Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • بینی

حل شده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    Sara_RS
    @nazanin-mirzai اها ممنونم 🌸
  • 🟩رشته ها

حل شده
    11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @yegane-dehqan خواهش میکنم💙
  • سوال از همانند سازی یوکاریوت ها و پروکاریوت ها

حل شده
    13
    1
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    398 بازدیدها
    I
    @sara-haghighatrad خواهش میکنم🌹
  • پیر چشمی

حل شده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    Hhh HhH
    @sara-haghighatrad خواهش میکنم:folded_hands_light_skin_tone:
  • 🟧استخوان

حل شده
    3
    1
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @shahrbanoo-anbari اهاااا از این دیدگاه نگاه نکرده بودم😅👌 برعکس یه انسانِ بالغ👌👍
  • نوروگلیا

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    Sahar AnbariS
    @matin-mousavi-1 💙💙
  • دستگاه ایمنی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @matin-mousavi-1 آها خیلی ممنون🌸
  • تغییر طول اکتین در سارکومر

4
    2
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    heydar taherinejadH
    سلام خواهش میکنمم🌷
  • ماهیچه

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @maryam-nateqi طبیعتا باید درست بگیره آخه تارچه هم توی تار هستش و از این زاویه توسط غشا احاطه شده حالا درستض خودش غشا نداره ولی مجموعا توسط غشا احاطه شدن. مقدوره برات کلا تستشو بفرستی؟
  • پریکارد (پیراشامه)

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    HeliH
    @ginfovid-tv خواهش میکنم
  • بخش خودمختار و گوارش🔎🔎

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    SachliS
    @زهرا-پروایی-پور به روی ماهت😁🍭 عیبی نداره کم کم یاد میگیری برای همه همینجوره👀😂 تایپک چیزایی که آلا دوست داره ارو بخون و با لینک هایی که تو پست بعدی گذاشته کمابیش با کار با آلا آشنا میشی🌹
  • ویلکینز و فرانکلین

24
    1
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sara cherryS
    @m-sina منم تازه اومدم این تاپیک ولی نتیجشو نفهمیدم اخرش چیشد ؟‌چطوری از این تصویر فهمیدن دی ان ای بیشتر از یک رشته داره ؟ اصلا کلا این سیاه سفید ها هرکدوم شون چیه تو تصویر دقیقا
  • مشیمیه

حل نشده
    5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    Sara_RS
    @matin-mousavi-1 بله درسته اما توی متن رو نگاه کنید نوشته در جسم مژگانی ، عنبیه ، مشیمیه ماهیچه صاف یافت میشود🤔 یعنی منظورش همون ماهیچه ی عنبیه و مژگانیه؟ یا برای اون تیکه مشمیمیه که عنبیه و مژگانی نیست هم ماهیچه قائل شده؟
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    18 بازدیدها
  • سوال ساده

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    danesh doostD
    سری کروموزومی چیست؟ تعداد کروموزوم ها در یک مجموعه کروموزوم؟ یا دیپلوئید ،هاپلوئید،تریپلوئید و...؟ @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
  • چرایی دنا

زیست دوازدهم زیست کنکور
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    SachliS
    @saudade-19 در چرایی دنا گفته است: @sara-cherry تو زیست شناسی مگه قراره هر چیزی کاربرد و فایده ای داشته باشه؟ الان مثلا کاربرد آپاندیس چیه؟کاربرد دندان عقل؟ و کلی اندام زائد دیگه که فایده ندارن هیچ ضررم دارن به وقتش :/ سلام😁 توی خلقت هیچ چیزی بی فایده نیست تاکید میکنم هیچ چیزی اولا اینکه آپاندیس اندامی لنفی😁 دوما اگه کاربرد دقیقش پیدا نشده مشکل از اینه که اونقدر پیشرفت نکردیم هنوز که علم دونستن علت هرچیزیو داشته باشیم نشانه از عیب خلقت و بی فایده بودن چیزی نداره🍭 پس اگه کاربرد چیزیو بشر نتونسته کشف کنه دلیل بر این نمیشه که بی فایده است😉
  • قلب

حل نشده
    246
    1
    2 رای ها
    246 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    سالار باقریس
    @roghayeh-eftekhari سلام خیر
  • گیرنده مکانیکی

حل نشده
    8
    1
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    Sara_RS
    @sarvin-piri و توی جزوم گیرنده مکانیکی مربوط به ارتعاش با بقیه جدا کردم [image: 1638018042023-screenshot_.jpg]
  • بنداره "ابتدای" مری؟🤔

حل شده
    26
    4 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    زهرا پروایی پورز
    @f-seif-0 نقش دست در حرکته و گاهیی و به ندرت در انعکاس شرکت میکنه ! اما ابتدای مری اغلب)تقریبا همیشه و به ز ۲ ۳ تا استثناع( در بلع نقش داره بلع هم که یک انعکاسه پس حرکتش غیر ارادی هست
  • شبکه عصبی روده ای!

حل شده
    33
    2 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    z GheibiZ
    @anzw-18 سلام بهش میگیم روده ای اما از حلق تا انتها لوله گوارش وجود داره