Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • دبیر فیزیک نظام قدیم

منتقل شده نظام قدیم فیزیک
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    nellsaaN
    @MM-zahed سلام ممنونم ازلطفتون...بنده از هردواستادچند فیلم دیدم چیزی که بنظرم رسیده اقای طلوعی بیشتر تستی کار میکنن وپر از فرمول اما جناب کازرانیان بیشتر مفهومی...بنده دقیقا دنبال مفهومم فقط سوالی که دارم اولا دید بنده درسته ؟دوما با دیدن فیلمای ایشون میشه سراغ تست زدن رفت یعنی حق مطلب رو ادا کردن؟با توجه به با تجربه بودنتون در این مسیر ممنون میشم بازم به بنده لطف کرده وپاسخ بدید
  • فیزیک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ZaraaZ
    @لاله-زار-های-من سلام..خب این سوال تو قسمت اولش میگه دو استوانه جدا ازهم داریم......یکی استوانهaو اونیکی استوانهbهستش.......استوانهaتوپره ،یعنی هیچ حفره یا سوراخی در اون وجود نداره؛؛؛؛اما استوانهbتوخالیه،یعنی یه حفره در اون وجود داره......حالا طبق عکس هایی که همیار گرامی فرستادن،، منظور از شعاع خارجی در هر دو استوانه جدا از هم، ،همون شعاع های اصلیشون هستش.....اما ،شعاع داخلی که فقط مخصوص استوانه bهستش.... شعاع داخلی همون شعاع حفره درون استوانهb هست..........
  • این سوال فیزیک منو دلگیر کرده کسی بلده

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    VirusV
    شعاع داخلی و خارجی [image: 1578421089909-20200107_214540-resized.jpg]
  • القا الکتریکی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    خانومخ
    @همیار 🙂🌼 @دانش-آموزان-آلاء 🙂🌼
  • فیزیک تجربی بیکران

29
    1 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    ZxSevenZ
    پایان درس روز اول
  • فیزیکدانان عزیز میشه یه لحظه تشریف بیارید

16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    عطاع
    @لاله-زار-های-من در فیزیکدانان عزیز میشه یه لحظه تشریف بیارید گفته است: سلام دوستان من فکر میکنم برای بلند کردن یک جسم به همان اندازه وزن ان جسم باید نیرو وارد کنیم مثلا برای بلند کردن 50 کلیو باید 500نیوتن وارد کنیم درسته ایا:beaming_face_with_smiling_eyes: سلام. همونطور که عزیزان گفتن باید نیرو شما اگر میخواین مثلا 50 کیلو رو بلند کنین ، از 500 نیوتون باید بیشتر باشه. چون وقتی که به جسم 50 کیلویی نیروی 500 نیوتونی وارد میکنین در واقع اونو در آستانه جابجایی قرار میدین ولی جابجا نمیشه در اون حالت. اگر بیشتر از 500 نیوتون باشه نیروی شما بر mg غلبه میکنه و جسم رو میتونید جابجا کنید(من اینارو با فرض این که جابجایی در راستای عمودی باشه گفتم. اگر افقی باشه شرایط فرق میکنه)
  • نوسان فصل۳

18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    675 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @MahdiNOVE خواهش میکنم.
  • بهترین دبیر فیزیک !!!؟؟؟

منتقل شده
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    miss.besharatiM
    سلام آلایی های عزیز امید وارم که حالتون خوب باشه😃 خب سوال اینه کسی از دبیرای غیرآلایی برا فصل نوسان فیزیک سراغ داره که بعددیدن فیلمشون تو تست زدن مشکلی نداشته باشین؟؟ اینم میدونم دبیرای آلا خودشون عالین😁 ممنون میشم کمک کنین🙂🌹 @M-S-P-H @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور @ناظم @ادمین
  • سوال حرکت شناشی

52
    1 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    497 بازدیدها
    B
    @milad-am همچنین⚘
  • فیزیک دوازدهم صفر تا صد (فرشید داداشی)

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    FCB61F
    @Iraj-Dadash اون که شما میگید ۴۹ محتوا ، که هم شامل فیلمه هم جزوه .
  • فیزیک دهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    VirusV
    اگه منظور از نسبت ۵ به ۱ ارتفاعشونه(یا حجم) میشه این عکس [image: 1577272815138-20191225_144636-resized.jpg] اما اگه منظور نسبته جرم هاس پس میشه عکس پایینی خودم که فکر میکنم منظورش جرم ها بوده چون اعدادش صحیح در اومد ولی بالایی اعشاری بود تقریب زدم [image: 1577272874980-20191225_144656-resized.jpg]
  • تبخیر سطحی

منتقل شده فیزیک نظام جدید
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    321 بازدیدها
    REZA.79R
    @Msasjsd خواهش میکنم
  • و باز هم فیزیک

منتقل شده فیزیک نظام جدید رشته ریاضی کنکور۹۸ کنکور۹۹
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    665 بازدیدها
    REZA.79R
    @MahdiNOVE قربونت شب بخیر
  • فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95)

منتقل شده
    6k
    12 رای ها
    6k دیدگاه‌ها
    488k بازدیدها
    romisaR
    @Hossein-Ghasempoor در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است: @farewell سلام،خوبین؟ببخشید یه سوال داشتم،من تازه الا رو پیدا کردم،به نظرتون بین آقای طلوعی و آقای کازاریان کدومشون بهتر تدریس کردن؟جا داره بگم فیزیکم هم افتضاح هست شخص به شخص متفاوته از هر کدوم یه جلسه ببینید بعدش انتخاب کنید من خودم با استاد کازرانیان پیش رفتم
  • ترمودینامیک

منتقل شده ترمودینامیک
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    A
    @Kaveh-FCB61 ندیدم فیلماشونو؟لینکشونو میزارین لطفا
  • فیزیک نظام قدیم

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    mriawM
    @mriaw در فیزیک نظام قدیم گفته است: @Hossein-Ghasempoor سلام دوست عزیز میتونی از آقای طلوعی و آقای داداشی برای فیزیک استفاده کنی @Hossein-Ghasempoor ببخشید منظورم آقای طلوعی و آقای فدایی فرد بود آقای داداشی نظام جدید تدریس کردن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • نحوه.مطالعه.فیزیک

منتقل شده
    15
    3 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    Yas FY
    @sandiiii مچکرم از راهنمایی هاتون
  • مجموعه سوالات حرکت شناسی

سوال سوال درسی سوال فیزیک مشکل درسی اشکال فیزیک
    36
    1 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Mobina GolshaniM
    @Virus اوووه پس اينجوريه!! چقدر من درگیر بودم سر این سوال
  • نقص در فیلم های فیزیک استاد طلوعی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    M.anM
    سلام دوره های ایشون آپدیت جدید نداره می تونید از اساتید دیگه استفاده کنید برای این مباحث