Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تست یازدهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    Q
    سلام ببخشید تست یازدهم توسط چ دبیری هست ؟ و کی تو سایت گذاشته میشه؟
  • زیست

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    S Hoda TS
    @dorna-2812 ای خدا خیرت بده ... !
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • جزوه موقاری دهم

منتقل شده
    36
    2 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    م
    @Dr-Omid-Ishala خیلییی متشکرممم
  • زیست یازهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    M
    سخت شامه(خارجی ترین لایه):پیوندی متراکم نرم شامه وعنکبوتیه:پیوندی سست
  • کلنی

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    M
    خواهش میکنم:slightly_smiling_face:
  • جلال موقاری

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    414 بازدیدها
    ahmadimohamd1380A
    سلام خدمت همه آلایی ها لطفا میشه راهنمایی کنید چطور به آقای موقاری پی ام بدم واقعا لازم دارم
  • منظورش؟؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    A
    سلام.خسته نباشید دوستان آلایی.. منظور از جمله های زیر چه چیزهایی هستن؟توی کتاب دکترآرامفر بود تستش.. 1-سلول های تشکیل دهنده سطحی ترین لایه پوست ریشه::: 2-و سلول های تشکیل دهنده ی عمیق ترین بخش ریشه گندم::: 3-سول های عامل اصلی ایجاد فشار ریشه ای::: سوال سومی میشه دایره محیطیه..فک کنم ولی اولی و دومی رو شک دارم ..
  • فیلم های آموزشی یازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    Dr.Omid IshalaD
    10 مهر
  • جزوه فصل 3 فصل اخر دوم دبیرستان

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    H
    @Elimoon خیلی ممنون :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
  • آقای موقاری کجااااایییی ؟؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    mohammadJPM
    آقای موقاری کجایی ، دقیقا کجایی ؟؟ آزمون ها کم کم دارن شروع می شن :loudly_crying_face: به لطف آقای جلال موقاری تو تغییر رشته ، زیست رو چند بگیرم خوووبه ؟ 18.5 گرفتم :grinning_face_with_smiling_eyes: آقای موقاری دمت گرررررم:clap: :facepunch:
  • همه جواب بدید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    M
    اگه اینطوری پیش بری شاید یه مبحث رو خوب بفهمی ولی وقتی ک مثلن ده تا فصل خوندی از فصل اول یادت چیزی نمی مونه . زیست مرور و تست زیاد میخواد . موفق باشی
  • زیست بچه های نظام قدیم

منتقل شده زیستنظامقدیم
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    664 بازدیدها
    MahbubeM
    @محرم حتما متوجه میشین. اول ازهمه خوندن کتاب بعدم یه درسنامه روان بعدم فقط تست...حتما موفق میشین
  • لطفا به دااااااد ما برسیییییییییید

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    1
    با سلام لطفا زودتر فیلم های زیست دوازدهم آقای موقااااااری رو بذارید ..... فقط آقای موقاری رو میخوایم
  • اقای موقاری دبیر زحمت کش زیست

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    1
    سلام خسته نباشید آقای موقاری فوق العاده تدریس کردن سال دهم رو لطفا یازدهم و دوازدهم رو هم ایشون تدریس کنن..... مدرس زیاده ولی طوری که بچه ها با آقای موقاری ارتباط برقرار کردن کمتر استاد چنین هنری داره تو رو خدا ما منطقه محروم هستیم و دبیرای خوبی نداریم زودتر سال دوازدهم رو بذارید برامون .... دیر میشه
  • سوال زیست یازدهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    D
    سلام در انعکاس دست سلول های عصبی حسی و حرکتی بدون سلول رابط در ارتباطند یا نه؟؟
  • کروموزوم

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    Heroes_HunterH
    اگه جایی رو متوجه نشدید بفرمایید
  • زیست نظام قدیم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    A
    @محرم دکتر پازوکی
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • زیست اقای موقاری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    S
    سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه یه تشکر ویژه دارم از آلا که انقدر خوبه لطفا لطفا اقای موقاری زیست یازدهم رو تدریس کنن تدریسشون بی نظیره واقعا خیلی منتظر تدریس ایشون هستم خیلی ممنون