Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست دهم

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    19 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    [image: 1645860008018-_.jpg] سلام دوستان از بین موارد کدوم ها بافت ماهیچه ای دارند؟
  • ساختار پروتین

حل شده
    70
    3 رای ها
    70 دیدگاه‌ها
    418 بازدیدها
    S
    @Mahan-Xodayi-2 در ساختار پروتین گفته است: @sarvin-Piri خیلی ممنون🌹 خواهش میکنم موفق باشین 😊
  • بیگانه خوار در نایژک!

149
    1 رای ها
    149 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    S
    @Mahan-Xodayi-2 در بیگانه خوار در نایژک! گفته است: @sarvin-Piri نه فک کنم تو کتابم گفته بینی اینا رو که خب بینی هم جزو خب کدوم فصل گفته و کدوم صفحه گفته بقیه بیگانه خوارا هم هستن .من واقعا دیگه خسته شدم از این بحث لطفا برین از استادتون سوال بپرسین .با فک میکنم و شاید و اینطور حرفا به جایی نمیرسیم .معلوم نیس بحث سر چیه سر بینیه یا جبابکه یا اینکه ماکروفاژ ها کجان .واقعا دیگه این بحث و سوالای این بحث با برخورد هایی که دیدم از بعضی ها با عرض پوزش مهم نیس برام . هر کی سوال داشت لطفا بره همون تاپیک رو مطالعه کنه که قبلا تو چتا فرستادن یا از استادش بپرسه .اگه سوال در این مورد دارین دوست عزیزم لطفا یه تاپیک جدید بزنین و سوالتون رو واضح بپرسین ازهرکس که فک میکنین سوادش بالاست و سوالتون رو میتونه جواب بده و قانعتون کنه من بلد نیستم قانعتون کنم .شبتون بخیر .
  • رونویسی یوکاریوتی

حل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    S
    @آرمان-محمودی در رونویسی یوکاریوتی گفته است: سلام با اینکه گزینه سه درسته ولی دلیل رد گزینه ۲ رو نمی دونم کسی می تونه دلیل رد این گزینه رو توضیح بده؟! (jpg.۲۰۲۲۰۱۲۶_۱۲۰۱۴۸) سلام لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
  • زیست دهم فصل۲

حل شده
    5
    1
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    S
    @mlika-hoveida در زیست دهم فصل۲ گفته است: سلام دوستان وقتتون بخیر میشه جواب این سوالو بگید [image: 1644001348623-_-resized.jpg] @تجربیا سلام لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
  • فصل ۷ گفتار۲

حل شده
    24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    534 بازدیدها
    S
    @Mehrsa-14 در فصل ۷ گفتار۲ گفته است: @sarvin-Piri متشکرم خواهش میکنم .
  • میتوز

حل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    307 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @sarvin-Piri بله
  • فصل ۶ یازدهم

حل شده
    10
    1
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    S
    @Alzahra-Daftar در فصل ۶ یازدهم گفته است: @sarvin-Piri بله ممنون از پیگیری شما پس لطفا حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
  • زیست دهم

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    S
    @mlika-hoveida در زیست دهم گفته است: سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه راستش ی سوالی ذهنمو درگیر کرد اینکه ما میگیم بطن ها باهم و دهلیز ها با هم منقبض میشن و اینکه خون از طریق سیاهرگ ها اول میریزه به دهلیز راست بعد اینکه خب با این حساب پس چطوری با اینکه خون اول به دهلیز راست میریزه دهلیز ها با هم منقبض میشن اینم میدونم ک پیام انقباضشون باهمه ولی خب بازم تصورش واسم سختع🙃🤦‍♀️ و ی سوال دیگ اینکه پلاکت ها برای اینکه جلوی خونریزی رو بگیرن تشکیل لخته میدن این بد نیست؟ @تجربیا سلام جواب سوالتون رو گرفتین ؟
  • تست زیست

حل شده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    S
    @Sara-Shafiei در تست زیست گفته است: سلام دوستان میشه در تست ۱۰۴ جمله ج رو توضیح بدین [image: 1644415459263-img-20220209-wa0000.jpg] @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموز-کنکوری @همیار سلام جواب سوالتون رو گرفتین ؟
  • فصل ۶ دوازدهم

حل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    S
    @yeganeh-fallah در فصل ۶ دوازدهم گفته است: [image: 1645287674054-1645287652815-836528893-resized.jpg] میشه این دو تست رو برام توضیح بدید درک نمیکنم😑@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 سلام جواب سوالتون رو گرفتین ؟
  • کتاب تست

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Taha AnbariT
    @محدثه-شعبانی مرسی که کمکم کردی💙
  • جسم های قطبی

6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    H
    @Farhan-Honar اولین جسم قطبی !!! دومین جسم قطبی حاصل تقسیم چیه؟ بله میوز دو ، میوز دو در نتیجه برخورد اسپرم با اووسیت ثانویه تکمیل میشه و قبلش هم جدار لقاحی تشکیل شده که نمیزاره اسپرمای دیگه واردش بشن حالا تقسیم سیتوپلاسم به صورت نامساوی رخ میده و تخمک و همچنین دومین جسم قطبی تشکیل میشه که داخل لایه داخلی که الان جدار لقاحی هم داراست قرار میگیرنش پس از شر اسپرمای شرور حفظ میشه و تامام😉 اولین جسم قطبی هم با برخورد به یه اسپرم جدار لقاحی تشکیل میده عین اووسیت ثانویه...
  • زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    Azx AzxcA
    @helma-Mahdahi در اون جلسات فقط اون دو نمودار نیست که اون دو شکل کتاب هم بررسی کرده شما ببنید نکات لازم رو بردارید
  • چرخه یاخته ای (همانندسازی رونویسی ترجمه)

حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    Mr. WickM
    @telma بیا بزن😂 باشه ممنونم که راهنماییم کردین🌹
  • مواد قلیایی

حل شده
    101
    2 رای ها
    101 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Alireza VaramanzarA
    @F-Seif-0 نمیدونم گیج شدم 😶😕
  • مبحث کلیه

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    Alireza VaramanzarA
    @محدثه-شعبانی خداروشکر 😂
  • تناقض

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @سینا-0 ن چه شکی چون من اطلاع نداشتم خواستم دقیق بفهمم جریان چیه تشکر❤️🖤
  • یاخته های بینابینی

حل شده
    15
    1
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Marzieh-Abouei @خانوم-_دوست_داشتنی @سینا-0 تشکر از همگی🖤
  • فتونسنتز

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    SinaFS
    @Mohamad-Saleh-Hasanzadeh درود منظور از حداکثر جذب اینه که موج های با طول موج بیشتر از 700 نانومتر (مثل امواج فروسرخ و رادیویی) رو نمیتونه جذب کنه و اگر موجی قرار باشه جذب بشه ، حداکثر طول موجی که میتونه داشته باشه 700 نانومتره ، بیشتر از 700 باشه دیگه جذب نمیکنه .برای 680 هم همینطوره .