Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • نوترکیبی؟! چی هست اصلا!

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    784 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @ahp سلام . این مبحث تو فصل 5 پیش اومده، چیستیش که اینه : توی نسل بعد حاصل از آمیزش ترکیب اللی ای ببینی که قبلا تو جمعیت سابقه وجود نداشته، حالا میتونه حاصل از قرار گیری عادی الل ها کنار هم باشه یا حاصل از کراسینگ اور راجع به علت اتفاقش برمیگرده به احتمالات،احتمال بوجود اومدنش هست پس اتفاق میفته! حالا چه ربطی به تتراد های استوا داره ؟ بسته به آرایش تترادیه که چه الل هایی از پدر یا مادر به ارث میرسن خب،همچنین موقعی که تتراد تشکیل میشه احتمال کراسینگ اور وجود داره سوالاشم همه انواعی که گفتی هست، شکلی خیلی کمتر سوالی بود بگو
  • ایمنی در مقابل آنفولانزا

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    595 بازدیدها
    AmirbernosiA
    خواهش میکنم
  • زیست یا ادبیات! (بررسی طنزماتیک کتابهای یازدهم)

16
    5 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    س
    @AHP اینو فک کنم دو سال قبل دیدم
  • گپ خونه زیست

263
    8 رای ها
    263 دیدگاه‌ها
    26k بازدیدها
    m.ϻM
    @alisoltany در گپ خونه زیست گفته است: اجتماع ب این معنا نیستکه مثلا دوتا دوتا کنارهم وایسن و ی توده تشکیل بدن ک..شرط قبلش تشکیل رشتس،اتصال تعداد زیادیه،دوتا ک رشته نیست فهمیدم
  • سوال

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درمورد سوال اول بله تولید میشه درمورد سوال دوم کتاب مبهمه! ولی خودم خیلی وقت گذاشتم روش! فک کنم درست باشه
  • مشکل با پروتیین سازی زیست پیش

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    س
    @dr-bernosi در مشکل با پروتیین سازی زیست پیش گفته است: اگه خیلی تصور سخته براتون، میتونین تو چلسه پاکن کنتونو شبیه ریبوزوم درست کنین! همه ی تستا رو اینطوری راحت میزدم تصورش راست بگم نه سخت نیس ،ولی اینکه از رو تصور بفهمم چه نوکلوتيدي فلان جائه کمی سخته خخخخخ
  • یه عالمه سوال درمورد گوارش فصل چهار، زیست یک

حل نشده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    563 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @alisoltany در یه عالمه سوال درمورد گوارش فصل چهار، زیست یک گفته است: مرسی از دکتر....فقط چند نکته ک تکمیل شه: 1)هضم و گوارش؛ گوارش،ب معنی ساده یعنی شکستن و تجزیه غذا،اما لزوما نه ب مولکول های قابل جذب،چنانکه ما گوارش مکانیکی داریم ک ممکنه در بعضی کاملا مجزا و با فاصله از شیمایی باشه،اگ شکستن در سطح مولکولی باشع گوارش شیمیاییه،همونطور که در ص4 میگه،سلولز« بدون گوارش»دفع میشه. و لزوما گوارش نه ب معنای شکستن در سطح مونومر،چنانکه گوارش برون سلولی داریم...هضم رو فقط کتابهای تست بزرگ کردن وگرنه میشه تقریبا معادل گوارش در نظر گرفت.... 2)چینه دان و گوارش شیمیای اگرچه چینه دان اندام ماهیچه ایه و طبق کتاب انزیمی از خودش برای گوارش شیمیای نداره،اما نمیشه گفت حتما دراون گوارش شیمایی رخ نمیده،چونکه فرضا در.گنجشک ک اسم بردید چون یک جانور خشکزیه پس غدد بزاقی داره و ازطرفی چون جویدن ندارن پس تاثیر غدد بزاقی در اولین محل ذخیره یعنی چینه دانه،،،،اگ قید «حتما»رو اوردن بزنید غلط ولی در حالت کلی بگید گوارش شیمای رخ نمیدهد. 3)صفاق به زبان ساده و در سطح کتاب ؛به شکل 57 نگاه کنید قسمت ب،اون آخرین لایه روده رو از حالت دایره ای به ی سطح بسط بدید ک اندام های حفره شکمی رو از بیرون بهم وصل کنه،میشه صفاق،(ما چندتا حفره داریم،مثل حفره سینه ای،شکمی،لگنی،در سطح کتاب فقط بدونید ک زیردیافراگم حفره شکمی و بالاش سینه ای،حالا اندام های حفره شکمی ک زیر دیافراگمن،مثل معده و روده و.....بهم وصلن توسط ی پرده نازک به اسم صفاق،البته در سطح کنکور قستمی از مری هم هست ک از دیافراگم رد شده،اینکه میگن عفونت اندام های حفره ی شکمی خطرناکه چون بهم وصلن بسرعت بقیه هم میگیره)البته کتاب اینجا ی اشتباه کرده ک اهمیت نداره زیاد 4)روده کور. در غیرنشخوار کننده ها ک روده کور مهمترینه تقریبا،از اونجاکتاب گفته در روده کور«جذب»صورت میگیره،وازطرفی میبینم ک «ته بسته»است ،درنتیجه حرف شما درسته،غذا وارد و خارج میشه. انگشتام خسته شدن بقیش واس بعد.خخخ طبق شکلی چونورا گوارش شیمایی توی هیچ کدوم از چینه دانا رخ نمیده! تو گنچشک گوارش شیمایی از معده شروع میشه ! تو ملخ هم تو معدس! توی کرم خاکی هم روده
  • سوال

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    563 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود! فک نکنم این مقایسه درست باشه! ولی خب چیزی که با چشم دیده میشه درسته! درمورد غلاف میلین هم چیزی تو شکل نشون داده نشده و نمیتونیم درموردش بحث کنیم! ولی میتونیم بگیم چون کار این نورونا انتقال پیام حسی هس که خیلی مهمه، میتونن داشته باشن!
  • سوال در مورد کلسترول

حل شده
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    س
    ممکنه هم یه سلولی دارای غشای جانوری (کلسترول ) باشه ولی اصلا اندامکی نداشته باشه (حالا نمیدونم کدوم سلول ) چطور؟ خب کلسترول از روده جذب میشه و به صورت نمیدونم چی خخخخخ میره توی غشای سلول ها . پس اینو هم بهش دقت کنین.
  • امیدوارم مفید باشم :)

33
    13 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    parastouP
    عالیه افرین دکتر
  • سوال از گوارش بخش چهارم زیست یک

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    S
    @dr-bernosi ممنون:raised_hand:
  • تغییرات زیست کنکور 97 نسبت به کنکور 96

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Z
    فکر نکنم ...واسه فهمیدنش شاید باید تا چاپش صبر کنیم.. بعد من کتاب تستام برا سال 93 هست اخه دیدم اصل مطلب تغییری نکرده تو سوم اشکال تغییر کردن..بنظرتون زیست تصویری جدید بگیرم؟
  • سوال در مورد سیتوپلاسم و ...

حل شده سیتوپلاسم پلاسمودسم
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    707 بازدیدها
    بهارهب
    @sfakhar در سوال در مورد سیتوپلاسم و ... گفته است: @بهاره خیلیییی ممنون. خواهش میکنم :smile:
  • ساختار پر مانند مولکول RNA در Transcription "رونویسی"

حل شده
    39
    0 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    AHPA
    @javad-mahdizadeh در ساختار پر مانند مولکول RNA در Transcription "رونویسی" گفته است: @parastu23 در ساختار پر مانند مولکول RNA در Transcription "رونویسی" گفته است: @ahp در ساختار پر مانند مولکول RNA در Transcription "رونویسی" گفته است: @javad-mahdizadeh در ساختار پر مانند مولکول RNA در Transcription "رونویسی" گفته است: @donya-bivafa در ساختار پر مانند مولکول RNA در Transcription "رونویسی" گفته است: @Yasin-Sadeghi اینا حل شدن دییگه!!!چرا باسین رو تگ کردی !! نمیدونم چه وضعیتیه ... ایشون تو تک تک تاپیکها یاسین بدبخت رو تگ کرده!! ahpراس میگه چرا تگ میکنی؟؟مشکل داری؟ ادم میگه تتاحالا تراز بالا ندیدی!! اون رو که منگفتم چرا تگ میکنی ahp فقط نقل قول کرد !!! :expressionless: نه منظور پرستو خانم @donya-bivafa ایشون بودن ...
  • سوال زیست دارم

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    بهارهب
    @rozaa در سوال زیست دارم گفته است: @paripari در سوال زیست دارم گفته است: dnaباکتری چسبیده به غشا هست عزیزم دستت درد نکنه اینم جواب میدی؟ آیا dnA در میتوکندری و کلروپلاست هم چسبیده به غشا است؟ بله dna میتوکندری و کلروپلاست هم به داخلی ترین غشای هرکدوم چسبیده البته درمورد میتوکندری بعضی وقتا dna به غشا متصل نیست.
  • "پیش سازهای" mRNA؟!

حل شده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    donya bivafaD
    @Yasin-Sadeghi
  • سوال درباره هم انتقالی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    donya bivafaD
    @Yasin-Sadeghi
  • ۱۰+۱ تست ژنتیک با ایده نو

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    481 بازدیدها
    Y
    مرسی لطف دارین!
  • زیست جانوری(PDF)

زیست جانوری آلاء
    9
    4 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AmirbernosiA
    %(#ff0077)[تست شماره 8]:point_down: http://s8.picofile.com/file/8299713850/Test8_Janevari.pdf.html %(#00ffae)[بحث درمورد سوال در]=> http://forum.alaatv.com/topic/3895/زیست-جانوری-بحث
  • بهترین آرزوها به سبک #بیولوژی#

2
    4 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    AmirbernosiA
    لایک داری داداش :) دمت گرم