Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ریبوزوم

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    397 بازدیدها
    B
    @dr-bernosi گزینه ی 4
  • کلاس کنکور زیست استاد پازوکی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    بهارهب
    @mohammadbahrami در کلاس کنکور زیست استاد پازوکی گفته است: سلام.کلاس کنکور استاد پازوکی )93-94(،فکرکنم فصل چهار زیست 1 رو قرار ندادید.اگر میشه بررسی کنید. من الان دارم به فیلم های ایشون نگاه میکنم. با تشکر ضبط اون کلاس تموم شده و ادامه نداره ...متاسفانه یه بخش هایی از زیست سال دوم ناقص مونده که واسه اون قسمت ها میتونید از فیلم های بقیه اساتید زیست استفاده کنید. موفق باشید
  • هیدرولیز

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    S
    @barghamadi بله درسته ولی تو جزوه آقای امینی (از اساتید محترم آلا) X/2-1 پاسخ دادن به این سوال!!!!!
  • نقض کردن نوشته ی خود در کتاب

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    B
    صفحه ی 232 پیش 2:بسیاری از جلبک های سبز تک سلولی اند و در اب شیرین زندگی میکنند. بعضی دیگر پرسولی اند و در اب شور زندگی میکنند ...............اسپیروژیر جلبکسبز پرسلولی ولی در اب شیرین...............................:joy: :joy:
  • متن

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    582 بازدیدها
    B
    @dr-bernosi منم ندیدم ولی چون معلمرو قبول داشتم متنو گذاشتم
  • انتقال مواد

36
    4 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    858 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @barghamadi در انتقال مواد گفته است: @dr-bernosi قبول کن دو جوابه بود تستت [image: 1507817043039-257908a6-5427-4db0-ad82-70a0eae3ee66-image-resized.png] [image: 1507817060376-5bba1e39-f124-4d2c-ac5d-e9359b5ac0d4-image.png] :|
  • َATP ترکیبی :)

12
    1
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    526 بازدیدها
    ب
    @dr-bernosi نمیدونم پس:smiley:
  • بافت پوششی

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    330 بازدیدها
    ب
    4 هم درسته چون پوست و لایه مخاطی نخستین خط دفاع غیر اختصاصین :)
  • پروتئین ترشحی

6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    588 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @zahra_asd در پروتئین ترشحی گفته است: @dr-bernosi آهاااان اوکی جدی از این فصل سوال اومده بود امسال؟ من که اصن ندیدم. اینقد استرس گرفته بودم سوالارو نمیتونستم تفکیک کنم که اونایی که خونده بودمو پیدا کنم:joy: بله با گوارش ترکیب شده بود! گفته بود لیپازهای ترشح شده ..... فک کنم درست یادم نیس! این فصل فوق العاده مهمه! پیش بینی ای که دارم امسال از انتقال مواد سوال بدن! اونم خیلی مهمه! تو خارج سوال بودش
  • کدام استاد زیست؟؟؟؟؟؟؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    521 بازدیدها
    AmirbernosiA
    متن کتاب حتما باید باشه :| آی کیو پر از غلطه :/ ولی در کل بهتر از بقیس
  • سوال غلط قلمچی !!!

9
    2
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    522 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @alireza17 در سوال غلط قلمچی !!! گفته است: @dr-bernosi شرط هم اين باشه كه كسپول دارن دليل قطعي نميشه گفت كه هميشون ميچسبن چون كتاب گفته بعضياشون تو اون قسمت از متن همه باکتریا منظور بوده! شما چیزی که بخواد محدود که باکتریا رو میبنین؟
  • تست

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    926 بازدیدها
    MahbubeM
    @barghamadi یکی از تست های ریاضی واسه کنکور تجربی95 فک کنم البته. اصلا جواب تو گزینه ها نبود. کنکور سوالایی هم داره که دوجوابیه.
  • نشرالگو : تناقض ذهنی،تناقض کتابی،تناقض شکلی!

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    457 بازدیدها
    _
    @barghamadi من هم به نظرم اشتباهه...خیلی تضاد داره با چیزی که کتاب گفته و شکلش رو کشیده
  • ساختار سلولی

45
    0 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    781 بازدیدها
    _
    شب تون به خیر
  • تست ترکیبی از سلول

62
    0 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    fatemeh77F
    :dizzy_face: :dizzy_face:
  • تست غشای سلولی

27
    1 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    981 بازدیدها
    AmirbernosiA
    نه نیست :) همونه! اون کربوهیدراتی که شما دیدی نقشش استحکامی نیست! یه کار دیگه رو انجام میده! ما توی غشای سلولی پلی ساکارید نداریم :) اما کربوهیدرات داریم! اون چیزی هم که یادم افتاد انتی ژن بودش!
  • سوال

26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AmirbernosiA
    @barghamadi در سوال گفته است: @dr-bernosi"پلی ساکارید ها در ساختار سلول ها و استحکام انها نقش دارند؟"میگم اگه اونا پلی ساکارید نباشن این متن کتاب غلطه کیتین یه نوع پلی ساکاریده و توی دیواره سلولی قارچاس سلولز وپلی ساکاریدای دیگر توی دیواره سلولی گیاهان نقش دارن کپسول پلی ساکاریدی توی سویه کپسول داری استرپتوکوکوس نومونیا هم تو ساختار و استحکام غشا نقش داره
  • سوال فوووووووری زیست

98
    0 رای ها
    98 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    آسِمان آبیآ
    خیلی ممنون اخه دبیرمون یه جور دیگه گفته بود
  • ریبوزوم زحمت کش 📖📑📒

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    969 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @king در ریبوزوم زحمت کش 📖📑📒 گفته است: @dr-bernosi در ریبوزوم زحمت کش 📖📑📒 گفته است: شبکه آندوپلاسمی زبر-->پروتئینای ترشحی+پروتئینای واکوئل و لیزوزوم+پروتئینای غشای پلاسمایی+پروتئینای غشاهای اندامکا غشای خارچی هسته---> تو کتاب درموردش چیزی نگفته! کلروپلاست و میتوکندری--> پروتئینای خود کلروپلاست و میتوکندری سیتوپلاسم-->پروتئینای درون سلولی در بند 1 که گفتید پروتئینای غشا های اندامکا نباید میتوکندری و کلروپلاست استثنا بشند؟ خط کتابه بعضی از پروتئینایی که در ریبوزوما ساخته میشن و همچنین فسفولیپیدایی که توسط آنزیمای شبکه آندوپلاسمی ساخته میشن، میرن توی غشای شبکه آندوپلاسمی زبر! در نتیچه غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع میشه تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامکا بره!
  • مولکول های زیستی ریبوزوم

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    660 بازدیدها
    K
    @dr-bernosi در مولکول های زیستی ریبوزوم گفته است: درود نوکلئیک اسیدا پلی مر هستن و مونومراشون نوکلئوتیدا هستن که خودشون شامل باز آلی،قند(ریبوز یا دئوکسی ریبوز) و 1 الی 3 فسفات هستن! ریبوز مونومر نیست! ریبوز مونومر هست چون گفته میشه مووساکارید ها مونومر های پلی ساکارید ها هستند ولی جمله تون رو اصلاح کنم ریبوز اینجا مونومر نیستش! چون پلی ساکاریدی در کار نیستش