Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • گره دهلیزی _ بطنی مهربون😇😇😇

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    561 بازدیدها
    J
    خواهش می کنم
  • ژنتیک

35
    0 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    851 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @dr-bernosi ت ی DNAخطی با ۱۰۰نکلوتید پیوند فسفو دی استر ۹۹ عدد است و پیوند فسفات ۱۹۸عدد است؟؟
  • زیست پیش☝

20
    1
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    957 بازدیدها
    moM
    @ali-shahkhajeh در زیست پیش☝ گفته است: @mo من با توجه ب تستای ازمون ماز و کتاب نشرالگو میگم چون توی هردوی اینا برای پروکاریوت ها گرفته شده خب ملومه کتاب کارا میگن من کتابو میگم اخه کتابکارا هر مطلبو ک مبخوان بگن مطالبی ک نزدیک اون مطلب هسن رو هم میگن
  • مشکل در سوال

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @دانش-آموزان-آلاء @barghamadi
  • یاخته

یاخته
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @دانش-آموزان-آلاء
  • نکته کده😊

منتقل شده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    👆👆👆 ✍هربخش از معده گاو که در گوارش شیمیایی غذای اصلی ( سلولز) جانور نقش دارد: سیرابی و نگاری. ✍هربخش از معده گاو که در گوارش مواد غذایی غیر از غذای اصلی(غیر سلولزی) بیشترین سهم را دارد: شیردان. ✍هر بخش از معده گاو که به طور مستقیم از مری غذامیگیرد:سیرابی و هزارلا؛ونه نگاری. ✍بخشی از معده گاو که غذا را مستقیما از سیرابی دریافت میکند:نگاری. ✍بخشی از معده گاو که حجیم ترین است: سیرابی. ✍بخشی از معده گاو که کوچکترین است: نگاری. ✍بخشی از معده گاو که تحتانی(زیر)است:شیردان. ✍بخشی از معده گاو که چین خوردگی زیادی دارد:هزارلا. ✍بخشی از معده گاو که به روده متصل است:شیردان. ✍بخشی از معده گاو که به پستان گاو ماده نزدیک تر است:سیرابی. ✍بخشی از معده گاو که بن بست است:سیرابی و نگاری. ✍بخشی از معده گاو که بن بست نیست:هزارلا وشیردان. ✍بخشی از معده گاو که عملی مشابه روده ملخ دارد:جذب اب در هزارلا. ✍بخشی از معده گاو که باکتری های تجزیه کننده سلولز فعالیت میکنند:مکان اصلی ان سیرابی و نگاریست؛ ولی در سیرابی، نگاری،مری،دهان،هزارلا،شیردان؛این فعالیت وجود دارد. ✍بخشی از معده گاو که انزیم های تجزیه کننده سلولاز را ترشح میکند:دام تجربی ۹۵؛در واقع باید در نظر داشت که هیچ "جانوری" سلولاز نمیسازد. بخشی ازمعده گاو که😡😡کافیه دیگه!😁
  • زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)

منتقل شده
    260
    0 رای ها
    260 دیدگاه‌ها
    55k بازدیدها
    M
    @dr-lila در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است: @admin @فااطمه @doni @doni @breaking_blue @D-r-Esmaili @1540557162 @administrators این فیلمای آقای امینی راد برا زیست ۱و۲و پیش کامل کامل یا نواقص داره؟؟؟ سلام، سال دوم دبیرستانشون کامله. سال سومشون ناقصه ولی امسال کامل میشه و فیلم هاش هم در حال ضبطه.
  • سوال های نسبتا عجیب زیست من ❤

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    330 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @zahra-m1999 در سوال های نسبتا عجیب زیست من ❤ گفته است: @dr-bernosi هر دو جمله ی که درمورد چربی ها گفتم رو تو ص ۶۳ سمت راست میشه پیدا کرد درمورد قسمتی که سوال متوجه نشده بودید منظورم اینکه روده بزرگ رو سه قسمت کولون بالا رو وپایین رو وافقی حساب می کنیم وروده کور رو جز کولون بالارو در نظر می گیریم یا روده کور هم یک قسمت جداگانه حساب میشه همچین چیزی تو کتاب گفته نشده سوال دوم ولی چزئی از رودس
  • سوال زیست

منتقل شده
    22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    658 بازدیدها
    B
    @sobhan-1999 در سوال زیست گفته است: [image: 1508928747555-2-resized.png] سوال پنج گزینه ی ۳
  • اپران لک عزیز><

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    395 بازدیدها
    P
    @امیرمحمد-0 در اپران لک عزیز>< گفته است: @professor_m دوست عزیز نگا کن باید ببینی برای یوکاریوتی گفته یا پروکاریوتی ؟ خب برای هرکدوم اینا یک چی میشه جواب اپران لک مربوطه با اشریشیا کلاس که اونم پروکاریوته دیگه رفیق..توی عنوان گفتم اپران لک
  • هیدرولیز هایی که در دهان انجام میشود

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    430 بازدیدها
    امیرمحمد 0ا
    اها اصلا حواسم به مواد نبودی مرسی منو از تاریکی در آوردی خخخ😄 @Dr-Bernosi
  • سوال

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    F
    سلام بنظرتون برای زیست کنکور فیلم کدوم استاد رو ببینم؟
  • قسمتِ شیرین گیاهی(سال دوم..فصل۶..سوال)

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    _
    @zohre-nowrouzi اخه اونجاهایی رو رفتم خوندم که پارسال وقت کمتری روشون گذاشتم مثل پیش۲ گیاهیای سال دوم(فصل۶ مخصوصا!!) فصل ۱ و ۲ دوم رو فقط از ساده ها خوندم هر چی هم که تست توی قسمت زیست میزارن متاسفانه! نخوندم!! از پارسال فقط یک چیزایی یادم مونده...پاسخ دهی میکنم🙊😢 ✌ولی چشم... همینکارو میکنم از فردا پس فردا ...انشااااللله✌
  • ترکیبی از خود گوارش!

37
    1
    1 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    965 بازدیدها
    fatemeh77F
    @sirana اره میدونم مثلا استروژن هورمونه اما به خون وارد نمیشه...
  • اموزش جدید زیست شناسی کنکوری سال و دوم وسوم وچهارم

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    M
    @خانم در اموزش جدید زیست شناسی کنکوری سال و دوم وسوم وچهارم گفته است: سلام ایا امکانش هست اموزش زیست شناسی سال دوم وسوم وچهارم کنکوری جدیدی درسایت قرار بگیرد سلام استاد امینی تدریس زیست 2 که سال قبل شروع شد رو ادامه میدن. استاد راستی بروجنی تدریس پیش دانشگاهی که پارسال شروع کردن رو امسال ادامه میدن. گفته بودن برای زیست یه برنامه ای دارن ولی هنوز اعلام نکردن. استاد رحیمی هم که قسمت اعظم رو تدریس کردن. استاد پازوکی هم هستن ولی خب برای ایشونم ناقصه
  • تستی ابتکاری از فصل یک زیست یک

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    591 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @dr-bernosi در تستی ابتکاری از فصل یک زیست یک گفته است: @ehsan75 در تستی ابتکاری از فصل یک زیست یک گفته است: گزینه ۴ علت ردش میشه استروئید فک نکنم کلسترولم بشه میشه؟ استروئید هست، کلسترول و همه مشتقاتش هم هست یه نمونه از بیشتر بدانیدایی که باید بررسی بشه در سطح کتاب
  • گوارش و تنفس :/

24
    1
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    862 بازدیدها
    22ستاره2
    سلام ببخشید من یه سوال دارم کلپ تو رده ی دوم بود یا سوم
  • تستی فوق حرفه ای از فصل تنفس(منتظرش تو کنکور ۹۷ باشید)

46
    0 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    romisaR
    @ehsan75 در تستی فوق حرفه ای از فصل تنفس(منتظرش تو کنکور ۹۷ باشید) گفته است: پیش و پایه منظورتونه منظورم پی دی اف جزوشون و همایش بود
  • کولون بالا رو و پایین رو

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    moM
    @arash-0 در کولون بالا رو و پایین رو گفته است: @mo 😍😍 بسیار سپاس خواهش میکنم وظیفه بود
  • تستی فوق العاده اموزشی از دیافراگم(بزنید حال کنید)

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    EHSAN75E
    @مهی-جون دروووود عالی گفتین