکی ها نیست که محتویات بین دولایه باشه؟ خیر خیلی خیلی ممنون وقت بخیر
  • گزاره شناسی 1-4

35
    9 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    P
    @mehranmirzaei خب طبق این متن کتاب چی رو درنظر گرفت!؟
  • گزاره شناسی 5-8

16
    8 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    چیچکچ
    دستتون درد نکنه نکات خوبی یاد گرفتم موفق باشید تا جلسه بعد
  • لوب

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @fateme-s-0 در لوب گفته است: @mehranmirzaei خب استاد این کالیکس که شما گفتید در حد کتاب و کنکور نیست و اینکه از لگنچه اومده من گفتم انشعابی از لگنچه اگه تو تست مثلا گفت اشعاب کمی از لگنچه در تشکیل هر لوب کلیه نقش دارند درسته یا غلطه ؟ اخه الان توجه میکنم به همه لپ ها هم متصل هست و اینکه اندازه این کالیکس هم توی هر لوب متفاوته چ جالب!! فکک نمیکنم هیمچین چیزی بدن(چونکه مطلب کتاب کامل نیست ) ولی اگر دادن در نظر بگیرین
  • سیاهرگ‌و سرخرگ

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @fateme-s-0 در سیاهرگ‌و سرخرگ گفته است: سلام استاد توی شکل کتاب سیاهرگ‌خروجی از کلیه رو ۳ اشعاب به وجود اوردن ولی ایا سرخرگ ورودی هم ۳ انشعاب هست؟اخه تو کتاب واضح نکشیده @mehranmirzaei سلام این شکل ناقصه در عمل 4 تا شاخه از سرخرگ کلیوی خارج میشه (که هرکدوم اسم خودشو داره ) بعدش این شاخه ها دوباره شاخه شاخه میشن تا سرخرگ های بین لوبی و بعد سرخرگ های قوسی و شعاعی و بین لوبولی و در درآخر هم سرخرگ آوران رو بسازن