سلام
یکی از گزینه های تست گفته : در لوله هنله به تدریج در بخش پایین رو غلظت ادرار زیاد میشود
و این گزینه رو صحیح گرفته
وداخل متن کتاب میگه آنچه که به لگنچه میریزد ادرار است (یعنی قبل از اینکه وارد لگنچه شه ادرار تلقی نمیشه)
من حس میکنم تست با کتاب مغایرت داره ، چون هنوز به لگنچه وارد نشده ولی کلمه ی ادار رو به کار برده براش و به نظرم باید گزینه غلط میشد ، برداشتم درسته!؟
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با سامانه دفعی پلاناریا مشخص کنید.
13-بیشتر نیترژن را از سطح بدن دفع مکیند.
14-فقط یک منفذ دفعی در سطح بدن وجود دارد.
15-هرلوله جمع کننده ،با یک یاخته شعله ای در ارتباط است.
16-مژک های هریاخته شعله ای ،درون کانال پروتونفریدی قرار دارند.
@تجربیا
با ذکر دلیل گناهان خود را تا حد امکان پاک کنید .😂😎
17-در فرایند تخلیه ادرار قطعاً بلافاصله پیش از شل شدن بنداره خارجی میزراه ،عبور ادرار از پروستات رخ میدهد.
18-هرماده زائد نیتروژن دار تولید شده در بدن انسان که در ایجاد بیماری نقرس نقش دارد قطعاً محلول در آب میباشد.
19-هرماده زائد نیتروژن دار تولید شده در بدن انسان که در عضلات تولید میشود قطعاً حاصل مصرف کراتین فسفات است.
20-در صورت افزایش هورمون رنین در خون انسان ،تغییر در ساختار نوعی پروتئین خوناب منجر به تولید آلدوسترون در غده فوق کلیه میشود.
@تجربیا
عدم ذکر دلیل = کوتاهی عمر 😂😂😎
پوریا مهدی زاده
پوریا مهدی زاده
۴ روز پیش
باسلام خدمت آقای موقاری عزیز
بنده پوریا مهدی زاده هستم از شهرستان خرم آباد پایه دهم
یه عرضی داشتم خدمتتون با این کتاب 1399-1400 که نصفش هم از فصل گوارش و هم از فصل قلب حذف شده باید چی کنیم در صورتی که آزمون هایی مثل گاج و قلمچی و.... از این قسمت ها سوال میارن یعنی طبق کتاب 1396-1397 لطفاً یه راه حل پیشنهاد کنید
دست بوس شما مهدی زاده
9-با کاهش میزان PH خوناب ،یاخته های ریزپرزدار گردیزه امکان ندارد میزان بازجذب یونهای هیدروژن توسط ناقل های پروتئینی ویژه خود را تغییر دهند.
10-وجه اشتراک هریک از یاخته های بنداره خارجی و داخلی میزراه یک مرد بالغ ،در آن است که حاوی چندین نسخه از دگره های مربوط به صفات وابسته به X هستند.
11-تجزیه مولکول هایی در بدن منجر به تولید آمونیاک میشوند ،که امکان ندارد ،در اثر فعالیت آنزیم های گوارشی موجود در معده ،تولید شوند.
12-تجزیه مولکول هایی در بدن منجر به تولید اوریک اسید میشوند، قطعا در ساختار خود قند آلی 5 کربنه دارند.
@تجربیا
با ذکر دلیل به آرامش ابدی برسید 😎💣
سلام اقای معلم mehranmirzaei
اولا معذرت می خوام سوالم طبق بودجه بندی نیست ولی خیلی ذهنم رو مشغول کرده اگه جواب بدین خیلی خیلی ممنون می شم
اونم از فصل دو درباره ی اسفنکتر ها هست
ما توی متن کتاب می بینیم در بخش ماهیچه ای بنداره ی خارجی مخرج رو هم آورده. پس یعنی اون هم به شکل حلقوی طولی سازمان یافته؟
چون متن می گه بنداره ها همشون حلقوی اند.
اون محتویات بافت پیوندی سست و شبکه عصبی و ... رو اسفنکتر ها دارن؟
یعنی خلاصه کنم ایا اسفنکتر ها هم به شکل دیگر بخش هادر لایه ی ماهیچه ای سازمان یافته اند
و اینکه آیا می شه گفت اسفنکتر ها فقط ماهیچه هستند
و در لایه ی ماهیچه ای فقط قرار گرفته اند و به شکل حلقوی طولی سازمان نیافته اند یعنی فقط حلقوی اند و اون محتویات رو ندارن؟
و در ضمن متن یه جوری می گه انگار فقط ماهیچه های صاف به شکل حلقوی طولی سازمان یافته اند و مخطط ها اینطور نیستن و در صورتی که اقای موقاری می گن مخطط ها همین طور.
خیلی خیلی ممنون می شم کامل بخونین و کامل جواب بدین.
تو انجمن هم پرسیدم این سوال ذهن خیلی ها رو مشغول کرده بود.
mehranmirzaei
درستی یا نادرستی هریک را مشخص کنید.
1-در ساختار هر لپ کلیه،علاوه بر یک هرم و بخش متناظر با آن ،دو نیمه از ستون های کلیه قابل مشاهده هستند.
2-اجزای ناف کلیه از بالا به پایین به ترتیب رگی با خون تیره-رگی با قطر کمتر از رگی با خون تیره -میزنای است.
3-بازجذب و ترشح در مجاری جمع کننده ادرار گردیزه ها نیز انجام میشود.
4-هورمون آلدوسترون همانند هورمون ضدادراری برخلاف هورمون پاراتیروئیدی میزان بازجذب مواد را تغییر میدهند.
@تجربیا
ذکر علت =پشتیبانی از دعای خیر میرزایی🤲😎
5-میزاره با انقباض ماهیچه صاف خود تحت تاثیر اعصاب خودمختار حرکات کرمی شکل خود را آغاز میکند.
6-ترشح هورمونی از بخش عصبی غده هیپوفیز ،میتواند باعث کاهش فشار اسمزی خون شود.
7-در مجاورت بخش صعودی لوله هنله سرخرگ وجود دارد که جهت خون در آن به سمت پایین است.
8-نسبت طول میزنای راست به چپ همانند نسبت طول بزرگ سیاهرگ زبرین به زیرین است.
@تجربیا
ذکر دلیل = راهیابی به دارالسلام 😎
قائدتا طبق متن کتاب ( در بخش مرکزی تعدادی ساختار هرمی شکل دیده می شود که هرمهای کلیه نام دارد قاعده هرم ها به سمت بخش قشری و راس آنها به سمت لگنچه است حرم و ناحیه قشری مربوط به آن را یک لپ کلیه می نامند)هر لپکلیه هر هرم و ناحیه قشری مربوط به اونه
اصلا اسمی از لگنچه نیاورده ولی تویه شکل یه قسمت کم از انشعابات لگنچه رو جز لپ کلیه گرفته تکلیف چیه؟؟؟؟1611856183454166037437.jpg
mehranmirzaei
-
قائدتا طبق متن کتاب ( در بخش مرکزی تعدادی ساختار هرمی شکل دیده می شود که هرمهای کلیه نام دارد قاعده هرم ها به سمت بخش قشری و راس آنها به سمت لگنچه است حرم و ناحیه قشری مربوط به آن را یک لپ کلیه می نامند)هر لپکلیه هر هرم و ناحیه قشری مربوط به اونه
اصلا اسمی از لگنچه نیاورده ولی تویه شکل یه قسمت کم از انشعابات لگنچه رو جز لپ کلیه گرفته تکلیف چیه؟؟؟؟
mehranmirzaei -
Fateme S 0 در لوب گفته است:
اصلا اسمی از لگنچه نیاورده ولی تویه شکل یه قسمت کم از انشعابات لگنچه رو جز لپ کلیه گرفته تکلیف چیه؟؟؟؟
mehranmirzaeiسلام
بله در حقیقت نباید تو شکل اینجوری میشکشید که یک ایراد وارده بر کتابه ولی ممکنه از این غلطش سوال بده (بعیده البته )ولی حواست باشه اون بخشی که تو شکل کشیده اصلا لگنچه نیست
بهش میگن کالیکس مینور که چنتا از این کالیکس های مینور ،کالیکس ماژور رو میسازن و اونا میریزن داخل لگنچهلگنچه اون فضا بزرگترس
-
mehranmirzaei
خب استاد این کالیکس که شما گفتید در حد کتاب و کنکور نیست و اینکه از لگنچه اومده من گفتم انشعابی از لگنچه
اگه تو تست مثلا گفت اشعاب کمی از لگنچه در تشکیل هر لوب کلیه نقش دارند درسته یا غلطه ؟
اخه الان توجه میکنم به همه لپ ها هم متصل هست و اینکه اندازه این کالیکس هم توی هر لوب متفاوته چ جالب!! -
Fateme S 0 در لوب گفته است:
mehranmirzaei
خب استاد این کالیکس که شما گفتید در حد کتاب و کنکور نیست و اینکه از لگنچه اومده من گفتم انشعابی از لگنچه
اگه تو تست مثلا گفت اشعاب کمی از لگنچه در تشکیل هر لوب کلیه نقش دارند درسته یا غلطه ؟
اخه الان توجه میکنم به همه لپ ها هم متصل هست و اینکه اندازه این کالیکس هم توی هر لوب متفاوته چ جالب!!فکک نمیکنم هیمچین چیزی بدن(چونکه مطلب کتاب کامل نیست )
ولی اگر دادن در نظر بگیرین