Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.9k دیدگاه‌ها
  • مویینگی یا فشار

مویینگی فشار فیریک
    2
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    BitsyB
    @elia-babaali ن ببیند تو کلاس نهم خواسته فشار در نقاط همتراز مایع رو بهتون توجیه کنه !! و تو کلاس دهم در کنار این موضوع خواسته ارتفاع و سطح مایع در قطر های مختلف لوله مویین رو باهم مقایسه کنه /: ااین حرفتون یکم مشکل داره !! اگه داخل لوله های بهم متصل مایعی رو بریزیم فشار در نقاط همتراز یکسان هستش .. ++شما خودت تو شکل کتاب نهم ک فرستادی دقت کن ببین کجاش ارتفاعاش مثه همه؟؟++ اون میخواسته یکسان بودنه فشار تو نقاط همتراز رو بهتون بگهll: و هم چنین تو سال دهم هم خواسته بگه اگه قطر لوله های مویین تغییر کنه ارتفاعشون هم تغییر میکنه بازم بچه هارو تگ میکنم تا ابهامتون ب طور کامل رفع بشه موفق باشید✨ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • نگفتن بخشی از جزوه یازدهم استاد یاری

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    A
    سلام خدمت همگی می خواستم بدونم کسی میدونه استاد یاری چرا تمرین ص61 و ص62 رو نگفتن و رفتن ص63؟ چ.ن داخل ص62 دوتا نکته هست که ناقص مونده لطفا اگر میدونید بگید ممنون @همیار @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @همکاری
  • درسنامه و تست استاد یاری

فیزیک دهم فیلم کلاس
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    aaa bbbA
    @saleh-tahonedar اها ببخشید پیامتون رو الان دیدم🙏 برای دهم باید برین این قسمت👇 [image: 1605120668646-_.jpg] [image: 1605120673959-_.jpg]
  • اشکال فیزیک ریاضی دهم(چگالی)

🙏🙏
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    Shadow RunnerS
    @زهرا-اکبری-0 خواهش
  • اشکال فیزیک دهم مخلوط آب و یخ

26
    1
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    839 بازدیدها
    FaMiF
    @fatemeh-mohammadi-4 خواهش میکنم
  • فیزیک تجربی راه ابریشم

4
    2
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    SaghiaS
    @محسن-محمدخانی ممنونم متوجه شدم🙏😊
  • فیزیک دهم

7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    مهتاب مختاریم
    @مهتاب-مختاری چون می خوام اگه کنکور دادین درصد هاتون و روش جمع بندیتونو بپرسم که انجام دادین برام توضیح بدین گفتم برا درصداتون شاید راحت نباشین اما اگه کار ندارین همین جا سوال بپرسم
  • فیزیک عمومی دانشگاه😉

13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    Marzie khanoomM
    @r-nil-par در فیزیک عمومی دانشگاه😉 گفته است: @shadow-runner اگه فی مابین ۹۰ بود چجوری میشد؟ اها هیچی گرفتم
  • یه مشکل تو جواب تست فیزیک۱۱ پیدا کردم... کمک!

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    Ashley FlzA
    @shadow-runner بنظر منم شما راس میگی : ما تاوقتی مقدار بار رو بر بار بنیادی یک الکترون تقسیم نکنیم نمیتونیم در مورد کوانتیده بودن یا نبودن حرف بزنیم هر موقعn چیزی غیر از اعداد طبیعی بود اونوقت میشه گفت اون بار غلطه و در جواب سوال دوستمون ک این تاپیک رو زدن نظر شخصی بنده این هست ک اگر بهت نمیگفت بارها مساوی نیستند پس میگفتی گزینه 4 ینی تمام حالات اما حالا فقط با این حرفش یه حالت تغیر نکردن رو حذف کرده و میمونه گزینه های کاهش و افزایش
  • فیزیک یازدهم

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    MAHYAR haddadM
    @علی-ابراهیمی-0 توی الف C=B وهردو پتانسیل بزرگتر از A دارند ب هم انرژی پتانسیل کاهشه
  • سوال از فیزیک یازدهم تجربی...فصل اول..مهم

حل شده
    2
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    Shadow RunnerS
    @fateme-moosavi-0 [image: 1604903247004-742e48f7-3d3a-4498-b297-4a840474c569-image.png]
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • کمک در امتحان

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    aaa bbbA
    @na-sa خواهش میکنم🌹
  • دبیر فیزیک

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    فیزیک دوازدهم اقای فدایی فرد یازدهم هم اقای کارزانیان نسبت به بقیه بهتره البته تعریف اقای یاری روهم شنیدم ولی خودم ندیدم فیلماشونو
  • فیزیک دوازدهم تجربی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    aaa bbbA
    @na-sa خواهش میکنم کاری نکردم🙂
  • درس های جدید برای نهم نمیگزارید؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    39 بازدیدها
    aaa bbbA
    @مهدی-شجاعی در درس های جدید برای نهم نمیگزارید؟ گفته است: سلام ببخشید درس های دیگری از نهم نمیزارید ؟؟؟؟ @M-an
  • شرط تعادل چیه

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    aaa bbbA
    @balal-e در شرط تعادل چیه گفته است: [image: 1604749599443-screenshot-10.png] بچه ها اینجا استاد میگن شرط تعادل اینه fba=mg میشه اینو توضیح بدین؟یعنی چی شرط تعادل و لازمه هاش چی هستن. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @تجربیا @ریاضیا خب گلوله اول رو مدنظر گرفتن و گفته بودن شرط تعادل اینه ک دو نیرویی ک در جهت مخالف برهم وارد میشن باید همدیگرو خنثی کنن پس باید اون دو نیرو باهم برابر باشن.و توی گلوله اول دو نیرویFBA وmgهستن ک در جهت مخالف هم هستن پس باید این دو باهم برابر باشن تا خنثی بشن. و گفته بودن ک اون دو نیرویی ک از دو طرف(راست و چپ)به گلوله وارد میشن هم خنثی میشن. امیدوارم درست گفته باشم😅 یبار دیگه فیلم رو ببینین خودشون قبلش توضیح دادن این موضوع رو🙂
  • فشار(دهم)

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    Shadow RunnerS
    @i-am-am-i ببین قبول دارم که حجم و جرمه 2 کمتره ولی دیواره های بالایی ک تو شکل نشونت دادم نیروی جبرانی وارد میکنن و باعث میشن فشار شکل 1 و 2 برابر باشه اصن میشه اینطور نوشت صورته کسر رو [image: 1604675464481-752f7c05-9ede-41d2-afcf-23a407ef0f6e-image.png]
  • درسنامه گرما

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    romisaR
    @maryam-foladi در درسنامه گرما گفته است: @romisa سلام من تازه وارد آلا شدم زیاد بلد نیستم 😁 ممنون میشم کمی راهنمایی کنید 😉 https://forum.alaatv.com/topic/5760 https://forum.alaatv.com/topic/4161
  • جزوه فیزیک یازدهم آقای یاری

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    382 بازدیدها
    A
    @m-an سلام ببخشید در جزوه اقای یاری مجموعه تست نیز گنجونده میشه یا نه؟