Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    amir.vrA
    در پاسخ به این سوا بزارید مثال زیبای اقای امینیو بزنم یک شوفاژ تو کلاس وقتی که کار میکه تغییری توش ایجاد نمیشه اما وقتی چند سال کار کنه زنگ مینه و خراب میشه انزیم ها هم اینجوری ان در لحظه به نوبه خودشون یک کاالیز گرن اما بعد مدتی مقدارشون کم میشه
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • فیلم های زیست دکتر پازوکی93-94

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    426 بازدیدها
    N
    @ahmad-mola بازم ممنونم::grinning:
  • زیست

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    376 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود شما اول یه کتاب رو تموم کنین بعد برین سراغ کتاب بعدی! توی زیست هرچقدر تست بزنین بازم کمه! وقتی این کتابی که دارین رو تموم کردین برین سراغ کتاب بعدی!
  • زیست گیاهی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    682 بازدیدها
    Masood1139M
    من متاسفانه به کتاب دسترسی ندارم اما فکر میکنم که خزه گیان و سرخس ها جزو گیاهان علفی محسوب نمیشن ............... بیشتر هدفم از جواب دادن این بود که تاپیک رو بیارم اول بقیه دوستان گل پاسخ تون رو بدن :)
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
  • فصل ۶ سال ۲ زیست

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    ب
    @محمد-فخاری سلام منظورتون از سینوس چیه؟؟😕 گره رو میگید؟ ائوزینوفیل ها هم در عفونت های انگلی و هم در آلرژی( آسم،کهیر، تب یونجه) زیاد میشن ولی عفونت های انگلی برخلاف آلرژی با آنتی هیستامین درمان نمیشن منظورتون این تسته؟؟؟ کدام نادرست است؟ به طور معمولدر انسان.....مستقیماخون...... میکند. اگه این تست رو میگید که همچین چیزی ننوشته توش...تست دیگه ای رو پیدا نکردم از 91.. اگه میشه سوالش رو بگین🙂 اگه این جمله رو برای جاندارانی ک توی کتاب درسی گفته محدود کنیم درسته!!
  • زیست درصد بالا با استاد رحیمی

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @zahra16gh در زیست درصد بالا با استاد رحیمی گفته است: @ahp ادرس کانال تلگرام اقای رحیمی الان این نیست ادرس جدیدشو دارید بهم بدید ؟؟؟ممنونم 😍 سلام، اگه جستجو میکردید پیدا میکردید، آدرس تمامی کانال ها :point_down: : http://forum.alaatv.com/topic/2229/کانال-های-تلگرام-دبیران-آلاء-جدید
  • گردش مواد .فصل ۶ سال دوم

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    641 بازدیدها
    A
    @mohammadhassan نه این موقع کپی لینک با گوشی باید از دوطرف بکشم احتمالاحرفای از وسطش جامونده اینطوری شده...میتایپم : ( @محمد-فخاری سوال یک بنا ب اونیکی نوشتی اره باید میگفت «بیشتر» از 100،،، 2)موادی ک از منافذ یک غشای نیمه تراوا عبور نمی کنن قادر به ایجاد فشار اسمزین به همین دلیل پروتئین های پلاسما و مایع میان بافتی که مواد غیر قابل نفوذ از غشای مویرگی هستند، مسئول ایجاد فشار اسمزی در محل غشا می باشند،ماله اینه ثابته 3)افزایش سدیم موجب افرایش فشار خون و فشار تراوشی میشه و....
  • پازوکی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    _MILAD__
    @f_bh76 خیر نیست ولی بقیه اساتید تدریس کردن فک کنم
  • طول روده بزرگ گیاهخواران بیشتره و روده ی باریک گوشت خواران؟؟

30
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    _MILAD__
    این مقا یسه درصورتی قابل قبوله که دو جاندار مورد مقایسه از لحاظ جسه بدنی یکسان باشن مثلا نیایم بگیم مثلا جانداری مثه عنکبوت که گوشتخوار روده باریک بلند تری در مقایسه با گوزن که مثلا گیاه خواره داره خب یه همچین مقایسه درس نیس تتیجه:اگر گزاره ای با این مضمون طرح شه که روده باریک گیاهخوار به طور قطع از گوشتخوار کوتاه تره این گزاره ی غلطیه :/ من نمیدونم سوالی که طرح شده رو جواب دادم :) دیگه همین بود ببخشید شاید من بد فهمیدم :)
  • تنفس در دوزیستان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    AmirbernosiA
    تو کتاب به طور صریح گفته نشده ولی احتمالا دوزیستانی که تو خشکی فقط زندگی میکنن شش دارن و اونایی که توی اب ابشش و اونایی که هم تو خشکلی هم تو اب نمیدونم!
  • گردش خون دوزیستان

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    997 بازدیدها
    AmirbernosiA
    [image: 1505057785222-6121e4b4-af95-4f31-aff4-91f7923580c1-image-resized.png] طبق این صفحه از کتاب همه مهره داران گردش خون مضاعف دارن یه غیر از ماهیا
  • سطج تبادل در جاندارانی که گردش خون باز دارند

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود طبق کتاب این چانوران شبکه مویرگی کامل ندارن! پس احتمالا تبادل مواد از این طریق هم باشه
  • خون در جاندارانی که تنفس پوستی دارند

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    699 بازدیدها
    ب
    @محمد-فخاری خواهش میکنم
  • فصل ۶زیست ۱

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    418 بازدیدها
    HossEin freedomH
    @f_bh76 در فصل ۶زیست ۱ گفته است: فصل ۶ سال دوم،ممنونم ببخشید که عنوان تاپیک رو دقیق نخوندم! گفته بودید زیست 1 ولی من متوجه نشدم :) تدریس آقای پازوکی حرف نداره! بعضی از شکل های کتاب درسی نامفهوم هستند و خوبی فیلم های آقای پازوکی اینه که از روی اسلاید ها و شکل های خودشون تدریس میکنند و این باعث میشه که شما شکل های کتاب درسی رو بهتر متوجه بشید! کافیه یک فصل رو از ایشون ببینید تا مشتری بشید :) فصل 6 زیست 1 رو توی 2 ساعت آموزش دادند، فیلمها رو از همین لینک دانلود کنید :point_down_tone1: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/12/
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    21 بازدیدها
  • سوال پرسیدن

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    M
    @الهی در سوال پرسیدن گفته است: باسلام اگر اینجا سوالی بپرسیم اساتید الاء پاسخ میدند**؟** سلام. خیر ولی دوستان هستند بتونن پاسخ میدن. سوالتون رو بپرسید:blush:
  • زیست ۱ فصل۱

13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    651 بازدیدها
    f_bh76F
    ممنونم ،خیلی ممنونم🙏