Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • نشاسته در کجا ذخیره میشه

حل شده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    S
    @Josey در نشاسته در کجا ذخیره میشه گفته است: @sarvin-Piri اها من فکر میکردم فقط سیب زمینی امیلوپلاست داره خیلی ممنون🥰 خیر همه گیاهان امیلو پلاست دارن نه فقط سیب زمینی خب نشاسته قند ذخیره ای تو همه گیاهانه .خواهش،میکنم 😊
  • نفوذپذیری به یون ها

حل نشده
    17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @mehranmirzaei سلام استاد میرزایی وقتتون بخیر🌸🌷 ببخشید مزاحم شدم. این سوال یه مدت بود موند. ممنون میشم اگه شما میدونین بگین. تستشو پیدا نکردم متاسفانه.
  • چرخه کالوین

حل شده
    14
    1
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    934 بازدیدها
    Alireza VaramanzarA
    @Alzahra-Daftar بله بله
  • چند تا سوال درمورد فصل یک دو زیست یازدهم

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    Faezeh SadatF
    @roghayeh-eftekhari ممنون🙏اون نکته منظورم اینه یاخته های عصبی که غلاف میلین ندارند پس گره رانویه هم ندارن دیگه
  • Rna حلقوی

منتقل شده حل نشده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    781 بازدیدها
    Alireza VaramanzarA
    @Kasra-F سلام دوست گرامی به جواب سوال خودت رسیدی؟
  • مقایسه گیاهان C4،C3و CAM

1
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    Alireza VaramanzarA
    [image: 1645026453603-_.jpg] سلام
  • رگ ها

47
    2 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    491 بازدیدها
    H
    @Gharibe-Gomnam ۵) تو همون سوال ۱ توضیح دادم
  • helppp

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    Farideh KhangahF
    @خانوم-_دوست_داشتنی خواهش میکنم عزیزم
  • منبع دوم زیست 2

حل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    514 بازدیدها
    حسین حسین پورح
    @علیرضا-تمدنی مرسی
  • چرخه کالوین

@زیست دوازدهم @سوال کنکوری @کنکوری۱۴۰۱ @تجربیا @تجربی
    1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    m h 2M
    این 4 تا فسفات کجا رفته؟[image: 1645016137282-screenshot_20220216_162433.jpg]
  • ناقل عصبی

حل نشده
    19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    402 بازدیدها
    S
    @Infinitie-A در ناقل عصبی گفته است: @sarvin-Piri سلام ناقل عصبی توی سلول پیش سیناپسی ساخته میشه ها! بله اشتباه تایپی بود با عرض معذرت درستش کردم.و توضیحات بعدی رو که بخونین کاملا معلومه که دارم در مورد سلول پیش سیناپسی صحبت میکنم .ولی صد در صد باید تصحیح میکردم ممنون یه یاداوری کردین .
  • جمع بندی و مرور اساسی

زیست 1
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    SachliS
    @محدثه-بیگلرخانی در جمع بندی و مرور اساسی گفته است: سلام زیست دهم چجوری تقسیم بندی میکنید واسه دوره کردن و خوندن؟ @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
  • نکات ترکیبی

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    Farideh KhangahF
    **نکات ترکیبی در مورد حشرات ** حشرات لوله مالپیگی دارند و گوارششان از نوع برون سلولی است حشرات **تنفس نایدیسی ** دارند . ۳. حشرات **دستگاه گردش مواد باز ** دارند . ۴. حشرات **چشم مرکب **دارند . ۵. اسکلت حشرات از نوع **بیرونی ** است . ۶. حشرات مغز و طناب عصبی شکمی دارند . ۷.حشرات **لقاح داخلی ** دارند .
  • زیست دهم

حل شده
    19
    6 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    593 بازدیدها
    SachliS
    @Farideh-Khangah ممنونم😁🍭
  • زسیت

زیست پروتئین زیست دوازدهم زیست کنکور
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    AmirAli AA
    سلام بچه هاا باازم سوال برام پیش اومده 🙂💧 داخل جهش جانشینی از نوع دگر معنا گفته شده که طول رشته پلی پپتید تغییر نمیکند ولی اگر ما برای مثال جهشی داشته باشم که قبل از کدن آغاز هست که در آن در کد TGC نوکلوتید Aبه جای نوکلوتید G بشیند و ما یک کدن آغاز رو در اینجا داریم باعث میشه رشته از اینجا شروع بشه و اختلال ایجاد میشه ما در اینجا افزایش رشته پلی پپتید نداریم؟ یا اگر همین جهش دگر معنا بین کدن آغاز و کدن پایان باشه اونجا چه اتفاقی می افتد ؟ ایا باعث افزایش یا کاهش رشته پلی پپتید می شود ؟
  • زیست گیاهی دهم

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    M_ SilveryM
    صبح زمستونی قشنگتون بخیر بچه ها با توجه به متن کتاب بنظرتون این جمله: «سامانه بافت پوششی به طور کلی سراسر اندام گیاه را می پوشاند» درست تر نیست؟ (صفحه ۸۶ زیست دهم خط اول توضیحات سامانه بافت پوششی) اخه روزن هارو که نمیپوشونه
  • زیست

زیست
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    SachliS
    @تجربیا
  • تست میوز

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    SachliS
    @Taha-Anbari در تست میوز گفته است: سلام لطفا راهنمایی کنید گیاهی به طور معمول گامت 2n کروموزومی تولید میکند، این گیاه قطعا... ۱. نمی تواند گامت های 4n کروموزومی ایجاد نماید. ۲. از ساخته تخم ۲n کروموزومی ایجاد شده است. ۳. نمی تواند والد ۲n کروموزومی داشته باشد ۴. از یک یاخته تخم 4n کروموزومی بوجود آمده است. @تجربیا @F-Seif-0 @fatemeh8181
  • رفع اشکال زیست دهم فصل ۴

354
    11 رای ها
    354 دیدگاه‌ها
    8k بازدیدها
    SachliS
    @Anzw-18 در رفع اشکال زیست دهم فصل ۴ گفته است: @gharibe-gomnam مرسی خیلی با بچه های اینجا آشنایی ندارم راستش @roghayeh-eftekhari ایشون هستن ولی(:♡ حالا نمیدونم دیگه شرکت کرده بودن یا نه مرسی عزیزدلم که به یادم بودی:)🧡 چشم اگه باشم و رفع اشکال بذارید حتما هستم
  • زیست دهم فصل۴

9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    Anzw 18A
    @mlika-hoveida خب ببین هردو دارن این چیزی که شما میگی مقایسه ای هستش روی سوالم حرفی از مقایسه نزده