Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • نحوه خوندن زیست؟؟؟!!!

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    577 بازدیدها
    M
    @amirreza-vala-0 در نحوه خوندن زیست؟؟؟!!! گفته است: @mohammadhassan متشکرم فقط ایا با دیدن فیلم ها نیازی به خوندن درس نامه هست یا نه؟ خواهش میکنم. خب قطعا نباید مباحث رو طوری بخونیم که وقت زیادی ازمون بگیره. شما ببینید آیا دیدن فیلم نیاز هاتون رو برطرف میکنه و کاملا متوجه میشید یا نه. اگه جواب مثبت هست که به نظرم نیازی به خوندن درسنامه نیست چون وقت میگیره. بنظرم اگه یه روال ثابتی توی خوندن زیست بکار گرفته بشه خیلی بهتره و آدم رو از سردرگمی درمیاره.
  • سوال زیست کمک

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    944 بازدیدها
    ب
    @مینااا ایشالا کامل متوجه میشی :)
  • گوارش کرم خاکی

100
    1 رای ها
    100 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @dr-bernosi 😍افرین ب خودم پس درست گفتم
  • گوارش

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    591 بازدیدها
    fatemeh77F
    خیلی متشکر...
  • بافت های گیاهی

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    575 بازدیدها
    Z
    @dr-bernosi در بافت های گیاهی گفته است: بله همه بافتای غیر مریستمی از منشا مریستمی دارن! سلولای بنیادی و خود سلولای مریستمی هم واکوئل و کلروپلاست نداران بعله
  • کتاب تست

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    504 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @فادیا بودجه بندی که مشاورم داده بهم ، کنکوری
  • نوع پروتئین (گوارش)

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    362 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @zohre-nowrouzi فداو
  • ساختار ساقه و ریشه و برگ

5
    4
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    AmirbernosiA
    فقط دقت کنین اینا هم از سومه هم از دوم! در کل هرچی بافت زمینه ای و هادی و روپوست بود رو گذاشتم!
  • آیا ترتیب خواندن مباحث در زیست

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    458 بازدیدها
    1
    ممنون از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین.
  • واکنش دهنده های زیستی

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    _
    @fatemeh77 یک تاپیک بزنین در مورد گوارش بهتره
  • Startian....( آغازیان) :)

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    715 بازدیدها
    _
    @اسمان-ابی انشالله خدانگهدار...
  • نظرتون چیه؟؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    _
    @dr-anita خواهش میکنم🌼
  • ریبوزوم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    fatemekamaeiF
    @barghamadi پروتئین های ریبوزومی توسط ریبوزوم ها در سیتوپلاسم و rRNAدر هسته توسط انزیم RNAپلیمراز1 ساخته میشن پس2
  • تست نکته دار

68
    2 رای ها
    68 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    usernaeU
    @dr-bernosi خب منم همینو گفتم!
  • بافت پوششی و ماهیچه ای

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    577 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @zohre-nowrouzi در بافت پوششی و ماهیچه ای گفته است: @dr-bernosi در بافت پوششی و ماهیچه ای گفته است: سلول های ماهیچه ای موچود در ....، برخلاف سلول های .... 1)دیواره روده- پوششی مثانه، دارای کانال یونی در غشای خود هستند. برخلاف ن و مانند کانال یونی رو دگ همه دارن همههه😂اگه اشتباه نکنم 2)دیواره مثانه-مهم ترین بافت عایق کننده بدن، هسته ی مرکزی دارند.عایق بدن میشه چربی ک انگشتریه .. دیواره مثانه صافه دوکی شکلو هسته وسطه پس کلمه برخلاف درسته براش 3)ماهیچه ی دوسر بازو- بافت استخوانی، درون ماده ی بین سلولی چامد قرار دارند.برخلاف نیست مانند ..استخوانیم جامده 4)لایه ی میانی قلب-کبدی، شبکه ی آندوپلاسمی صاف گسترده ای دارند.هم قلب هم کبد دوتاش صاف گسترده دارن :thumbsup:
  • اندامکای دستگاه غشایی درونی

81
    2 رای ها
    81 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AmirbernosiA
    چیزی که مهمه متن کتابه! نمیدونم کدومو قبول کنم!
  • مواد آلی

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    386 بازدیدها
    AmirbernosiA
    1)تو اغازیان و باکتریا هم گلوکز تولید میشه! 2)کاملا درسته! 3)مثلا چربی پوست! یا ماده موم مانند توی گوش! 4)AMP پیوند فسفات-فسفات نداره و همچنین تچزیه آب اکسیژنه هیدرولیز نیست!
  • سوالات مولکول و سلول 21 مهر

6
    12
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    آسِمان آبیآ
    سوال 170 گزینه ی چهارش خیلی باید حواست جمع میبود ولی در کل سوالای جونداری بود خوشمان امد
  • تست ترکیبی از سلول :)

38
    1
    1 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    B
    @dr-bernosi تخصصی توضیح نداده و تست هم فک نکنم اینقد عمقی بیاد چون پروتیین های تخصصی هم نوشته فقط به یک نوع اجازه عبور میدن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها