Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • فتوسنتز

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
    OverthinkO
    @Javad-Fazy سلام در ریشه نه فتوسنتز نداریم چون اصلا بهش نور نمیرسه! و در بافت چوب پنبه عدسک تشکیل میشه(شکاف هایی روی پوست) .
  • وزیکول سمینال

حل شده
    14
    1
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @Mr-Fantastic من ویدئو های ایشون رو نمیبینم شکل کتاب رو دیدم بازهم خب همچین چیزی نبود خارج از کتاب سرچ کردم دیدم بله همین که شما میگین درسته مرسی ازت ( به هرحال یه نکته بود )
  • اکسین ها و تقسیم یاخته

زیست۱۱ گیاهی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    Eshagh SakiE
    سلام بچه ها , در ریشه زایی ( ایجاد ریشه جدید) اکسین باعث تقسیم میشه؟ اگه فقط و فقط کارش رشد باشه , خب باید از اول ریشه ای باشه که که رشد کنه , ولی ما وقتی میگیم ریشه زایی با کمک اکسین , یعنی ریشه تازه داره متولد میشه , خب اینجوری تقسیمش با اکسینه دیگه ن ؟! 😐
  • پوست و ترشحات آن

حل شده
    16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    HeliH
    @N-Y بله پاسخنامه سوال 7 ص 336 و سوال 15 ص 337 نوشته اپیدرم که غلطه. کتاب من چاپ 41ام 98 هست
  • گره رانویه

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    نگار ناظریانن
    سلام الان تعداد گره های رانویه همون تعداد غلف میلین منهای یک میشه؟☹
  • لوله فالوپ

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @Mehrsa-14 کاملا درسته.
  • روی هاش بی اثر/ نابود کردن میکروب ها توسط پادتن

حل شده
    3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    ForuharF
    @F-Seif-0 اره موافقم :cowboy_hat_face:
  • زیست دوازدهم

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    azizian sarchoghaA
    @Farhan-Honar 🙏🙏❤❤❤
  • پیک شیمیایی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    N. YN
    پرفورین و پروتئین های مکمل پیک شیمیایی محسوب نمیشن چون توی عملکرد سلول تاثیری نمیذارن به طور مستقیم ، اما اینتر فرون نوع یک و دو پیک شیمیایی هستن و هر دو هم کوتاه بردن چون ایترفرون نوع یک از همه ی سلول های الوده به ویروس ترشح میشه و هم روی خودش اثر میذاره هم روی سلول های مجاورش پس یعنی فاصله ی زیادی رو طی نمیکنه و اینتر فرون نوع دو هم وقتی ترشح میشه که سلول کشنده ی طبیعی به سلول های سرطانی یا الوده ویروس میچسبه و با اگزوسیتوز بلافاصله وارد سلول هدف میشه پس اونم فاصله ی خیلی کمی رو طی میکنه.
  • تک لپه یا دو لپه

حل شده
    12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    Alireza VaramanzarA
    @Elham-Hoseni مرسی
  • غلاف میلین

حل شده
    26
    1
    2 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    425 بازدیدها
    officer kO
    @Farideh-Khangah خواهش😂😂
  • کدوم دبیر

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    mahdi komari 0M
    ریاضی و فیزیک و شیمی من ترجیح میدم با کتاب بخونم و تست زیاد بزنم اما زیست لازمه چون نکات و مفاهیم شکل رو معلم باشه ساده و رووون تر میفهمونه زیست من آقای موقاری و حسین ذبحی تفت رو استفاده میکنم هر دوعالین
  • "ص / غ" زیست 3

حل شده
    13
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    officer kO
    @علیرضا-تمدنی 🌼
  • زیست شناسی دهم گیاهی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    Tt TtshT
    @yasaman-yazdani پس از دیواره پسینی که چوبی نشده میتونه عبور کنه؟؟
  • خرزهره

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    26 بازدیدها
    Sara DehghanS
    سلام در هر دو سطح دیده میشنولی در سطح زیرین تعدادش بیشتر هست نسبت به سطح بالایی
  • گزاره همانندسازی و رونویسی

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @helen-hardy سلام 1_ برای رونویسی صدق میکنه اما برای همانند سازی چیزی به ذهنم نمیرسه که بخوام ردش کنم 2_ برای همانند سازی و رونویسی هر دو صدق میکنه 3_ برای پروکاریوت ها و میتوکندری و کلروپلاست یاخته ی یوکاریوتی صدق میکنه چون ما همزمانی رونویسی و ترجمه رو داریم اما همانند سازی خیر
  • کمــــــک ( فوری ) گلبول های سفید

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    ForuharF
    خیلی ممنون ازتون کاملا متوجه و شیرهفم شدم :) @heydar-taherinejad @حسین-حسین-پور
  • زیست دوازدهم فصل 1

حل شده
    9
    1
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Mr-Wick آها فکر کنم ج درسته. چون گفته هر رشته پلی پپتیدی که بر هم کنش آبگریز دارد ....... خب یک رشته یک زیرواحد محسوب میشه و نهایتا فقط ساختار سوم داره . و نمیتونه آرایش زیرواحد ها را داشته باشه. خلاصه کلمه‌ی مدنظر این تست ، یک زیر واحد هست و یک زیر واحد هم ساختار نهاییش فقط ساختار سومه. و یک زیرواحد به تنهایی نمیتونه آرایش زیرواحدها رو داشته باشه.
  • زیست

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    حسین حسین پورح
    @Farideh-Khangah حلق در واقع ۶ راه داره ۱ راه به بینی ۱ راه دهان ۱ راه مری ۱ راه نای ۲ راه به گوش(شیپور استاش) ولی اگه تو کتابت هست ۴ راه حسابش کن
  • زیست یازدهم

زیست یازدهم فصل۶
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    mahdi AMERYM
    @Farideh-Khangah تشکر