Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ریبوزوم زحمت کش 📖📑📒

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    993 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @king در ریبوزوم زحمت کش 📖📑📒 گفته است: @dr-bernosi در ریبوزوم زحمت کش 📖📑📒 گفته است: شبکه آندوپلاسمی زبر-->پروتئینای ترشحی+پروتئینای واکوئل و لیزوزوم+پروتئینای غشای پلاسمایی+پروتئینای غشاهای اندامکا غشای خارچی هسته---> تو کتاب درموردش چیزی نگفته! کلروپلاست و میتوکندری--> پروتئینای خود کلروپلاست و میتوکندری سیتوپلاسم-->پروتئینای درون سلولی در بند 1 که گفتید پروتئینای غشا های اندامکا نباید میتوکندری و کلروپلاست استثنا بشند؟ خط کتابه بعضی از پروتئینایی که در ریبوزوما ساخته میشن و همچنین فسفولیپیدایی که توسط آنزیمای شبکه آندوپلاسمی ساخته میشن، میرن توی غشای شبکه آندوپلاسمی زبر! در نتیچه غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع میشه تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامکا بره!
  • مولکول های زیستی ریبوزوم

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    671 بازدیدها
    K
    @dr-bernosi در مولکول های زیستی ریبوزوم گفته است: درود نوکلئیک اسیدا پلی مر هستن و مونومراشون نوکلئوتیدا هستن که خودشون شامل باز آلی،قند(ریبوز یا دئوکسی ریبوز) و 1 الی 3 فسفات هستن! ریبوز مونومر نیست! ریبوز مونومر هست چون گفته میشه مووساکارید ها مونومر های پلی ساکارید ها هستند ولی جمله تون رو اصلاح کنم ریبوز اینجا مونومر نیستش! چون پلی ساکاریدی در کار نیستش
  • یک جدولِ گروه بندی باکتریها اگر پیداکردید به این پست بیاندازید

منتقل شده پیش فصلِ۹
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    395 بازدیدها
    _
    @zahra_asd خیلی ممنونم🌷🌷🌷
  • جزوات زیست استاد عمارلو و چلاجور

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    790 بازدیدها
    A
    @ali-77 در جزوات زیست استاد عمارلو و چلاجور گفته است: @amin22 در جزوات زیست استاد عمارلو و چلاجور گفته است: @ali-77 در جزوات زیست استاد عمارلو و چلاجور گفته است: سلام بی زحمت خواهشا اگه در دسترستون هست بفرستینشون. خیلی بهشون نیاز دارم!! http://konkoorsara.ir/دانلود-رایگان-کامل-ترین-جزوات-زیست-است/ جزوه عمارلو هس ولی چلاجور رو نمیدونم خیلی ممنون خواهش میکنم
  • نقص در فیلم ها

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    ف
    فیلم های کلاس اقای پازوکی فیلم فصل دوم سال دوم بیرستان تکمیل نیست مثلا فیلم تدریس سلول و اندامک ها مثل میتوکندری و دستگاه گلژی رو نداره
  • زیست 🌼🌼

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    652 بازدیدها
    M
    @zohre-nowrouzi شیمی جزوه کدوم استاد رو نوشتید عزیزم
  • تناقض متنی

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    775 بازدیدها
    مهی جونم
    @barghamadi در تناقض متنی گفته است: @مهی-جون منظورم همون نظریه ی گردن زرافس که صفت اکتسابی به ارث میرسه خب فقط بخشی از نظریه رو قبول کرد ...همه روقبول نکرد ...
  • هر روز یه تست با چنتا نکته :)

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    AmirbernosiA
    %(#00fff7)[مولکول های زیستی] [image: 1507485830467-6ce4b250-0bf3-4e7c-a189-fb1d15fbdd7a-image-resized.png]
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
  • اندکی سوال زیست...(دوم ،پیش۲)

زیست دوم پیش
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    668 بازدیدها
    _
    @barghamadi خیلی ممنونم از پاسختون...
  • زیست گیاهی

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    628 بازدیدها
    sobhawnS
    @mohadeseh-m-m در زیست گیاهی گفته است: @dr-sobhan اقا سبحان بنزین چند پیوند کووالانسی داره ۲۵تا؟؟؟ راستش من به اون بخش نرسیدم هنوز, نمیخوامم چیزی بگم ک به اشتباه بندازم کسی رو بقیه همیار ها رو تگ میکنم امیدوارم اونها بدونند @همیار
  • نبود فيلم هاي چند فصل از سوم دبيرستان زيست اقاي اميني

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    586 بازدیدها
    A
    خواهش میکنم @Afshani
  • تناقض متنی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    B
    @dr-bernosi من از 3 تا کتاب زیست تعداد خیلی زیادی تناقض پیدا کردم متاسفانه طراح های کنکورم دنبال این چیزان گیرت بندازن
  • ایمنی بدن

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    AmirbernosiA
    خواهش میکنم
  • سوال

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    B
    @dr-bernosi میشه گف استدلال خوبیه. ممنونم
  • زیست-ولوکس

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    429 بازدیدها
    moM
    @konkurie97 در زیست-ولوکس گفته است: سلام من دوتا سوال داشتم اونم اینکه: ایا سلولهای کره نوزاد در ولوکس تاژک دارند؟ و ایا تمام سلول های ولوکس دارای تاژک هستند؟ سلام _بله تمام سلول های ولوکس دارای دو تاژک (یک جفت ) و لکه چشمی البته بیش تر گونه های ان دو لکه چشمی یکی بزرگ و یکی کوچک دارند ک هر کدام در یک طرف سلوله ولی برخی یک لکه چشمی دارند و هر سلول یک هسته دارد والبته کلروفیل دارند _سلولهای کلنی دختر یا همون نوزادی ک میگین هم تاژک دارند و مشابه کلنی والد اند ولی اینکه کلنی دختر کی و کجا تشکیل میشه بر میگرده ب نوع تولید مثلی ک کلنی والد انجام میده
  • کتاب مناسب زیست شناسی

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    S
    امیر حسین قاسمی نزاد رائینی رتبه یک امسال گفته که دانش اموز باید بلد باشه کتاب رو بخونه و با دید طراحانه بخونه و اگه کسی بلد نیست بخونه خودش رو در تست غرق کنه نه اینکه درسنامه های مختلف و طولانی بخونه.کتاب درسی و تست های فراوان! محمد احمدی رتبه یک 95 برای زیست نزدیک 30 هزار تست زده بود (یعنی همه کتاب های بازار رو زده بود فکر کنم)
  • فیلم های زیست آقای امینی راد

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    487 بازدیدها
    mohammadseven_7M
    @youseffkh اره اکثر سرور ها اینجوری هست ولی درست میشن زمانش معلوم نی
  • سوال زیست

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    490 بازدیدها