Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • یک جدولِ گروه بندی باکتریها اگر پیداکردید به این پست بیاندازید

منتقل شده پیش فصلِ۹
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    _
    @zahra_asd خیلی ممنونم🌷🌷🌷
  • جزوات زیست استاد عمارلو و چلاجور

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    782 بازدیدها
    A
    @ali-77 در جزوات زیست استاد عمارلو و چلاجور گفته است: @amin22 در جزوات زیست استاد عمارلو و چلاجور گفته است: @ali-77 در جزوات زیست استاد عمارلو و چلاجور گفته است: سلام بی زحمت خواهشا اگه در دسترستون هست بفرستینشون. خیلی بهشون نیاز دارم!! http://konkoorsara.ir/دانلود-رایگان-کامل-ترین-جزوات-زیست-است/ جزوه عمارلو هس ولی چلاجور رو نمیدونم خیلی ممنون خواهش میکنم
  • نقص در فیلم ها

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    ف
    فیلم های کلاس اقای پازوکی فیلم فصل دوم سال دوم بیرستان تکمیل نیست مثلا فیلم تدریس سلول و اندامک ها مثل میتوکندری و دستگاه گلژی رو نداره
  • زیست 🌼🌼

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    625 بازدیدها
    M
    @zohre-nowrouzi شیمی جزوه کدوم استاد رو نوشتید عزیزم
  • تناقض متنی

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    744 بازدیدها
    مهی جونم
    @barghamadi در تناقض متنی گفته است: @مهی-جون منظورم همون نظریه ی گردن زرافس که صفت اکتسابی به ارث میرسه خب فقط بخشی از نظریه رو قبول کرد ...همه روقبول نکرد ...
  • هر روز یه تست با چنتا نکته :)

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    AmirbernosiA
    %(#00fff7)[مولکول های زیستی] [image: 1507485830467-6ce4b250-0bf3-4e7c-a189-fb1d15fbdd7a-image-resized.png]
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
  • اندکی سوال زیست...(دوم ،پیش۲)

زیست دوم پیش
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    668 بازدیدها
    _
    @barghamadi خیلی ممنونم از پاسختون...
  • زیست گیاهی

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    614 بازدیدها
    sobhawnS
    @mohadeseh-m-m در زیست گیاهی گفته است: @dr-sobhan اقا سبحان بنزین چند پیوند کووالانسی داره ۲۵تا؟؟؟ راستش من به اون بخش نرسیدم هنوز, نمیخوامم چیزی بگم ک به اشتباه بندازم کسی رو بقیه همیار ها رو تگ میکنم امیدوارم اونها بدونند @همیار
  • نبود فيلم هاي چند فصل از سوم دبيرستان زيست اقاي اميني

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    570 بازدیدها
    A
    خواهش میکنم @Afshani
  • تناقض متنی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    B
    @dr-bernosi من از 3 تا کتاب زیست تعداد خیلی زیادی تناقض پیدا کردم متاسفانه طراح های کنکورم دنبال این چیزان گیرت بندازن
  • ایمنی بدن

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    AmirbernosiA
    خواهش میکنم
  • سوال

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    B
    @dr-bernosi میشه گف استدلال خوبیه. ممنونم
  • زیست-ولوکس

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    424 بازدیدها
    moM
    @konkurie97 در زیست-ولوکس گفته است: سلام من دوتا سوال داشتم اونم اینکه: ایا سلولهای کره نوزاد در ولوکس تاژک دارند؟ و ایا تمام سلول های ولوکس دارای تاژک هستند؟ سلام _بله تمام سلول های ولوکس دارای دو تاژک (یک جفت ) و لکه چشمی البته بیش تر گونه های ان دو لکه چشمی یکی بزرگ و یکی کوچک دارند ک هر کدام در یک طرف سلوله ولی برخی یک لکه چشمی دارند و هر سلول یک هسته دارد والبته کلروفیل دارند _سلولهای کلنی دختر یا همون نوزادی ک میگین هم تاژک دارند و مشابه کلنی والد اند ولی اینکه کلنی دختر کی و کجا تشکیل میشه بر میگرده ب نوع تولید مثلی ک کلنی والد انجام میده
  • کتاب مناسب زیست شناسی

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    امیر حسین قاسمی نزاد رائینی رتبه یک امسال گفته که دانش اموز باید بلد باشه کتاب رو بخونه و با دید طراحانه بخونه و اگه کسی بلد نیست بخونه خودش رو در تست غرق کنه نه اینکه درسنامه های مختلف و طولانی بخونه.کتاب درسی و تست های فراوان! محمد احمدی رتبه یک 95 برای زیست نزدیک 30 هزار تست زده بود (یعنی همه کتاب های بازار رو زده بود فکر کنم)
  • فیلم های زیست آقای امینی راد

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    485 بازدیدها
    mohammadseven_7M
    @youseffkh اره اکثر سرور ها اینجوری هست ولی درست میشن زمانش معلوم نی
  • سوال زیست

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    489 بازدیدها
    D
    @سجاد96 مچکرم اقا🌹🌹متوجه شدم.
  • جزوه زیست پروتیین سازی استاد رحیمی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    406 بازدیدها
    A
    سلام لطفا اگه کسی این جزوه رو داره واسم لینکشو بفرسته ممنون @حامیان-آلاء-جزوات @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور @ناظم @ادمین
  • سوالات زیست شناسی من ،سجاد 96

65
    2 رای ها
    65 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    س
    انجمن چرا اینطوری شده لود نمیشه :/