Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • غدد معده

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    773 بازدیدها
    L
    @josey خب کاملا از رنگش مشخصه
  • زیست دهم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    هدی هاشمیانه
    @هدی-هاشمیان در زیست دهم گفته است: @josey و اینکه قلمچی گفته که شکل 13 پرز هست خب درست داره میگه ولی یاخته ی عصبی را اگه بخوایم برگردیم به حرف لایه های دیواره لوله گوارش خب! می گفتیم که لایه ی زیر مخاط دارای شبکه عصبی هست و تو این شکلم خب زیر مخاط زیر مخاط هست و در این صورت اگه بخوایم در نظر بگیریم خب درسته میگم بازم سوالتو باز تر کن واضح تر بپرس بفهمم الان چیرو میخوای بدونی بذار یجور دیگه بهت بگم که پرز از مخاط تشکیل شده و درستم داره میگه و اینکه درونش منظور همون زیر مخاط که پایین مخاط قرار داره یاخته ی عصبی درونش وجود داره به دلیلی که برات گفتم ولی از نظر تشکیل شدن درسته پرز از مخاط تشکلی شده تا اونجایی که ما هم میدونیم اینه که فقط گفته از مخاط تشکیل شده به نظرم تو داری این نکته ها را بهم ربط میدی در حالی که درست نیست ولی بازم ببین بچه ها چی میگن
  • دهم / فصل 4 / موقعیت دریچه قلب

حل شده
    5
    3
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    هدی هاشمیانه
    @سجاد-ذوالفقاری خواهش میکنم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • زیست

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    Kalin NejatiK
    @ali-omid-0 اول کتاب درسی به صورت روزنامه‌وار و بعدش هم کتاب درسی خیلی دقیق، بعد اون درسنامه مخصوصاً جاهایی که حس می‌کنین متن کتاب گنگه براتون، دوباره کتاب درسی و تست زیاد (بررسی همه گزینه‌ها و نکته‌نویسی). زیستو هر روز تو برنامه داشته باشین و هر بار قبل تست زدن متن کتاب و نکاتی که نوشتینو مرور کنین...
  • زیست دهم آقای موقاری

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    0yasin.sh00
    @mlika-hoveida 1592493448061-دستگاه-تنفس-فصل-دهم.pdf
  • گوارش در روده باریک

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    0yasin.sh00
    @هدی-هاشمیان خواهش میکنم
  • سوال زیست

31
    1 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    550 بازدیدها
    هدی هاشمیانه
    @yasin-sheibak بله متشکرم
  • دهم/فصل4/لایه های قلب

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    اهوراا
    @narjes-javdan سپاس
  • گروه خونی Rh

حل شده
    17
    2
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    501 بازدیدها
    M
    @m-sina سلام ببینید مثلا فاصله قرار گرفتن این ژن تا سانترومر یک سانتی متر هست و فاصله این ژن تا اون سر کروموزوم حساب کن ۴ سانتی متر هست.. خب پس فاصله این ژن تا سانترومر کمتر از فاصله ش تا سر کروموزوم هست
  • جزوه زیست یازدهم آقای موقاری

48
    1 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Tahmineh BahadoranT
    https://forum.alaatv.com/topic/16902/مجموعه-جزوات-یازدهم-صفر-تاصد-uu/6
  • ماهیچه میان بند / فصل 4 دهم

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    723 بازدیدها
    اهوراا
    @marzieh-abouei اها ممنون :blossom:
  • ساختار استخوان

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    951 بازدیدها
    _Biliifti__
    @kit-cat خواهش میکنم🌱
  • نای

حل شده
    21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    529 بازدیدها
    Sara_RS
    @حامد-صباحی اهاا 😁 سلامت باشین🌸
  • جهش 🙂

حل شده
    27
    1 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    523 بازدیدها
    L
    @atena-abolhasani خواهش 🌸🌹🌸
  • سوال زیست یازدهم

تجربیها زیست یازدهم زیست شناسی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    523 بازدیدها
    mohamad rəzaM
    @رسول-موسی-زاده در سوال زیست یازدهم گفته است: @mohamad-rəza سلام رفیق دمت گرم ❤ دقیق همین سوال تو پیش نوبت بود امروزم برا نوبت اومد😅 فقط اضاف کرده بود ک چطور کار میکن ولی خب همون اسم نوشتم براش😂🚶 عه حتمن متن کتاب رو خوب نخوندی دانه هاش رو میریزه رو انگل
  • صحیح یا غلط

حل شده
    16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    Hamid.sH
    @sara_r اگه میگفت هر رنایی در باکتری و هسته ی قارچ اون موقع سخن شما درست بود چون رنای پیک تو هسته قارچ فقط توسط یه نوع RNA پلی مراز اون هم RNA پلی مراز ۲ دو ساخته میشوداما نباید جمله ی زیر هم تو تست میگفت چون دوباره اشتباه میشد یعنی اگه میگفت همه ی رناها توسط یه نوع RNA پلی مراز ساخته میشن این جمله غلط بود
  • یاد گیری مغز ماهی به روش فیل :))

9
    1
    22 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    اهوراا
    رفقا این خلاقیت کار ایشون ---> @mohamad-rəza بوده
  • سوال دوم زیست یازدهم

تجربیا بچههایتجربی کنکوری ۱۴۰۱ زیست شناسی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    mohamad rəzaM
    @رسول-موسی-زاده در سوال دوم زیست یازدهم گفته است: @mohamad-rəza مرسی برا اولی منم شک دارم توش ATPهس فک کنم ممنون از رهنمایتت ❤❤ اره بعد نوشتن نگاه کردم همون atp هست در حقیقت کلسیم میاد و نوعی از رشته پروتیینی که دور اکتین هست و از چسبیدن میوزین به اکتین میکنه کنار میزنه و از انقباضات قبل روی سر میوزین adp هست و مولکول تمایل پیدا میکنه به چسبیدن تا اینجا میشه گفت بدون دخالت انرژی زیستی بوده اما به قول کتاب برای حرکت پارو مانند که کنده بشه میوزین و جلوتر بچسبه این انرژی زیستی هست که اینکارو میکنه
  • سوالای زیستی دهمی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    سوران عبدلیس
    @donyam برای سئوال دومت یعنی اولین جایی که پروتئین گوارش پیدا میکنه معده هست و توسط پپسینوژن و پپسین است