Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تحلیل یه نکته از شکل چرخه ی تخمدانی

@تجربیا @زیست @یازدهم
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    358 بازدیدها
    Bita KhalifehB
    @er-adrenaline ولی اون چیزی که بالغ میشه فولیکوله نه اووسیت اگه در نظر بگیریم که اووسیت هم بالغ میشه مقاری گفته که تمایز یعنی تغییر شکل ظاهری برای انجام کاری خاص پس تغییر شکل اووسیت کو؟؟؟🤔
  • زیست مقایسه جنس بافت

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    z GheibiZ
    @سروش-قادری خواهش می‌کنم 🌷زنده باشید
  • زیست دهم فصل 4

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Yeganeh Robat SarpooshiY
    سلام. سلام.%(#000cf1)[زیست دهم فصل 4 قلب ] امیدوارم حالتون خوب باشه [توی این تاپیک سعی کردم چند تا نکته از فصل 4 رو با هم مرور کنیم] 1-خون روشن از طریق چهار سیاهرگ وارد دهلیز چپ می شود 2-هر رگی که خون تیره را حمل میکند الزاما سیاهرگ نیست 3-دریچه دولختی از بازگشت خون به دهلیز چپ هنگام سیستول جلوگیری میکند 4-تعداد رگ های وارد شده به دهلیز چپ از تعداد رگ های وارد شد به دهلیز راست بیشتر است 5-در زیر داخلی ترین لایه قلب بافت پیوندی وجود دارد 6-در لایه میانی قلب سه نوع بافت دیده میشود 7-بافتی که باعث استحکام دریچه های قلب میشود در پیراشامه هم وجود دارد 8-سلول های ماهیچه قلبی همانند ماهیچه صاف به طور غیر ارادی منقبض میشود 9-مویرگها همیشه بین سرخرگ و سیاهرگ نیستند امیدوارم مفید بوده باشه موفق باشید ☺☺☺☺☺
  • تست

28
    3
    4 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    kosariK
    @سروش-قادری میگم با سیستم میام نیفتاده پرانتز گزینه ۴ دکتر گفتن😐
  • نوار قلب

حل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    Sara_RS
    @kosar-mottaghi نه بد خط نیست عالیه خیلی ممنونم🌹
  • سوال203کتاب آبی

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    z GheibiZ
    @سروش-قادری خواهش میکنم 🌷
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • زیست2|هورمون ها

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    Bita KhalifehB
    @mr-fantastic اگر کسی دچار پرکاری تیروئید بشه میزان سوخت و ساز در بدن او افزایش می یابد یعنی ذخایر گلیکوژن و چربی همگی توسط یاخته ها مصرف میشوند تا انرژی تولید کنند پس در کسانی که به هر دلیلی میزان هورمون های تیروئید شان بالاست افزایش هورمون های گلوکاگون و انسولین خون قابل مشاهده است
  • لایه های زاینده جنین

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    z GheibiZ
    @infinitie-a خواهش میکنم 🌷 موفق باشید
  • زیست شناسی

حل نشده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    z GheibiZ
    @atieh-asadi سلام ۱_ گواتر یعنی بزرگ شدن تیروئید به هر دلیلی، یکی از این دلایل می‌تونه کمبود ید باشد ۲_تغییر حجم نه، اما تغییر ضخامت بله وقتی در حال انبساط هست بلند و نازکه وقتی منقبض میشه کوتاه و ضخیم میشه ۳_ به نظر من فقط برای ماهیچه اسکلتی است ۴_ انتشار تسهیل‌شده( انتشار دو نوعه ساده و تسهیل شده وقتی میگن انتشار هردو ممکنه منظور باشه) ۵_کبد گلوکز را به چربی تبدیل میکند و چربی در بافت چربی ذخیره می‌شود
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
  • حشرات

اقای موقاری تجربی زیست۱۱ پرسش سوال
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    fatemeh8181F
    @sourena-tanha همه جانوران فرومون دارن که مربوط به هر گونه است یعنی هر گونه از جانوران فورمون های های مخصوص دارن که کتاب اومده چندتاشو از گونه های مختلف نام برده
  • سوال قلمچی

17
    1
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    سروش قادریس
    @z-gheibi بله اینو متوجه هستم الان این جمله درسته؟ اسپرم ها در پی تقسیم سیتوپلاسم یاخته قبلی خود به وجود می‌آیند؟
  • زیست تولیدمثل

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    shayan jafariS
    @jana-bin آره لقاح خارجی توسط گامت هر دو نفر و به صورت همزمان باید انجام بشه ... برا همینه که یه سری چیزا مثل دما و... باعث همزمانیش میشه در ضمن متن کتاب هم اینطور میگه که در این روش والدین گامت های خود را درون آب می ریزند
  • زیست موقاری

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    abolfazl yA
    اونجای که میخوای فیلم ببینی یه جا کنار دست فیلم نوشته جزوات اونو بزن برات میاره
  • عاشقان قلب❤❤

زیست دهم
    1
    6 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    kosariK
    https://uupload.ir/view/fv7v_video.mp4/ نگهداري موقتي قلب خارج از بدن👆👆 https://uupload.ir/view/wm1m_video_2021-03-13_11-43-34.mp4/ تشریح قلب👆👆 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
  • تست زیست۲فصل ۲گفتار۱

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    kosariK
    @a-azz سلام نه انواع گیرنده حسی داریم ۱-سلول تمایز یافته غیر عصبی(آکسون و دندریت نداره/ پیام عصبی رو به نورون حسی انتقال میده)(مانند گیرنده چشایی زبان) ۲-نورون تمایز یافته(که نورون حسی نیس/ولی دارای آکسون و دنریت /اینم پیام عصبی رو به نورون حسی انتقال میده)(مانند سلول های استوانه ای و مخروطی چشم) ۳-انتها دندریت یا دندریت هایی ازیک یا چند نورون حسی٬اغلب این دندریت ها را پوششی از بافت پیوندی احاطه کرده(این دیگه خودش نورون حسی البته بخشی از نورون حسی اینجا هدایت پیام داریم)(مانند گیرنده های حس در پوست) باتوجه به مطلبی که گفتم میتونی تست بزنی
  • چرخه رحمی و تخمدانی و دوره لوتئال و فولیکولی!

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Sayan KeshavarzS
    @0-0ftm سلام کلا ۲۸روز یک دوره جنسی شامل چرخه رحمی که رحم رو برای بارداری احتمالی اماده میکنه لیست
  • تست فصل ۲گفتار۲زیست۲

تجربیا دانش آموزان آلا زیست شناسی کنکور تست
    10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    463 بازدیدها
    z GheibiZ
    @a-azz خواهش میکنم 🌷 موفق باشید 🌷🌷
  • ایمنی

2
    0 رای ها