Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • الگو یا IQ؟

قفل شده است
    40
    1 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    gollnarG
    @ادمین مشکلم حل شد... لطفا تاپیکُ ببندید:))
  • سوال زیست درباره کروموزوم و DNA و ...؟خواهشا اگر بلدید راهنمایی کنید

27
    1 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    سلام 1.محتوای ژنتیک سلول میشه کروموزوم . بله کروموزوم تک کرومتیدی هم داریم. 2.هر کروموزوم مضاعف شده دارای دو دی ان ای مشابه هم است یعنی هر کروماتید یک دی ان ای است 3.با توجه به نوشته قبلی ، اگر کروموزوم مضاعف بشه دوتا ولی اگز مضاعف نشده باشه یکی 4.یکی 5.سوالت مشکل داره . دیچلوئید بودن یعنی از هر کروموزوم دو نسخه وجود داره(در این مورد مطمئن نیستم) 6....در این مورد مطمئن نیستم 7.شکل باید به جای یک کروموزوم در تخمک و اسپرم همه ی بیست و سه کروموزوم رو در اسپرم و در تخمک نمایش میداد 8.هر کدوم یک کرومایتد هستند و بله یک کروموزوم محسوب میشوند. خب زیگوت توی شکل هم دیپلوئیده دیگه یک کروموزوم رو از مادر و همون نوع کروموزوم رو از پدر به ارث برده
  • آموزش کامل زیست فصل ۵ ۶ ۷

39
    7 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    H
    @dr-yassi از من به شما گفتن برای فیزیک فیلم نبینید من الان مبتکران دارم بای فیزیک ولی به نظرم فیزیک بهترین درسنامه رو داره فقط خوندنش یکمی متفاوت هست نسان فصلی هست که دید 3 بعدی میخواد و تصور کردن .یعنی یه چیز ماورایی مثلا سینماتیک و دینامیک رو براحتی میشد شبیه سازی کرد .یعنی قابل لمس هست ولی نوسان به بعد اینطوری نیست به نظر من بهترین راهکار هم یاد گرفتن با دایره مثلثاتی است .چند ابر تمرین کنید .فول فول فول میشید اما روشش اینطوری بود برای من کتاب رو چند بار خوندم .تا وتقی که تونستم بفهمم چی به چیه کتاب خوندن خیلی خوبه خیلی و اصلا عجله نداشتم تو یاد گیری و حل مسائل.بار های جملات کتاب رو برای خودم تفهیم کردم بعدش رفتم درسنامه گاج رو خوندم.نکاتش رو به صورت خلاصه برداشتم( فقط برداشتمااا.نه برای دوباره خواندن. فقط برای اینکه بهتر یاد بگیرم.و بعد از اتمام اون کاغذ ها رو انداختم رفت ) بعدش رفتم تست هایی که خود گاج گفته برای جمع بندی بزنیداااا .یه تعداد محدود .ستاره دار نه هاا اونایی که گفته برای جمع بندی بزنید.فقط اونا رو زدم و یاد گرفتم. دفعات بعدی .اون تست ها رو زدم + تست های ستاره دار توضیح دادانش طولانی شد ولی عملش راحته
  • آموزش فصل ۵ زیست سوم مقدمات

10
    8 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.LilaD
    @arash-0 اها من دان نکردم حجمکم بود برا همین پرسیدم
  • زیست سوم

3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    361 بازدیدها
    fatemdrF
    @rahil_28 کنار اون ایکس باید باشه ایگرگ
  • نکات باحال

2
    1
    6 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    Omid AsiaO
    ممنون عزیزم
  • اینم یه تست با کیفیت

قفل شده است
    2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    372 بازدیدها
    فااطمهف
    سلام تاپیک شما بدلیل مشابه بودن با تاپیک دیگری که ایجاد کردین قفل میشه. 😊
  • اینم یه تست با کیفیت

2
    1
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    فااطمهف
    @amirhossein-0 در اینم یه تست با کیفیت گفته است: سلام آلایی های عزیز..این یه تست با کیفیت از زیست پیش1 لطفا به کلید واژه های سوال دقت کنید. این تست در سطحی بالاتری از کنکور خارج کشور و در آزمون های کانون طراحی شده. [image: 1515424939892-_-1-resized.jpg] (قصدم تبلیغ موسسات نبود بچه ها) سلام ممنون از مهربونیتون . 🌹🌹
  • یه سوال قشنگ و باحال

1
    1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    A
    سلام آلایی های عزیز من داشتم واس آزمون این هفته تست میزدم که یهو به این سوال رسیدم و گفتم چون سوال موردی هستش اینجا به اشتراک بزارم..سوال قشنگیه.طراح-استاد کرامت [image: 1515409432843-_-1-resized.jpg]
  • هاگ

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    _behnamrahmani_
    ســـَــ لام به همه آلایی ها دانه گرده نادرس در بازدانگان = هاگ 👉🏻؟
  • زیست دوست داشتنی دشمن آرامش من

24
    4 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    972 بازدیدها
    ی
    @dr-lila 300بار اسم کانالو برات فرستادم دختر خوب
  • همیار_زیست2

63
    12 رای ها
    63 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    romisaR
    زیست سوم فصل 5 و 6 مطالعه/فصل 6 یک سوم تستای آی کیو پروتئین سازی و مهندسی ژنتیک و مسائل ژنتیک جمعیت و عوامل موثر بر تعادل هاردی واینبرگ یک سوم تستای ٍآی کیو جمعا 10 ساعت به همراه بعضا مطالعه
  • ایا کسی جزوه زیست دکتر پوریا رحیمی رو نوشته؟؟؟؟

منتقل شده
    40
    0 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    محمد حسن75م
    @dr-lila چشم حتما .دعاتون میکنم .شما هم دعام کنید که به اون رشته ای که میخوام برسم که دیگه خیلی از این کنکور خسته شدم
  • کروماتین 💓💓💓💓

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    402 بازدیدها
    B
    @dr-bernosi دشمنتون شرمنده ..حالا بعد می پرسم سپاس
  • جزوه زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    پ
    مشکل حل شد ..... :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
  • تعداد سوالات مطرح شده هرفصل زیست در کنکور96

39
    2 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    L
    @22ستاره :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
  • بافت پوششی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    351 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود سنگفرشی--->تک لایه--> برای تبادل مواد توی مویرگا و لایه های داخلی رگا --->چند لایه--> برای پوشش توی پوست،دهان و مری(توی دهان مواد دارویی چذب میکنن) استوانه ای---> تک لایه--->برای چذب مواد به کار میره توی روده ها و معده مکعبی--->تک لایه-->برای بازچذب مواد توی لوله های ادراری به کار میره
  • بازی با زیست

قفل شده است منتقل شده
    108
    3 رای ها
    108 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    22ستاره2
    بچها یه چیزی لینک این تاپیک چیه الان/؟
  • ژنتیک جمعیت -انواع ژنوتیپ

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    paripariP
    @romisa1234 بله منظورم استاد ارامفره این فصلو خیلی مفید و کامل درس دادن
  • زیست شناسی کمپل

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    R
    سلام دوستان کسی pdfکمپل رو داره؟یا کسی هست که کتاب رو داشته باشه واز قسمت زیست گیاهیش عکس بفرسته؟