Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • جزوه تمیز استاد موقاری برای برنده شدن همایش تتا

منتقل شده
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    mehdi rahbarM
    @Ali-ghanbarloo پس کی؟
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • لایه های لوله گوارش

موقاری
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    Bita Rahmani 0B
    @باقر-صاحبی لایه چهارم که گفتن بافت پوششی داره کلا تو ساختارش هست ولی چون ما باید بخاطر تست ها رگ ها رو هم حساب کنیم پس تو هر چهار لایه پوششی سنگفرشی موجوده
  • یاخته های بدن

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    676 بازدیدها
    my nameM
    @First خواهش میکنم 🙏
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • ابر زیست لیمو‌ ترش🍋🍋

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    462 بازدیدها
    rose77R
    😥😥😥😥😥
  • جزوه فصل 5 زیست یازدهم

منتقل شده آلاء
    35
    0 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ب
    @i0000ali0000i در جزوه فصل 5 زیست یازدهم گفته است: @به-سان-خورشید چرا نمی فرستی؟ دوستان فرستادن. من جزوه هام کامل نیست بعضی نکات رو که بلد بودم ننوشتم. ضمن اینکه زیست یازدهمم رو از فصل ایمنی به بعد نوشتم
  • شبکه عصبی/یاخته عصبی

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    nima HN
    @Mahan-Xodayi در شبکه عصبی/یاخته عصبی گفته است: @nima-H متوجه شدم...خیلی ممنون خواهش میکنم عزیز موفق باشی
  • مشکلات زیست یازدهم

10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    yalda 0Y
    @nima-H اخ اخ اخ تازههه الان فهمیدم:woman_facepalming_medium-light_skin_tone: مرسی:grinning_face_with_smiling_eyes: :blue_heart:
  • سوال|زیست|دهم

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    yalda 0Y
    @nima-H والا کلی سوال دارم تو سایت قلمچی هم که میخواستم بپرسم کلی دنگ و فنگ داشتم اینجا خعلی خوبه:smiling_face_with_heart-eyes:
  • فصل هشت یازده

سوال ۳۵بین گ۲-۴
    12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @mj323 دوست عزیز دلیبتون جهت رد گزینه دو والا میدونم چهار درسته ولی دو هم درسته....ممنون از پاسخگوییتون
  • پلازمید VS میتوکندری و کلروپلاست👀

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    25 بازدیدها
    IIAIII
    با توجه به جمله «تقسیم مستقل پلازمید از آنتن اصلی یوکاریوت ها نیز دارای میتوکندری در کلروپلاست هستند که مستقل از متن اصلی یاخته تقسیم می شوند» میشه گفت پلازمید در باکتری معادل میتوکندری و کلروپلاست در یوکاریوت هاست؟
  • تخمیر

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    IIAIII
    @Maryam80 سوالم از پیروواته
  • اصلاحیه

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    800 بازدیدها
    Ely mliE
    @azam-shahri خیلی زیستتون متفاوته با اون سالی که ما زیست داشتیم ینی سال 96
  • آزمایش گریفیت

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    Maryam80M
    [image: 1592719860201-jkhjkj-kn.lmk..jpg] [image: 1592719860195-hggjh.jpg]
  • فصل ۹ زیست یازدهم_ صفر تا صد جلال موقاری

3
    7 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    ب
    PDF_۲۰۲۰۰۶۲۱_۱۰۴۴۵۶_2991106018906585723.pdf بچه ها شرمنده فایل پی دی اف کامل حجم زیادی داشت طوری که توی پست اپلود نمیشد مجبور شدیم تکه تکه بفرستیم
  • زیست تتا آقای موقاری

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    سهیل افشاریس
    سلام و عرض ادب خدمت همه شما دوستان عزیز ی سوال داشتم کسی خبر داره زیست تتا کی منتشر میشه؟ (آخه من خیلی به همچین چیزی نیاز هادی دارم )
  • زیست نظام قدیم

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    Am EliA
    @Amir-Bernousi اهااا پس فقط باید زاده ای تشکیل بشه که ژنوتیپش حتما متفاوت باشه!=||||
  • بافت پیوندی/چربی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    nima HN
    @Mahan-Xodayi در بافت پیوندی/چربی گفته است: @nima-H اولا ممنون بابت اینکه جواب دادین.. ثانیا خب باید توی زیست به قید ها هم توجه بشه دیگه!؟من با قیدی که ذکر شدع(فرواوان)مشکل دارم با این وجود بازم درسته عایا؟ خواهش میکنم عزیز بله قید فراوان درسته همونطور که میدونید غضروف ها انعطاف پذیری دارن و به همین دلیله که شمل میتونید لاله گوشتون رو خم کنید یا دماغتون رو بمالید! اگه انعطاف پذیر نبود با هر جا به جایی می‌شکست. ضمنا مقاومتش به اندازه استخوان هم نیست چیزی که شما باید یاد بگیرید برای کنکور اینه که در بافت پیوندی غضروفی هر دو رشته کلاژن و کشسان وجود دارن و رشته های الاستیک (کشسان) هم مقدار فراوانی در این بافت دارن
  • اشکال در زیست دهم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    nima HN
    @Asal-M-0 در اشکال در زیست دهم گفته است: سلام بچه ها یه سوال کلسترول تو غشا جانوری با پروتیین های سطحی ارتباط داره ! این شکلو ببینید: https://fa.m.wikipedia.org/wiki/پرونده:Cell_membrane_detailed_diagram_en.svg بله میتونه ارتباط داشته باشه ولی نه الزاما