Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    12 بازدیدها
  • دگره ها

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
    S
    اها بله اینا الل هستند من فکر کردم متغیرن همین طوری مربوط به صفت های وابسته به ایکس بستگی داره به بیماری که غالب باشه یا نهفته این الل ها تعریف میشن و متفاوتن
  • تست چالشی زیست یازدهم فصل 2

7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    binamB
    @barbod-alhuie صفحه 30 کتاب یازدهم خط 8 از پایین گفته "حرکت سر این یاخته هارا تحریک میکند." گزینه ی چهارم هم به طور مستقیم ممکن نیست ولی به طور غیر مستقیم و از طریق عصب میتونه.
  • فصل ۷ زیست یازدهم

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
    S
    منظور جانداری ست که لقاح خارجی داره اولی تخمک ژله ای غذای اولیه جنین هست دومی گفته هر جانداری می تواند فاقد باشد که غلطه فقط عروس دریایی سومی ایمنی اختصاصی فقط در مهره داران هست چهارمی مثلا بیشتر نرم تنان که اصن خون ندارن
  • سد خونی مغزی

35
    0 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    469 بازدیدها
    E
    @enmi سلام خدمت همگی ،درمورد این قید ممکن پرسیدم توجه کنید کلا این قید رو حذف کنید غلطه اون جوریه که به من گفتن.
  • هر شب ده تا نکته

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    آوانســــیانآ
    @به-سان-خورشید :)
  • فیلم های زیست نظام قدیم

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    Am EliA
    @nazanin_0843 آها ممنونم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • نمودار ص89 زیست 3

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    VonarianV
    @Adler صحیح :D
  • آقای موقاری(ستون زیست شناسی کشور)

منتقل شده
    1
    6 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    E
    می خواستم تشکر کنم از دست اندر کاران سایت فوق العاده آلا بخاطر استفاده از استادانی فوق العاده تر و خصوصا تشکر کنم از اقای موقاری #ستون_زیست_شناسی_کشور (: بخاطر تدریس عالیییییشون با دیدن فیلم های اقای موقاری تونستم به درصد 100 تو ازمونای ازمایشی مثل قلم چی برسم و جدا از جنبه علمی کلیپ های سلطان موقاری با دیدن فیلم ها علاقه ای قلبی به درس زیست شناسی پیدا می کنید اقای موقاری بهترین دبیری هستی که تا حالا دیدم و از تو بهتر نخواهم دید(((: دوست داریم اقای موقاری که بی منت مارو به شاگردی قبول کردی و خالصانه و بی ریا و بی هیچ چشم داشتی به ما درس میدی امیدوارم یک روزی سعادت ملاقاتتونو داشته باشم زنده باشی مرد:the_horns: :v: :sports_medal: باز هم تشکر ! با ارزوی بهترینا یا الله
  • جلبک اسپیروژیر

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    د
    غلطه چون در محدوده 400 تا 500 که جذب بیشتری داریم وتولید اکسیژنن بیشتر است در نتتیجه تجمع باکتری های هوازی اونجا بیشتره
  • جایگاه اپی فیز

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    Hamid FaryabiH
    سلام اون عکسی که آقای موقاری تو فیلم جلسه 14 تحلیلش کرد رو دارین؟
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • گویچه قرمز؟؟؟؟؟

89
    0 رای ها
    89 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    MahdiNOVEM
    @DarkMind حق با شماست من اشتباه کردم :hearts: :hearts:
  • سوال از زیست دهم

48
    1 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    359 بازدیدها
    I
    @Shahryar-Rakhshandeh در سوال از زیست دهم گفته است: @DarkMind برا ما دوتا خط کشیدن فک کنم غده بش گفتن دقت کردم الان. بالاش نوشته غده دیگه :face_with_rolling_eyes:
  • روبیسکو

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    VonarianV
    @پری-ناز سلام. حداقل 3 تا: یکی برای CO2 و یکی برای O2 و یکی هم برای ریبولوز فسفات و خب عین پمپ‌های Na-K برای ATP هم باید جایگاه داشته باشه. چون ATP مستقیم گفته نشده توی کتاب بهتره حداقل 3 در نظر بگیریم.
  • زیست

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    آیدا عآ
    @iCy-HeARt هست من پیداش نکردم
  • زیست دوازدهم استاد موقاری

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    Ahmad MahmoudiA
    استاد عزیز جناب اقای موقاری واقعا تدریستون عالیه واسه ازمون قبلی قلم چی وقت کم اوردم نتونستم قبل ازمون تست کار کنم فقط کلیپهای شما رو نگاه کردم و تو ازمون ۷۰ درصد زدم خواستم بگم یه دونه اید و هر جا هستید موفق باشید
  • تیلاکوئید

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    پری نازپ
    @پری-ناز خودم دلیلش فهمیدم. چون همانطور که ما قبلاً خونده بودیم یون ها نمی توانند از طریق غشا عبور کنند و مجبورند از پمپ ها و کانال ها عبور کنند. برای همینه که پروتون از طریق آنزیم ATP ساز از غشا عبور می کند و وارد بستره می شه نه از طریق غشا.